reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć kochane, my już po wizycie. Powiedziałam doktorowi ze musze wiedzieć kto tam sobie mieszka. I na szczęście udało się wypatrzec. Tak więc czekamy na małego Jasia :)
Poza tym wszystko wygląda dobrze. Zdjęcia nie wstawiam bo nie mam żadnego wyraźnego może z połówkowego będę miała jakieś ładne ;)
Mam łożysko na przedniej ścianie. Nie wiem z czym to się je, ale podobno mam się tym nie przejmować. Podobno mogę późnej poczuć ruchy ale najważniejsze, że wszystko z maluszkiem w porządku.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Suuper gratulacje :biggrin2:u nas też prawdopodobnie będzie Janek:)

Cześć kochane, my już po wizycie. Powiedziałam doktorowi ze musze wiedzieć kto tam sobie mieszka. I na szczęście udało się wypatrzec. Tak więc czekamy na małego Jasia :)
Poza tym wszystko wygląda dobrze. Zdjęcia nie wstawiam bo nie mam żadnego wyraźnego może z połówkowego będę miała jakieś ładne ;)
Mam łożysko na przedniej ścianie. Nie wiem z czym to się je, ale podobno mam się tym nie przejmować. Podobno mogę późnej poczuć ruchy ale najważniejsze, że wszystko z maluszkiem w porządku.

Też mam łożysko na przedniej ścianie. W tej chwili jestem w 19t1d i nie czułam jeszcze mocnych ruchów. Ponoć nie mam się czym przejmować

No i wrócili. Dostał przeciwbólowe, przeciwzapalne, antybiotyk i kroplówke. Musimy teraz go obserwować. Oby już było z górki...

Ja już po:) weszłam od razu praktycznie. Wszystko super, 340 wazymy. Nawet zaszczycilismy uśmiechem podczas usg :) przecudny skarb nasz:)
IMG_20170720_180622.jpg
IMG_20170720_180556.jpg

Załączniki

• IMG_20170720_180622.jpg
    IMG_20170720_180622.jpg
    286,9 KB · Wyświetleń: 401
  • IMG_20170720_180556.jpg
    IMG_20170720_180556.jpg
    222,5 KB · Wyświetleń: 406
Hejka Dziewczyny
Ja miałam również zostać Grudniową Mamusią ale pożegnałam się z Wami 15 kwietnia. Moje maleństwo odeszło po cichu w 7tc. Chciałam sie Wam pochwalić, że udało Mi się zajść w ciążę ponownie [emoji1][emoji1][emoji1] obecnie 8t1d. Byłam wczoraj na kolejnej już wizycie i wszystko jest dobrze maleństwo rośnie i serduszko pięknie bije[emoji1][emoji1][emoji1]także liczę, że tym razem wszystko się uda i zostanę marcową mamusią bądź lutową[emoji3][emoji3][emoji3] Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny może któraś Mnie jeszcze pamięta np. @Millo[emoji8][emoji8][emoji8] Życzę Wam Zdrowych Bobasków i Szczęśliwych rozwiązań!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to wspaniale[emoji7] Teraz dbaj o Was i wpadaj do nas pochwalić się co tam u Was słychać [emoji9] [emoji9]

@allime gratuluję Synka :* Z łożyskiem na przedniej ścianie trzeba głównie uważać żeby nikt Cię nie trzasnął w brzuch. Ja dziś o mały włos bym w sklepie oberwała od jakiegoś starego dziada o_O A tak to luz ;) :)
Dzięki :*
Będę uważać dzięki za radę :)

Suuper gratulacje :biggrin2:u nas też prawdopodobnie będzie Janek:)
Wszystkie Janki to fajne chłopaki. U nas imię wybrane ze względu na mojego ukochanego dziadka, który pomagał mojej mamie w opiece przy mnie byłam z nim bardzo zżyta :)
Też mam łożysko na przedniej ścianie. W tej chwili jestem w 19t1d i nie czułam jeszcze mocnych ruchów. Ponoć nie mam się czym przejmować
Tak też powiedział mi mój doktor. Chyba chciał uprzedzić żebym nie dzwoniła z przerażeniem ;)

reklama
@Ankuś a jak tam Twoja sunia?
Dziękuję, że pytasz. Operacje ma przesuniętą na 31 lupca z racji złych wyników badań wątroby. Ogólnie w domu nerwowa sytuacja. Każde jej wstawanie z łóżka mnie dołuje. Na spacerach płacze, więc kiedy może mąż to On z nią wychodzi. Ogólnie umówiłam się z nią jak była zdrowa, że na moim kojcu może spać do godz 22, po tej godzinie ja przejmuje kojec. Od kąd jest chora często bywa tak, że ja śpię z mężem na jednej stronie łóżka, a na drugiej Roksi w moim kojcu :) biedna jest, wszystko robimy pod nią. Zawsze jej gotowałam kurczaka z ryżem i marchewka, albo rybę, a wczoraj ugotowałam jej indyka z młodą włoszczyzną na rosołku z ryżem, takie dobre, że sama wyjadałam jej z garnka :)
Twojemu króliczkowi życzę zdrowia.

Do góry