reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Karolcia90 nie nie miałam cukrzycy ciazowej, ale i tak się boję...

@Ankuś @Eraja niech Wasze futerka wracają do zdrowia. Doskonale wiem co czujecie zwłaszcza że ostatnio sama musiałam zastrzyki i.kroplowki Georgii robić. Na szczęście ma się już dobrze. Tego i Waszym zwierzakom życzę

Magda, Daruuunia dużo zdrowia dla Was !

Dziewczyny ja cały czas modlę się aby każda z nas szczęśliwie urodziła zdrowe Maluchy , by ciążę były donoszone bez większych przygód

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Wasze Maluchy też potrafią już boleśnie kopnąć? Kurczę, siedzę sobie teraz i tak mnie Franek kopie że jest to bolesne, nie jakaś tragedia że zwijam się z bólu;) ale boli i myślę sobie że jak On teraz tak dokazuje silnie to co będzie później:errr:
Piotruś też czasem jak kopnie to... hmm, powiem tak, nie ma wątpliwości że to on. :p
I zauważyłam, że to chyba jest specjalnie nieraz. :D Bardzo nie lubi jak siedzę wyprostowana, o garbieniu się jakimkolwiek już nie wspominając, jedyna możliwość siedzenia bez serii silnych jak na niego kopnięć to z lekko odchylonymi plecami do tyłu. Tak samo sprawa się ma przy schylaniu się, upomina się o swoje miejsce. :p

Piotruś też czasem jak kopnie to... hmm, powiem tak, nie ma wątpliwości że to on. :p
I zauważyłam, że to chyba jest specjalnie nieraz. :D Bardzo nie lubi jak siedzę wyprostowana, o garbieniu się jakimkolwiek już nie wspominając, jedyna możliwość siedzenia bez serii silnych jak na niego kopnięć to z lekko odchylonymi plecami do tyłu. Tak samo sprawa się ma przy schylaniu się, upomina się o swoje miejsce. :p
U mnie najbardziej wywija wieczorem jak ogladam "ojca browna". Może tak Go ekscytuje fabuła, heh:)

Kurde ostatnio popełnił samobójstwo.mój ukochany Chris Cornell A dzisiaj w jego urodziny jego przyjaciel Chester z Linkin Park.....
Masakra

Kurde ostatnio popełnił samobójstwo.mój ukochany Chris Cornell A dzisiaj w jego urodziny jego przyjaciel Chester z Linkin Park.....
Masakra

Czytałam... aj masakra. Współczuję ogromnie ludziom których coś skłania do podjęcia takiej decyzji...

Dzień Dobry Dziewczyny :biggrin2:udanego spokojnego dnia i powodzenia na wizytach :)u mnie burzowa noc i wstaje niewyspana...ale może jakaś drzemka w południe uratuje sytuacje ;)

@Rossiczka szczesliwych urodzin .

Udanych wizyt dziewczyny. Rosna te nasz brzuszki a to dopiero i juz polowa. Moja glowa nie wyrabia. Jechalam wczoraj po wyniki syna z pobytu jednodniowego do szpitala a zajechalam 4km dalej o przychodni. Patrze na budynek i zastanawiam ie co ja tu robie przeciez nie tu mialam przyjechac:errr::errr::errr:. Masakra heh. Wczoraj potwierdzila sie u dzidzi pipuszka wiec o 14 chcialam skoczyc do lidla po body i inne dla malej ,nistety byly czystki :frown:

@Rossiczka stooooo laaaat :) w pierwszej kolejności wiadomo: zdrowej, silnej, donoszonej Córy, ogromu miłości ze strony Małża i Pierworodnego, dużo spokoju i cierpliwości do przeciwności losu i oby było ich jak najmniej, przyjaciół z którymi można konie kraść i atramentu w piórze żeby zawsze móc o sobie napisać "jestem dobrym człowiekiem" bo jesteś! :* stówa!!!

reklama
Do góry