@Mikado93 3 lata się tam wybieram więc nie będzie tak prosto z tą motywacją [emoji6]. Ale chyba zacznę od wysłania maila do dziekanatu gdzie powinnam się udać [emoji6]. Mam nadzieję, że uda Ci się w czwartek już wszystko załatwić [emoji6]. Że nie będą kobiety w ciąży tak ganiać po kilka razy..
@doublemummy tak pytam o te pieluchy [emoji6]. W ogóle nie znam tej firmy o której pisałaś [emoji6]. A kojarzy któraś z Was czy są jeszcze na rynku pieluchy z "fabryki" Bella? One się chyba Happy nazywały [emoji6]. Ponad dekadę temu głównie te nosiła moja siostra i kojarzę, że były fajne [emoji6]. A jakoś nie rzuciły mi się nigdzie w oczy.. Ja na początku kupię po jednej paczce, aby nie było sytuacji, że któreś będą źle wpływały na pupę naszego dziecka [emoji6].
@maja1987 ja na razie się nie zdecydowałam na 4d. Ale jeśli to bym szła do Doeringa [emoji6]. Robiłam u niego te 12tyg i połówkowe [emoji6]. I byłam zadowolona więc jeśli się zdecydujemy to zrobimy 4d przy okazji kolejnego "dużego" usg [emoji6].
Dziewczyny, ale mnie przeraziłyście tymi kleszczami. Nigdy nie miałam, ale będę się jeszcze bardziej kontrolować czy przypadkiem mnie nie zaatakował..
@iwilleatyou urocze zachowanie Franka [emoji7].
@Zinc @gie_er słodkie maluchy [emoji7]
Ja mam trochę za niską hemoglobinę. Dostałam żelazo do łykania. Na szczęście glukoza w normie [emoji6]. Szyjka długa i zamknięta [emoji6] ("doczekałam" się w końcu badania na fotelu ginekologicznym). Podglądaliśmy na chwilkę Malutką [emoji6] dobija do 700g! Ale nie mam zdjęcia bo zasłaniała buźkę..
Dziś mam 23t6d [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom