Najpierw odpisałam, później doczytałam. Widziałam, że pisałaśWiem pisałam o tym, miałam tak z Tobiaszem. Ale to nie są mrozy na kombinezon zimowy taki misiowy i kocyk wystarczy
reklama
Boziu tak mi przykro... Ja chciałam uszata też do łóżka wziąć ale bałam się że go zgnieciemy. Mamy łóżko szerokie na 110 cm xD On wczoraj prawie wogle nie reagował. Tyle co wstawałam co godzinę na głaski i sprawdzanie uszu czy nie ma gorączki.Dziękuję, że pytasz. Operacje ma przesuniętą na 31 lupca z racji złych wyników badań wątroby. Ogólnie w domu nerwowa sytuacja. Każde jej wstawanie z łóżka mnie dołuje. Na spacerach płacze, więc kiedy może mąż to On z nią wychodzi. Ogólnie umówiłam się z nią jak była zdrowa, że na moim kojcu może spać do godz 22, po tej godzinie ja przejmuje kojec. Od kąd jest chora często bywa tak, że ja śpię z mężem na jednej stronie łóżka, a na drugiej Roksi w moim kojcu biedna jest, wszystko robimy pod nią. Zawsze jej gotowałam kurczaka z ryżem i marchewka, albo rybę, a wczoraj ugotowałam jej indyka z młodą włoszczyzną na rosołku z ryżem, takie dobre, że sama wyjadałam jej z garnka
Twojemu króliczkowi życzę zdrowia.
Dobrze ma psinka z Tobą. Takie rarytasy - indyczek <3 Też bym podjadała hihihi Mój Ł był na działce po świeże krzaczki z malin i sobie kulka kudłata skubie na balkonie ^^
Żeby czas szybciej leciał i nasze pupile już były zdrowe i radosne. Czekam z niecierpliwością na jego skoki i na merdający ogonek Twojej suni :*
gie_er
Fanka BB :)
Tylko ja od miesiąca seksu nie miałam [emoji39] moja lekarka uznała w SMS, że to może być od luteiny hmm sama nie wiem bo gęste to takie jak klej.Ja jak myślałam to taka wielka gruda glutowata. Ale to tez były pozostałości po seksie z dnia przed
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
AnetaManiak
Jestem Jestem na nowym wątku[emoji6][emoji6][emoji6]no a w między czasie byłam też na trochę smutniejszym. Ale są tam świetne dziewczyny które bardzo podniosły Mnie na duchu i pomagały w chwilach zwątpienia.A wiesz, ze dwa dni temu myślałam o Tobie miałam sprawdzać czy jesteś w nowym wątku
Liczę, że każdej z tamtych dziewczyn się uda bo to co przeszły jest bardzo smutne a One są bardzo dzielne!!!
Aj Dziękuję Wam Dziewczyny[emoji1][emoji1][emoji1] Myślałam, że nie będziecie Mnie pamiętać. No ale jestem mile zaskoczona. Oczywiście odwiedzę Was od czasu do czasu i oczywiście mam nadzieję, że z samymi dobrymi wiadomościami.
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Ja mam gorszyJa też dzisiaj mam jakiś paskudny dzień. Na nic siły, wszystko mnie wkurza i plecy bolą..
Odkaszlnęłam czop ropny, więc szybciutko umówiłam się do lekarza i... angina A ja się tak dobrze czuję... Dostałam Duomox (jeden z najbezpieczniejszych dla dziecka), a dla mnie najpaskudniejszy antybiotyk ever Pisałam do mojego gina, mam brać
Także tydzień leżenia, anybiotyki - jest zejebiaszczo...
M@gda
Moderatorka
Super wieściCześć kochane, my już po wizycie. Powiedziałam doktorowi ze musze wiedzieć kto tam sobie mieszka. I na szczęście udało się wypatrzec. Tak więc czekamy na małego Jasia
Poza tym wszystko wygląda dobrze. Zdjęcia nie wstawiam bo nie mam żadnego wyraźnego może z połówkowego będę miała jakieś ładne
Mam łożysko na przedniej ścianie. Nie wiem z czym to się je, ale podobno mam się tym nie przejmować. Podobno mogę późnej poczuć ruchy ale najważniejsze, że wszystko z maluszkiem w porządku.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Pewno, że pamięta!!! Super, że się udało i będziesz lutóweczką, albo marcóweczką!!! GratulacjeHejka Dziewczyny
Ja miałam również zostać Grudniową Mamusią ale pożegnałam się z Wami 15 kwietnia. Moje maleństwo odeszło po cichu w 7tc. Chciałam sie Wam pochwalić, że udało Mi się zajść w ciążę ponownie [emoji1][emoji1][emoji1] obecnie 8t1d. Byłam wczoraj na kolejnej już wizycie i wszystko jest dobrze maleństwo rośnie i serduszko pięknie bije[emoji1][emoji1][emoji1]także liczę, że tym razem wszystko się uda i zostanę marcową mamusią bądź lutową[emoji3][emoji3][emoji3] Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny może któraś Mnie jeszcze pamięta np. @Millo[emoji8][emoji8][emoji8] Życzę Wam Zdrowych Bobasków i Szczęśliwych rozwiązań!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
@JaneHeart nie widziałam zdjęć z sesji [emoji6] oczywiście, że chcemy zobaczyć [emoji16].
