reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Karolcia90 nie nie miałam cukrzycy ciazowej, ale i tak się boję...

@Ankuś @Eraja niech Wasze futerka wracają do zdrowia. Doskonale wiem co czujecie zwłaszcza że ostatnio sama musiałam zastrzyki i.kroplowki Georgii robić. Na szczęście ma się już dobrze. Tego i Waszym zwierzakom życzę

Magda, Daruuunia dużo zdrowia dla Was !

Dziewczyny ja cały czas modlę się aby każda z nas szczęśliwie urodziła zdrowe Maluchy , by ciążę były donoszone bez większych przygód

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Wasze Maluchy też potrafią już boleśnie kopnąć? Kurczę, siedzę sobie teraz i tak mnie Franek kopie że jest to bolesne, nie jakaś tragedia że zwijam się z bólu;) ale boli i myślę sobie że jak On teraz tak dokazuje silnie to co będzie później:errr:
Piotruś też czasem jak kopnie to... hmm, powiem tak, nie ma wątpliwości że to on. :p
I zauważyłam, że to chyba jest specjalnie nieraz. :D Bardzo nie lubi jak siedzę wyprostowana, o garbieniu się jakimkolwiek już nie wspominając, jedyna możliwość siedzenia bez serii silnych jak na niego kopnięć to z lekko odchylonymi plecami do tyłu. Tak samo sprawa się ma przy schylaniu się, upomina się o swoje miejsce. :p

Piotruś też czasem jak kopnie to... hmm, powiem tak, nie ma wątpliwości że to on. :p
I zauważyłam, że to chyba jest specjalnie nieraz. :D Bardzo nie lubi jak siedzę wyprostowana, o garbieniu się jakimkolwiek już nie wspominając, jedyna możliwość siedzenia bez serii silnych jak na niego kopnięć to z lekko odchylonymi plecami do tyłu. Tak samo sprawa się ma przy schylaniu się, upomina się o swoje miejsce. :p
U mnie najbardziej wywija wieczorem jak ogladam "ojca browna". Może tak Go ekscytuje fabuła, heh:)

Kurde ostatnio popełnił samobójstwo.mój ukochany Chris Cornell A dzisiaj w jego urodziny jego przyjaciel Chester z Linkin Park.....
Masakra

Kurde ostatnio popełnił samobójstwo.mój ukochany Chris Cornell A dzisiaj w jego urodziny jego przyjaciel Chester z Linkin Park.....
Masakra

Czytałam... aj masakra. Współczuję ogromnie ludziom których coś skłania do podjęcia takiej decyzji...

Dzień Dobry Dziewczyny :biggrin2:udanego spokojnego dnia i powodzenia na wizytach :)u mnie burzowa noc i wstaje niewyspana...ale może jakaś drzemka w południe uratuje sytuacje ;)

@Rossiczka szczesliwych urodzin .

Udanych wizyt dziewczyny. Rosna te nasz brzuszki a to dopiero i juz polowa. Moja glowa nie wyrabia. Jechalam wczoraj po wyniki syna z pobytu jednodniowego do szpitala a zajechalam 4km dalej o przychodni. Patrze na budynek i zastanawiam ie co ja tu robie przeciez nie tu mialam przyjechac:errr::errr::errr:. Masakra heh. Wczoraj potwierdzila sie u dzidzi pipuszka wiec o 14 chcialam skoczyc do lidla po body i inne dla malej ,nistety byly czystki :frown:

@Rossiczka stooooo laaaat :) w pierwszej kolejności wiadomo: zdrowej, silnej, donoszonej Córy, ogromu miłości ze strony Małża i Pierworodnego, dużo spokoju i cierpliwości do przeciwności losu i oby było ich jak najmniej, przyjaciół z którymi można konie kraść i atramentu w piórze żeby zawsze móc o sobie napisać "jestem dobrym człowiekiem" bo jesteś! :* stówa!!!

reklama
Do góry