Rossiczka
Moderatorka
Ja w ciąży z Tobiaszem czułam się jak sex bomba. Nawet miałam z mężem bardzo intymną sesję zdjęciowa w ciąży. Teraz nie mogę na siebie patrzeć, patrze w lustro i płaczę. Nie przejmuje się kg, bo wiem że wrócę do treningów i się to jakoś unormuje, lub kilka kg na plusie zostanie. Nic się złego przecież nie stanie. To bardziej chodzi o stan psychiczny...No ja osobiście nie wybieram się w tym roku na wakacje bo poprostu jak sobie pomyślę spędzić cały gdzie gdzieś nad wodą w upał nie ma szans bo nie wytrzymała bym bo mi zaraz jest duszno ;( ale nie przeszkadza mi to ze całe lato siedzę w domu za rok wybierzemy się już we 3 gdzieś na urlop hehe niewiem może jakaś dziwna jestem ale jakoś nie przejmuje się tymi kg . Takie kilogramy to dla mnie czysta przyjemność po ciąży zacznę ćwiczyć i mam nadzieje ze je zgubie myślałam na początku ze tez będę chodziła załamała ze będę gruba nie atrakcyjna ale o dziwo czuje się coraz bardziej atrakcyjna pomimo że nie ubiore super jeansów z wysokim stanem i bluzki po pępek ale i na to przyjdzie czas w ciąży tez można się fajnie ubrać chociaż ja i tak teraz preferuje sukienki i leginsy i podejrzewam ze juz tak zostanie to chyba dużo zależy od osobowości kobiety tak mnie się wydaje bynajmniej ale głowa do góry dla tych co się przejmują domki dla naszych dzieciaczków muszą być wypasione
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dużo więcej fajnych ciuchów niż w ciąży z Tobiaszkiem, jednak czuje się brzydko. Pewnie to moje niespanie po nocach a potem opieka nad dwulatkiem robią swoje....