reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Millo jaka boska koszulka hehe!!! a fryzura boska, jesteś śliczna <3

@MagMag strasznie mi przykro ;( [*]

@reniuszek ale cudny Jaś.!!! A Torbiel się wchłonięcia a wy dacie radę do końca! ;) co do kocykow to cudne są wełniane <3

@Eraja rozstęp? O kurcze no to ładnie się zaczyna ;) będzie dobrze

@Monia12390 ale pysznosci, chce to!!!!!

@gie_er miała bym to samo, też bym się bała mimo że to dziadki.!!! miłego pobytu dla córki

@blair_90 w domu z dziadkami to całkiem co innego niż pościc dziecko np nad morze z kimś. Pewnie też wtedy miała byś stracha ;)

@Zinc i dobrze zrobiłaś zasięgu na takie pamiątkowe usg zapisałas!! Będziemy czekać na filmik i zdjęcia <3

@M@gda matko jaka cudowna rączka, idealna!!!!!!!! suepr zdjęcia

@mrsMalec jaka piękna buzia

@misianka @Endywia @tusiaczzek1988 a jak u was??????

Jutro znowu może mnie nie być bo syn pochłania cały mój czas teraz z tą ręką. Więc @Maglik powodzenia na wizycie. <3 potem obczaje co u was.

Kuje mnie w plecach dziś... ;/ ciekawe co to.

......:::::::::20t. i 4d::::::::.........

reklama
To my za niedługo hahaha
fdb31a018bda1510cf2c25f43f87a92c,780,0,0,0.jpg

Załączniki

• fdb31a018bda1510cf2c25f43f87a92c,780,0,0,0.jpg
    fdb31a018bda1510cf2c25f43f87a92c,780,0,0,0.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 422
Czy jak wasze dzieci wypychają się w jednym miejscu to też jest to takie nieprzyjemne? Mam wrażenie, że cała macica robi się z kamienia, ale jak dotykam to wszędzie na około jest miękko tylko tam gdzie się jakiś tyłek wypina to taki tkliwy bardzo. @pieszczoszka1988, a jakieś tabsy z tych dozwolonych w ciąży nie pomagają?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy jak wasze dzieci wypychają się w jednym miejscu to też jest to takie nieprzyjemne? Mam wrażenie, że cała macica robi się z kamienia, ale jak dotykam to wszędzie na około jest miękko tylko tam gdzie się jakiś tyłek wypina to taki tkliwy bardzo. @pieszczoszka1988, a jakieś tabsy z tych dozwolonych w ciąży nie pomagają?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
moje jak się pcha mocno przy dole to nie zawsze jest to przyjemne :unsure:
A na zgage jeszcze nie brałam nic tylko pije mleko .Ale musze coś kupić bo mleko pomaga tylko na chwilkę

reklama
Dzień dobry :)
Ja dzisiaj jestem troszkę nieprzytomna :D Poszliśmy spać po północy. Ale co tam ;) Tatę widzę maksynalnie 2 x do roku. Także warto jest być nieprzytomnym ^^ Dziś mamy dwa plany. Zobaczymy który młody (mój Braciszek) wybierze. Albo ZOO albo gokarty + park doświadczeń. Się dziś okaże bo miał się przespać z decyzją :) Mam nadzieję że w każdym z przypadków moje plecy to udźwigną :D Wczoraj próbowałam podnieść odkurzacz i nie byłam w stanie o_O Ależ mi ten Brat rośnie <3 W lutym nie był taki wysoki. Mój ukochany 8-latek :)

Życzę Wam wszystkim pięknej soboty :) Ja znikam i możliwe że odezwę się jutro rano :*

Do góry