reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć kochane, my już po wizycie. Powiedziałam doktorowi ze musze wiedzieć kto tam sobie mieszka. I na szczęście udało się wypatrzec. Tak więc czekamy na małego Jasia :)
Poza tym wszystko wygląda dobrze. Zdjęcia nie wstawiam bo nie mam żadnego wyraźnego może z połówkowego będę miała jakieś ładne ;)
Mam łożysko na przedniej ścianie. Nie wiem z czym to się je, ale podobno mam się tym nie przejmować. Podobno mogę późnej poczuć ruchy ale najważniejsze, że wszystko z maluszkiem w porządku.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Suuper gratulacje :biggrin2:u nas też prawdopodobnie będzie Janek:)

Cześć kochane, my już po wizycie. Powiedziałam doktorowi ze musze wiedzieć kto tam sobie mieszka. I na szczęście udało się wypatrzec. Tak więc czekamy na małego Jasia :)
Poza tym wszystko wygląda dobrze. Zdjęcia nie wstawiam bo nie mam żadnego wyraźnego może z połówkowego będę miała jakieś ładne ;)
Mam łożysko na przedniej ścianie. Nie wiem z czym to się je, ale podobno mam się tym nie przejmować. Podobno mogę późnej poczuć ruchy ale najważniejsze, że wszystko z maluszkiem w porządku.

Też mam łożysko na przedniej ścianie. W tej chwili jestem w 19t1d i nie czułam jeszcze mocnych ruchów. Ponoć nie mam się czym przejmować

No i wrócili. Dostał przeciwbólowe, przeciwzapalne, antybiotyk i kroplówke. Musimy teraz go obserwować. Oby już było z górki...

Ja już po:) weszłam od razu praktycznie. Wszystko super, 340 wazymy. Nawet zaszczycilismy uśmiechem podczas usg :) przecudny skarb nasz:)
IMG_20170720_180622.jpg
IMG_20170720_180556.jpg

Załączniki

• IMG_20170720_180622.jpg
    IMG_20170720_180622.jpg
    286,9 KB · Wyświetleń: 412
  • IMG_20170720_180556.jpg
    IMG_20170720_180556.jpg
    222,5 KB · Wyświetleń: 418
Hejka Dziewczyny
Ja miałam również zostać Grudniową Mamusią ale pożegnałam się z Wami 15 kwietnia. Moje maleństwo odeszło po cichu w 7tc. Chciałam sie Wam pochwalić, że udało Mi się zajść w ciążę ponownie [emoji1][emoji1][emoji1] obecnie 8t1d. Byłam wczoraj na kolejnej już wizycie i wszystko jest dobrze maleństwo rośnie i serduszko pięknie bije[emoji1][emoji1][emoji1]także liczę, że tym razem wszystko się uda i zostanę marcową mamusią bądź lutową[emoji3][emoji3][emoji3] Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny może któraś Mnie jeszcze pamięta np. @Millo[emoji8][emoji8][emoji8] Życzę Wam Zdrowych Bobasków i Szczęśliwych rozwiązań!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to wspaniale[emoji7] Teraz dbaj o Was i wpadaj do nas pochwalić się co tam u Was słychać [emoji9] [emoji9]

@allime gratuluję Synka :* Z łożyskiem na przedniej ścianie trzeba głównie uważać żeby nikt Cię nie trzasnął w brzuch. Ja dziś o mały włos bym w sklepie oberwała od jakiegoś starego dziada o_O A tak to luz ;) :)
Dzięki :*
Będę uważać dzięki za radę :)

Suuper gratulacje :biggrin2:u nas też prawdopodobnie będzie Janek:)
Wszystkie Janki to fajne chłopaki. U nas imię wybrane ze względu na mojego ukochanego dziadka, który pomagał mojej mamie w opiece przy mnie byłam z nim bardzo zżyta :)
Też mam łożysko na przedniej ścianie. W tej chwili jestem w 19t1d i nie czułam jeszcze mocnych ruchów. Ponoć nie mam się czym przejmować
Tak też powiedział mi mój doktor. Chyba chciał uprzedzić żebym nie dzwoniła z przerażeniem ;)

reklama
@Ankuś a jak tam Twoja sunia?
Dziękuję, że pytasz. Operacje ma przesuniętą na 31 lupca z racji złych wyników badań wątroby. Ogólnie w domu nerwowa sytuacja. Każde jej wstawanie z łóżka mnie dołuje. Na spacerach płacze, więc kiedy może mąż to On z nią wychodzi. Ogólnie umówiłam się z nią jak była zdrowa, że na moim kojcu może spać do godz 22, po tej godzinie ja przejmuje kojec. Od kąd jest chora często bywa tak, że ja śpię z mężem na jednej stronie łóżka, a na drugiej Roksi w moim kojcu :) biedna jest, wszystko robimy pod nią. Zawsze jej gotowałam kurczaka z ryżem i marchewka, albo rybę, a wczoraj ugotowałam jej indyka z młodą włoszczyzną na rosołku z ryżem, takie dobre, że sama wyjadałam jej z garnka :)
Twojemu króliczkowi życzę zdrowia.

Do góry