reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

A o to moje szczęście.! Na badaniu cały czas sobie coś gadał, i praktycznie przez cały czas miał buzię otwarta ;) mąż całe badanie nagrywał ;-)

1502221583-aaaaaa.jpeg

Jeju jak ja go kocham <3 widziałam go po 7 tyg. Piękne uczucie. Mąż robi dziecia "dzień dziecka" i właśnie odpalilismy ognisko hehe. Chyba to ze szczęścia. Na zakończenie cudownego dnia.

1502221960-aaaaaa.jpeg

......:::::::::22t. i 0d::::::::.........

reklama
Właśnie wyszłam z gabinetu godzinę nas trzymał ;-) , nadrobie was i opowiem jak wrócę do domu. Ale wszytko ok ! Waży pół kilo i ma się dobrze. chłoptas nadal jest chłoptasiem ;-) łożysko nadal go w całości zasłania bo jest na całej przedniej ścianie i przytulny w nie i ciężko było zrobić zdjęcie 3D. Ale coś tam mam. Wstawię później. Ehh w dalszym ciągu namawia mnie na poród naturalny ;( mówi że szkoda takich ciąż jak już było dwa razy naturalnie. Ze niby 3 szybciej a ja do niego ze przy drugim też mi tak mówili 30 h rodziłam i dużo cięższy poród. W każdym razie za CC nie jest mój lekarz. I trochę Mi się smutno zrobiło mieszane uczucia mam teraz. ;(

Kochana ja też miałam bardzo cięzki poród i o mało nie udusili mojej Laury .... Mimo to teraz mi też odmawiają cesarki bo trauma z 1 porodu to nie powód a druga sprawa teraz jak ktoś ma zaleconą cesarkę to sprawdzają czy faktycznie były wskazania bo jeśli nie będą pociągali do odpowiedzialności gina prowadzącego dlatego boją się już tak zalecać cesarkę. Powiem Ci ,ze ja też okropnie się boje co będzie .. boje się o siebie i o dziecko ,że wszystko może się powtórzyć to co przy 1 porodzie .. ale niestety wyjścia nie mamy :( urodzić trzeba i tylko trzeba się modlić żeby jakoś tym razem poszło to lepiej

U mnie mówili 4kg ale może sie mylic o 150g i było 3850g. Mimo mojej wagi itd to mam mrga wąskie biodra i idąc do porodu położna po zmierzeniu od razu mówiła, ze nie ma szans na urodzenie sn. Teraz Franek póki co rośnie jak na drozdzach, zobaczymy. Trzy miesiące na decyzje sa

p19uflw1nv024jhl.png
Mi na usg dzień przed tym jak wody mi odeszły lekarz powiedział, że córka będzie ważyć 5kg... ważyła 4,6kg urodzona w 36tyg.

m3sx3e3k25iia4nv.png

@JaneHeart suepr że wszytko ok a zdjęcie genitali fantastyczne chyba nikt wątpliwości tu nie ma ;)

@Angella210 najważniejsze że masz już za sobą ta okropna glukoze. !!! ;) dzielna dziewczynka, mnie to czeka za 2 tyg

@Karolcia90 ja byłam z mamą na usg w drugiej ciąży, mąż był za granicą i mama chciala bym ją wzięła i się zgodziłam, lekarz nic nie mówił. ;) dużo pytań mama zadowala hehe! Do tej pory wspomina mamuska.

@chucherko daj znać co i jak gdy przyjdą wyniki!! Na pewno nic nie będzie &&

@Eraja suknie wyglądasz figura jak modelka <3 ps. Skarpety też fajne hehe [emoji23] ;*

@Zinc ale cudnie i jak blisko buzię złapał. Mojego ciężko było złapać przez łożysko i naprawdę musiał się mój lekarz napracować by zrobić jakie kolwiek ujęcie. ;)! Gratulacje udanej wizyty, cieszę się razem z Tobą ;*

@gie_er oo również suepr zdjęcie! mój również pośladkowo ułożony. Ale tym się przejmować nie trzeba, moja córka przekręcila się tydzień przed porodem dokładnie 41 tyg ;) także no.

Dziś z mężem, a właściwie wczoraj, bo już po 1 godzinie w nocy prawie przed 2 nawet. Kupiłam luzeczko dla księcia, bujaczek i 2 zabawki dla niego. A jutro czyli dziś jedziemy po wózek !! Jejku skacze z radości na te wszystkie dziecięce zakupy, jaką to radość i przyjemność sprawia, mimo to że zagladasz na stan konta, a tam całe g... Ci zostało ;) hehe.. Życie.. ;) [emoji33] jak kupie wózek wstawię wam fotki. ;)

reklama
@eklerkaa hahahaha ^^ No właśnie byłam ciekawa która coś powie w tym temacie xD Dobrze że nie miałam tych w miniony xD Hihihi :D Wooow, ale macie zakupy porobione :) Fajnie!

@maja1987 słodkich snów :*

Ja nie wiem co mam myśleć o porodzie. Boję się jak cholera bo nie wiem czego sie spodziewać :/ Jak o tym myślę to widzę wszystko w czarnych barwach... Pesymistyczna dusza.

Ostatnia edycja:
Do góry