reniuszek
Love in the knick of time
Przejdzie przejdzie kochana!! Zdrówka dla Was :*Dzięki dziewczyny. Też mam nadzieję, że mi szybko przejdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przejdzie przejdzie kochana!! Zdrówka dla Was :*Dzięki dziewczyny. Też mam nadzieję, że mi szybko przejdzie
Nie mam jak M na nocce jestem sama z młodą. Jutro może się gdzieś umówię jeżeli mi się uda.Nie zastanawiaj się jedz sprawdzić. Lekarka która mnie przyjmowała mówiła że jak są wątpliwości zagrażające to nie zastanawiać się tylko przyjeżdżać na oddział się zbadać.
Pewnie . Lepiej to sprawdzic i spac spokojnie :*Nie mam jak M na nocce jestem sama z młodą. Jutro może się gdzieś umówię jeżeli mi się uda.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja myślę, że byłabym spokojna jedynie mając ginekologa do dyspozycji 24/7 [emoji23] niech się Pola bezpiecznie zdrowa w grudniu urodzi i to ostatnia ciąża w moim życiu.Pewnie . Lepiej to sprawdzic i spac spokojnie :*
Ja mam gorszy
Odkaszlnęłam czop ropny, więc szybciutko umówiłam się do lekarza i... angina A ja się tak dobrze czuję... Dostałam Duomox (jeden z najbezpieczniejszych dla dziecka), a dla mnie najpaskudniejszy antybiotyk ever Pisałam do mojego gina, mam brać
Także tydzień leżenia, anybiotyki - jest zejebiaszczo...
Mam tak jak Ty.Ja myślę, że byłabym spokojna jedynie mając ginekologa do dyspozycji 24/7 [emoji23] niech się Pola bezpiecznie zdrowa w grudniu urodzi i to ostatnia ciąża w moim życiu.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Aleśmy się załatwiły...No to możemy sobie przybić piątke, też wyladowałam dzisiaj u lekarza z tym okropnym, suchym, duszącym kaszlem. Dostałam tez receptę na duomox, ale powiedziała mi babeczka, że przez dwa dni mam pobrać wapno, jakieś krople ziołowe, syropy no i natralnie mleko z miodem, czosnek, i robić inhalacje z rumianku, a jak nie pomoże to za dwa dni zażyć antybiotyk, i o dziwo! od rana już widzę poprawę, może u mnie obejdzie się bez antybiotyku... zwłaszcza że ja byłam już w tej ciąży na antybiotyku na samym początku kiedy nawet nie śniłam o wymarzonej ciąży, na szczęście też był w mierę ok dla kobiet w ciąży....
Cieszę się, że na wizytach same dobre wieści!
Ja dzisiaj zrobiłam Wasze placuszki z cukini były przepyszne, ale trochę mnie żołądek bolał, ale przeszło...chyba ;-)
Miłego wieczorku
Mam to samo, ale to moja pierwsza ciąża i narazie mnie to śmieszy.. Tak jak piszesz ciekawe co będzie pozniej. Narazie takie porządne kopy miałam może ze trzy sztuki ale w szoku byłamDziewczyny Wasze Maluchy też potrafią już boleśnie kopnąć? Kurczę, siedzę sobie teraz i tak mnie Franek kopie że jest to bolesne, nie jakaś tragedia że zwijam się z bólu ale boli i myślę sobie że jak On teraz tak dokazuje silnie to co będzie później