reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzien dobry. Gratuluje cudownych wiesci po wczorajszych wizytach. Duze te nasze dzieciaczki juz sa :) moja mala dawala mi popolic caly wieczor i w nocy. Pobiłam rekord chodzenia do toalety, bylam chyba z 8 razy. Na początku piotrek sie smial a pozniej chyba mu sie mnie szkoda zrobiło. Milego dnia :**

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!
Iwilleatyou 8 razy?! Nie zazdroszczę, ja byłam trzy :p
Majka mam nadzieję że jeszcze śpisz ;-)
Eraja ja też się boję porodu, mam nadzieję że będę miała cc....
Eklerka ale super zakupy!!! Fajnie ;-) no i oczywiście czekamy na zdjęcia ;-)
Mój Bartek ważył 4370 kg i urodził się przez cc w 43 tygodniu.... cc miałam dlatego że mam wąską mięśnie i Bart był duży ;-)

Głodna jestem, lecę do kuchni, dzisiaj jestem sama, syn u kolegi, Ł w pracy, wieczorem idę z przyjaciółką do kina na Babskie Wakacje, dam znać czy warto ;-)

To ja chyba jako jedyna nie boję sie porodu. Mam mega dobre wspomnienia. Franek byl malutki . Urodzilam go w miare szybko bez nacinania bez jakiegos zbytniego szycia bo mialam chyba jeden albo dwa szwy. 3 godziny po porodzie siedzialam sobie po turecku na lozku. Wiem ze teraz moze byc inaczej ale wole byc pozytywnej mysli :) ja sie najbardziej boje niemieckiej porodowki, ze jak sie zestresuje to nie bede umiala sie z nimi dogadac. Az sie zastanawialam czy szwagierki ze soba nie zabrac ale wstydze sie jej zapytac [emoji14]

To ja chyba jako jedyna nie boję sie porodu. Mam mega dobre wspomnienia. Franek byl malutki . Urodzilam go w miare szybko bez nacinania bez jakiegos zbytniego szycia bo mialam chyba jeden albo dwa szwy. 3 godziny po porodzie siedzialam sobie po turecku na lozku. Wiem ze teraz moze byc inaczej ale wole byc pozytywnej mysli :) ja sie najbardziej boje niemieckiej porodowki, ze jak sie zestresuje to nie bede umiala sie z nimi dogadac. Az sie zastanawialam czy szwagierki ze soba nie zabrac ale wstydze sie jej zapytac [emoji14]

W stresie to zaczniesz tak "szprechać" że sama będziesz zaskoczona ;) Jakos w tych ekstremalnych sytuacjach baby podświadomie lepiej ogarniają niż faceci ^^ Już nie raz o tym słyszałam :)

Dzień dobry dziewczyny:)Ja wolałabym rodzić naturalnie i tak się nastawiam ale zobaczymy jak to będzie.Narazie nic lekarz jeszcze o tym nie mówił.Wczoraj mój synek tak się rozkopał jak zaczęłam mu śpiewać że aż się zdziwiłam :)A teraz też już wariuje :)Wstaje i ruszam na poszukiwania jakiejś sukienki na chrzciny bo to już 3września:)

Powodzenia na wizytach!
Angela! Przypomniałaś mi ze ja też mam chrzciny u szwagierki 3 września, ehhh a myślałam że mam kupę czasu i specjalnie kieckę kupować na jeden raz o to pewnie koło 200 zł.... ehhh :-(

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach:)
@daruuunia3 Mi też się nie uśmiecha nic kupować ale zamierzam iść po najniższej linii oporu bo szkoda mi kasy.Tym bardziej że założę ja raz a potem będzie leżeć i może założę ją w drugiego ciąży.

Do góry