eklerkaa
Fanka BB :)
@Millo jaka boska koszulka hehe!!! a fryzura boska, jesteś śliczna <3
@MagMag strasznie mi przykro ;( [*]
@reniuszek ale cudny Jaś.!!! A Torbiel się wchłonięcia a wy dacie radę do końca! co do kocykow to cudne są wełniane <3
@Eraja rozstęp? O kurcze no to ładnie się zaczyna będzie dobrze
@Monia12390 ale pysznosci, chce to!!!!!
@gie_er miała bym to samo, też bym się bała mimo że to dziadki.!!! miłego pobytu dla córki
@blair_90 w domu z dziadkami to całkiem co innego niż pościc dziecko np nad morze z kimś. Pewnie też wtedy miała byś stracha
@Zinc i dobrze zrobiłaś zasięgu na takie pamiątkowe usg zapisałas!! Będziemy czekać na filmik i zdjęcia <3
@M@gda matko jaka cudowna rączka, idealna!!!!!!!! suepr zdjęcia
@mrsMalec jaka piękna buzia
@misianka @Endywia @tusiaczzek1988 a jak u was??????
Jutro znowu może mnie nie być bo syn pochłania cały mój czas teraz z tą ręką. Więc @Maglik powodzenia na wizycie. <3 potem obczaje co u was.
Kuje mnie w plecach dziś... ;/ ciekawe co to.
......:::::::::20t. i 4d::::::::.........
@MagMag strasznie mi przykro ;( [*]
@reniuszek ale cudny Jaś.!!! A Torbiel się wchłonięcia a wy dacie radę do końca! co do kocykow to cudne są wełniane <3
@Eraja rozstęp? O kurcze no to ładnie się zaczyna będzie dobrze
@Monia12390 ale pysznosci, chce to!!!!!
@gie_er miała bym to samo, też bym się bała mimo że to dziadki.!!! miłego pobytu dla córki
@blair_90 w domu z dziadkami to całkiem co innego niż pościc dziecko np nad morze z kimś. Pewnie też wtedy miała byś stracha
@Zinc i dobrze zrobiłaś zasięgu na takie pamiątkowe usg zapisałas!! Będziemy czekać na filmik i zdjęcia <3
@M@gda matko jaka cudowna rączka, idealna!!!!!!!! suepr zdjęcia
@mrsMalec jaka piękna buzia
@misianka @Endywia @tusiaczzek1988 a jak u was??????
Jutro znowu może mnie nie być bo syn pochłania cały mój czas teraz z tą ręką. Więc @Maglik powodzenia na wizycie. <3 potem obczaje co u was.
Kuje mnie w plecach dziś... ;/ ciekawe co to.
......:::::::::20t. i 4d::::::::.........