reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej Dziewczyny! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace. My od 6 nie spimy. U Lucji spala kuzynka a Ona ranny ptaszek wiec wszyscy pobudka razem z Natalia.
Jesli chodiz o porod to pierwszy byk dlugi ( ponad dobe ) i ciezki. Ale ja sie kolejnego staram nie bac. Najwazniejsze to znac swoje cialo i wsluchac sie w nie. Z czasem i tak wszystkie wspominamy to bardziej z sentymentem niz z przerazeniem .

reklama
Kiedys bylam w sierpniowkach 2010 i tam jest watek "opowiesci z porodowek bez komentarzy". Jesli chcecie to mozecie sobie zerknac bo ja tez strescilam ten dzien mojego zycia.

@Karolcia1992, @Oska305, @Millo, @Maglik Powodzenia dziś i czekamy na wieści:)
Za mną też kolejna ciężka nocka, jak nie szaleństwa w brzuszku, to nie wygodnie i coś ciśnie albo bieganie do toalety. Mam nadzieję że popołudniu uda się drzemkę uskutecznić, a teraz zaraz wybieram się do dr rodzinnej bo mi przeziębienie się zaostrzyło i od wieczora walczę z gorączką.
Miłego dnia wszystkim ;)

Witajcie ja już po dwóch badaniach krwi jeszcze trzecie i do domu. Ogólnie wypicie glukozy nie stanowiło dla mnie zadnego
problemu..nawet mi smakowało ale ja lubię słodkie a nawet bardzo ., hihi:)po 10 min trochę dziwne uczucie ale jak dla mnie to mogę mieć takie badania.Zobaczymy jak wyniki na czczo 81 także okej.Powodzenia Dziewczyny na wizytach-i miłego dnia
Zazdroszczę ;-) mi Tobiasz przed chwilą dał jedną krówkę A mi już za słodko i niedobrze.....

Zdrzemnęłam się na chwile. I w sumie dalej chce mi się spać xD Upał chyba wraca. Kurcze... A już było fajnie. No nic idę jeszcze w kimę ale już pod samym kocem ;) Przez tą żołądkową dietę mam za mało kalorii i nic tylko bym spała. Chcę już mieć zdrowy brzuch. Zwłaszcza że w sobotę mamy imprezę pracowniczą i też mam się pojawić. A będziemy świętować w takim fajnym miejscu że aż żal będzie nie zjeść ^^

@Rossiczka ja nawet na krówki nie patrzę bo nie mogę, tak mnie mdli xD Za to od paru dni chodzi za mną sernik z rodzynkami i na górze z czekoladą. No oddałabym siebie za to ^^ Jak będę zdrowa to spróbuję zrobić. Nigdy nie piekłam sernika :D

tam w sumie prawie zawsze kolejka ale pisze duża karta ,że kobiety w ciąży bez kolejki
Ja dzisiaj byłam pod bukani(zjazd. Kustronia) i tez pierwszy raz skorzystałam z pierwszeństwa bo mój M po nocce był, a na drzwiach jest plakietka, że przyszłe mamy nie czekają w kolejce [emoji4] w sobotę wezmę skierowanie na krzywą i jakoś może ją zrobię.

@Karolcia1992, @Oska305, @Millo, @Maglik powodzenia.
Millo trzymam kciuki żeby echo serduszka wyszło doborze [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry