Oj uciekł mi Twój post. Z całego serca Ci gratuluję tak pięknego skarba Cudownie że wszystko jest w porządku :*Ja już po weszłam od razu praktycznie. Wszystko super, 340 wazymy. Nawet zaszczycilismy uśmiechem podczas usg przecudny skarb naszZobacz załącznik 815552 Zobacz załącznik 815553
reklama
mrsMalec
Fanka BB :)
Nie nie popstu jesteśmy małżeństwem od miesiąca aa on jedzie na 3 4 tyg w trasę po Europie to wtedy siedzę u mojej mamy bo tutaj cały czas ktoś jest w domu i tak raźniej a u moich teściow nie ma nikogo bo każdy pracuje . A jak mąż wraca to jadę tam i siedzę u niego ale to tylko do grudnia bo bliżej porodu będę tam już mieszkała@JaneHeart nie widziałam zdjęć z sesji [emoji6] oczywiście, że chcemy zobaczyć [emoji16].
@Eraja mam nadzieję, że króliczek krótko będzie dochodził do siebie [emoji6]. Tylko się cieszyć z takich miłych komentarzy od sąsiadki [emoji6].
@Rossiczka a miałaś w pierwszej ciąży cukrzycę, że się jej tak obawiasz?
@mrsMalec mieszkasz z mężem osobno [emoji6]? Że pisałaś o różnym dojeździe do lekarza [emoji6]. Super, że Emilka zdrowo rośnie [emoji8].
@Oska305 jeśli wizyta u innego lekarza miałaby Cię uspokoić to ja widzę w tym sens, lepiej, żebyś się niepotrzebnie nie stresowała przez te 3 tygodnie. I bez tego macica Ci się spina.. I trzymam kciuki by to czas szybciej Ci płynął i żeby maluszki jak najdłużej rosły w brzuszku [emoji16]
@allime gratuluję Jasia [emoji16]
@AnetaManiak cudowne wieści nam przynosisz [emoji6] trzymam kciuki za zdrową i spokojną ciążę [emoji8]. Też ostatnio się zastanawiałam czy niedługo nie wpadniesz do nas z dobrymi informacjami [emoji6].
@CarlaR cudowne fotki [emoji7] dobrze, że nie musiałaś długo czekać w kolejce [emoji6].
Ja dziś od rana w biegu [emoji6] byłam z mamą u znajomych na kawce i przywiozłam parę "fantów" [emoji6]. Pożyczyłam drewnianą dostawkę do łóżka, leżaczko - huśtawkę, poduchę do karmienia, kółko poporodowe i 3 różne kombinezony zimowe [emoji16] (co prawda dwa dość męskie ale nie muszę przynajmniej w ciemno kupować rozmiaru, mam coś w zapasie [emoji6]). Nie wiem jak rozmiarowo się nasza mała wpasuje, ale bardzo było mi miło, że tak sami z siebie zaproponowali, że nam to wszystko pożyczą [emoji6].
Teraz leżę, a mała szaleje, bo cały dzień nie miała spokoju by matkę trochę pokopać [emoji7][emoji7]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Oj to jest straszne jak naszym zwierzaczką coś jest.. A my możemy patrzeć tylko w ich smutne oczka i zastanawiać się czy coś je boli, jak się czują. To straszne uczucie. Ja się domyślam co czujesz. Ja też wstaje w nocy, by sprawdzić czy Ona śpi, czy jest spokojna.Boziu tak mi przykro... Ja chciałam uszata też do łóżka wziąć ale bałam się że go zgnieciemy. Mamy łóżko szerokie na 110 cm xD On wczoraj prawie wogle nie reagował. Tyle co wstawałam co godzinę na głaski i sprawdzanie uszu czy nie ma gorączki.
