reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Odebralam dziś wynik tsh i mam 1.450 myślicie że to jego ok ? Norma niby jest do 4 ale kiedy endokrynolog mówiła mi ze w ciąży są inne normy i niewiem czy to jest ok a wizyta dopiero w piątek u endo.

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, bo tsh w ciąży ma być poniżej 2

Ja już na plusie 6 kg....

reklama
Ja dziś 21w1d 5.2 kg na plusie ;) ale powiem wam ze ciesze się z tych kg ;) i czuje się taka sexowniejsza ;) z brzuszkiem ;) i jakoś jak widzę te wszystkie młode z posladkami na wierzchu w spodenkach czy mini jakoś czuje się bardziej atrakcyjna od nich ;)

Ja dziś 21w1d 5.2 kg na plusie ;) ale powiem wam ze ciesze się z tych kg ;) i czuje się taka sexowniejsza ;) z brzuszkiem ;) i jakoś jak widzę te wszystkie młode z posladkami na wierzchu w spodenkach czy mini jakoś czuje się bardziej atrakcyjna od nich ;)

To Ci zazdroszczę.
Ja czuje się źle ze swoim ciałem. Jeszcze wizja wakacji mnie przeraża :-(

Dziewczyny powodzenia na wizytach ;)Trzymam kciuki ;)
U nas dzisiaj pada i jest szaro i ponuro...Obudził mnie kurier bo w końcu przyszły moje żółte zasłony do salonu :-D Ja w nocy muszę wstać do łazienki bo nie wytrzymam do rana.A w nocy wstaje czasami 2 razy.
@iwilleatyou Ja już też mam 5 kg do przodu co mnie przeraża...A gdzie tu do końca ciąży jeszcze.
@doublemummy Ale malutko przytyłaś.;)

@mrsMalec jest zajebiście z Twoim TSH. Ja ciągle mam troszkę za duże :/ Nie jesteśmy w stanie zejść poniżej 2. Ja przytyłam 4.2 kg. Podziel się swoim podejściem do świata <3 Mnie co chwile łapią doły [emoji14]

Odebralam dziś wynik tsh i mam 1.450 myślicie że to jego ok ? Norma niby jest do 4 ale kiedy endokrynolog mówiła mi ze w ciąży są inne normy i niewiem czy to jest ok a wizyta dopiero w piątek u endo.
Jest Ok! Norma w ciąży do 2.0 także wynik super ;-)
No to ja przytyłam już 8 kg :-( A wcale nie jem jak świnka.... Tak jak już kiedyś pisałam z Bartem przytyłam 40kg!!! Woda mi się zatrzymała... Ale pół roku po porodzie już wszystko wypracowałam na -40kg, także da się ;-)
Powodzenia na wizytach!
U mnie cisza spokój, zero planów, Zaraz pocwicze, posprzątam i dalej nie wiem co będę robić.... Tak mi smutno bez synka.... Ale najważniejsze że świetnie się bawi u babci ;-)
Jutro rano na budowie ma być gość od kuchni! Super, będzie brał pomiary ;-)
Miłego dnia ;-)

Ile przytyłyscie juz ? ;)

Przytylam dokładnie 1,7kg ale tylko dlatego, że wazę więcej niż wy więc się nie martwcie [emoji4]

Sprawdziłam kartę ciąży z poprzedniej ciąży to w 19tyg mialam na plusie prawie 9kg aż w szoku jestem.

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
To Ci zazdroszczę.
Ja czuje się źle ze swoim ciałem. Jeszcze wizja wakacji mnie przeraża :-(
No ja osobiście nie wybieram się w tym roku na wakacje bo poprostu jak sobie pomyślę spędzić cały gdzie gdzieś nad wodą w upał nie ma szans bo nie wytrzymała bym bo mi zaraz jest duszno ;( ale nie przeszkadza mi to ze całe lato siedzę w domu ;) za rok wybierzemy się już we 3 gdzieś na urlop ;) hehe niewiem może jakaś dziwna jestem ale jakoś nie przejmuje się tymi kg . Takie kilogramy to dla mnie czysta przyjemność;) po ciąży zacznę ćwiczyć i mam nadzieje ze je zgubie;) myślałam na początku ze tez będę chodziła załamała ze będę gruba nie atrakcyjna ;) ale o dziwo czuje się coraz bardziej atrakcyjna ;) pomimo że nie ubiore super jeansów z wysokim stanem i bluzki po pępek;) ale i na to przyjdzie czas ;) w ciąży tez można się fajnie ubrać :) chociaż ja i tak teraz preferuje sukienki i leginsy ;) i podejrzewam ze juz tak zostanie ;) to chyba dużo zależy od osobowości kobiety tak mnie się wydaje bynajmniej ;) ale głowa do góry dla tych co się przejmują ;) domki dla naszych dzieciaczków muszą być wypasione:)

Do góry