@Eraja mam nadzieję, że króliczek krótko będzie dochodził do siebie [emoji6]. Tylko się cieszyć z takich miłych komentarzy od sąsiadki [emoji6].
@Rossiczka a miałaś w pierwszej ciąży cukrzycę, że się jej tak obawiasz?
@mrsMalec mieszkasz z mężem osobno [emoji6]? Że pisałaś o różnym dojeździe do lekarza [emoji6]. Super, że Emilka zdrowo rośnie [emoji8].
@Oska305 jeśli wizyta u innego lekarza miałaby Cię uspokoić to ja widzę w tym sens, lepiej, żebyś się niepotrzebnie nie stresowała przez te 3 tygodnie. I bez tego macica Ci się spina.. I trzymam kciuki by to czas szybciej Ci płynął i żeby maluszki jak najdłużej rosły w brzuszku [emoji16]
@allime gratuluję Jasia [emoji16]
@AnetaManiak cudowne wieści nam przynosisz [emoji6] trzymam kciuki za zdrową i spokojną ciążę [emoji8]. Też ostatnio się zastanawiałam czy niedługo nie wpadniesz do nas z dobrymi informacjami [emoji6].
@CarlaR cudowne fotki [emoji7] dobrze, że nie musiałaś długo czekać w kolejce [emoji6].
Ja dziś od rana w biegu [emoji6] byłam z mamą u znajomych na kawce i przywiozłam parę "fantów" [emoji6]. Pożyczyłam drewnianą dostawkę do łóżka, leżaczko - huśtawkę, poduchę do karmienia, kółko poporodowe i 3 różne kombinezony zimowe [emoji16] (co prawda dwa dość męskie ale nie muszę przynajmniej w ciemno kupować rozmiaru, mam coś w zapasie [emoji6]). Nie wiem jak rozmiarowo się nasza mała wpasuje, ale bardzo było mi miło, że tak sami z siebie zaproponowali, że nam to wszystko pożyczą [emoji6].
Teraz leżę, a mała szaleje, bo cały dzień nie miała spokoju by matkę trochę pokopać [emoji7][emoji7]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Eraja mam nadzieję, że króliczek krótko będzie dochodził do siebie [emoji6]. Tylko się cieszyć z takich miłych komentarzy od sąsiadki [emoji6].
@Rossiczka a miałaś w pierwszej ciąży cukrzycę, że się jej tak obawiasz?
@mrsMalec mieszkasz z mężem osobno [emoji6]? Że pisałaś o różnym dojeździe do lekarza [emoji6]. Super, że Emilka zdrowo rośnie [emoji8].
@Oska305 jeśli wizyta u innego lekarza miałaby Cię uspokoić to ja widzę w tym sens, lepiej, żebyś się niepotrzebnie nie stresowała przez te 3 tygodnie. I bez tego macica Ci się spina.. I trzymam kciuki by to czas szybciej Ci płynął i żeby maluszki jak najdłużej rosły w brzuszku [emoji16]
@allime gratuluję Jasia [emoji16]
@AnetaManiak cudowne wieści nam przynosisz [emoji6] trzymam kciuki za zdrową i spokojną ciążę [emoji8]. Też ostatnio się zastanawiałam czy niedługo nie wpadniesz do nas z dobrymi informacjami [emoji6].
@CarlaR cudowne fotki [emoji7] dobrze, że nie musiałaś długo czekać w kolejce [emoji6].
Ja dziś od rana w biegu [emoji6] byłam z mamą u znajomych na kawce i przywiozłam parę "fantów" [emoji6]. Pożyczyłam drewnianą dostawkę do łóżka, leżaczko - huśtawkę, poduchę do karmienia, kółko poporodowe i 3 różne kombinezony zimowe [emoji16] (co prawda dwa dość męskie ale nie muszę przynajmniej w ciemno kupować rozmiaru, mam coś w zapasie [emoji6]). Nie wiem jak rozmiarowo się nasza mała wpasuje, ale bardzo było mi miło, że tak sami z siebie zaproponowali, że nam to wszystko pożyczą [emoji6].
Teraz leżę, a mała szaleje, bo cały dzień nie miała spokoju by matkę trochę pokopać [emoji7][emoji7]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
Wspaniale!!! Cudna fota!!!Ja już po weszłam od razu praktycznie. Wszystko super, 340 wazymy. Nawet zaszczycilismy uśmiechem podczas usg przecudny skarb naszZobacz załącznik 815552 Zobacz załącznik 815553