Dobrze ma psinka z Tobą. Takie rarytasy - indyczek <3 Też bym podjadała hihihi Mój Ł był na działce po świeże krzaczki z malin i sobie kulka kudłata skubie na balkonie ^^
Żeby czas szybciej leciał i nasze pupile już były zdrowe i radosne. Czekam z niecierpliwością na jego skoki i na merdający ogonek Twojej suni :*
O kurczę, to ja Ci zdrówka życzę. Odpoczywaj. Na szczęście na naszym etapie wszelkie choroby nie są już takie groźne.Ja mam gorszy
Odkaszlnęłam czop ropny, więc szybciutko umówiłam się do lekarza i... angina A ja się tak dobrze czuję... Dostałam Duomox (jeden z najbezpieczniejszych dla dziecka), a dla mnie najpaskudniejszy antybiotyk ever Pisałam do mojego gina, mam brać
Także tydzień leżenia, anybiotyki - jest zejebiaszczo...
Angella210
@AnetaManiak Super wieści Życzę żeby wszystko układało się dobrze Zaglądaj do nas i dawaj znać co u Ciebie słychać
@M@gda Zdrowia !Mam nadzieje,że Ci szybko przejdzie
Ja zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą.Jestem ciekawa co tam u mojego synka i co z tym moim łożyskiem.
Ja zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą.Jestem ciekawa co tam u mojego synka i co z tym moim łożyskiem.
reniuszek
Love in the knick of time
No właśnie niedużo. Taka galaretka klejąca wielkości małej fasolki Jaś. Tylko bardziej strzepiasta. A coś się stało???@reniuszek, jak myślałaś że Ci czop odszedł to dużo tego było?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Carla piękne zdjęcia :*
Doczytuje was z do skoku. Dzisiaj kurier przywiózł nasza prywatna trampoline (w końcu). Emek był w wawie ja trochę poskrecalam, później brat przyjechał z pomocą i złożyliśmy wspólnie cała. Teraz dochodzę do siebie.
gie_er
No jakieś galeretko gluty dzisiaj 3 razy ze mnie wyszły jeden podbarwiony na lekko pomarańczowo i pierwsze co mi przyszło do głowy to czop. Pisałam do mojej lekarki i mówiła że to może być po luteinie, ale nie wiem... Wczoraj szyjka miała 44 mm nic mnie jakoś szczególnie nie boli, to chyba niemożliwe, że to czop?No właśnie niedużo. Taka galaretka klejąca wielkości małej fasolki Jaś. Tylko bardziej strzepiasta. A coś się stało?
CarlaR
Uuu biedna, zdrowiej kochana.Ja mam gorszy
Odkaszlnęłam czop ropny, więc szybciutko umówiłam się do lekarza i... angina A ja się tak dobrze czuję... Dostałam Duomox (jeden z najbezpieczniejszych dla dziecka), a dla mnie najpaskudniejszy antybiotyk ever Pisałam do mojego gina, mam brać
Także tydzień leżenia, anybiotyki - jest zejebiaszczo...
My wróciliśmy właśnie do domu. Po wizycie zawiezlismy Bartka do braci na dwie nocki... jak ja wytrzymam bez Niego do soboty wieczorem???? ;(
M@gda
Moderatorka
Dzięki dziewczyny. Też mam nadzieję, że mi szybko przejdzie@AnetaManiak Super wieści Życzę żeby wszystko układało się dobrze Zaglądaj do nas i dawaj znać co u Ciebie słychać
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Nie zastanawiaj się jedz sprawdzić. Lekarka która mnie przyjmowała mówiła że jak są wątpliwości zagrażające to nie zastanawiać się tylko przyjeżdżać na oddział się zbadać.No jakieś galeretko gluty dzisiaj 3 razy ze mnie wyszły jeden podbarwiony na lekko pomarańczowo i pierwsze co mi przyszło do głowy to czop. Pisałam do mojej lekarki i mówiła że to może być po luteinie, ale nie wiem... Wczoraj szyjka miała 44 mm nic mnie jakoś szczególnie nie boli, to chyba niemożliwe, że to czop?