reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Przyznam się, że ja uwielbiam prostotę i dla mnie te kosze najpiękniejsze są bez tych budek etc. Tylko materacyk i wiklina i najprostszy stojak

@DigitalGirl więcej rzeczy na amazonie szukasz ? :D

reklama
@CarlaR @doublemummy @Rossiczka @Małgoś86 powodzenia na połówkowych [emoji7][emoji7]

Ja dopiero wstaje. Miałam dziś jechać na badania ale jutro pojadę bo dziś zaspałem

m3sx3e3k25iia4nv.png

@doublemummy, brrrr co za sen :(

@Rossiczka też mam taki rozkaz z tym dzienniczkiem. Codziennie to samo 110/75 a w dniu wizyty 150/110 xD Nie strasz mnie tym cukrem, proszę. Ja i tak mam pietra ^^

@Marti92 cześć, rozgość się u nas :) Na kiedy masz termin?

@reniuszek kochany Jasiek <3

Dopiero wstałam. Ale jestem nieprzytomna o_O Najchętniej dalej bym spała. Tyleże muszę zjeść drugie śniadanie i się ogarnąć. Za 2 godziny przyjeżdża Mąż i jedziemy z królikiem do veta. Olek mnie od 2 dni ssie na całego. Ciągle głodna, spiąca i brzuś rośnie <3 Kochany Mały :) No nic idę przygotować jakieś kanapki. Ł mi wczoraj przywiózł taki pyszny chlebek mmmm... No i czekam na wieści od Was Dziewczyny :*

@Oska305 o jaaa, straszne... Współczuję, gdzie mąż pracuje w jakiej miejscowości?

@CarlaR @doublemummy @Rossiczka @Malgoś86 @Endywia @Oska305 @gie_er - powodzenia na wizytach i udanych polowkowych. Oo sporo nas dziś

Kurcze jakieś krostki swedzace na rękach i stopach młoda moja dostała? Swędzi ja to i są czerwone, a z rączek schodzi skóra tzn tylko z opuszkow paluszkow. byłam dziś z nią u lekarza i mówi że to zwykle potowki. Tylko że w lato tak się nieraz robi . Dostaliśmy maść na swędzenie i maka ziemniaczana na osuszanie.

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........

Dziewczeta kciuki mocno zacisniete :) przynieście same radosne wieści !

@Oska305 bardzo współczuję. Jeśli chodzi P naturę nigdy nic nie wiemy. Mam nadzieję, że wszystko szybko się ustatkuje !

@Rossiczka Ja generalnie nie jestem za bujaniem. Wszystkie kolyski dyskwalifikuje.

Ja dzisiaj planuję leżeć i tyle.
Nie uwierzycie jak Jasiek się rozskakal ...kopie aż widać :O
Renia, a z jakiego powodu odrzucasz bujane? Bo może o czymś nie wiem :)
Przyznam się, że ja uwielbiam prostotę i dla mnie te kosze najpiękniejsze są bez tych budek etc. Tylko materacyk i wiklina i najprostszy stojak

@DigitalGirl więcej rzeczy na amazonie szukasz ? :D
Proste :) szukamy też tak orientacyjnie wózków, mat edukacyjnych itp
Z ciekawych zakupów chyba zdecydujemy się na kosz na pieluchy tommie tippee czy jak to się pisze, zwija pieluchy na takie kiełbaski i podobno nie "pachnie" nawet jak się wyciąga ten piękny ładuneczek ;) tylko ciągle zastanawiam się czy to potrzeby wydatek.
Dziewczyny nasze auto w porządku. Kamień z serca[emoji1] Teraz zaczynają porządku i przywracanie wszystkiego do stanu używalności. Na szczęście nikt nie został poważnie ranny.
Uff..no to szczescie w nieszczęściu.

@Oska305 o jaaa, straszne... Współczuję, gdzie mąż pracuje w jakiej miejscowości?

@CarlaR @doublemummy @Rossiczka @Malgoś86 @Endywia @Oska305 @gie_er - powodzenia na wizytach i udanych polowkowych. Oo sporo nas dziś

Kurcze jakieś krostki swedzace na rękach i stopach młoda moja dostała? Swędzi ja to i są czerwone, a z rączek schodzi skóra tzn tylko z opuszkow paluszkow. byłam dziś z nią u lekarza i mówi że to zwykle potowki. Tylko że w lato tak się nieraz robi . Dostaliśmy maść na swędzenie i maka ziemniaczana na osuszanie.

......:::::::::19t. i 1d::::::::.........
Mąż jest w małej wiosce rybackiej na samym dole Anglii, w Kornwalii. Jakieś niecałe 2 godziny od Plymouth. Piękne miejsce, nad samym oceanem. W ogóle jeśli wybieracie się do Anglii to Kornwalia musi znaleźć się na waszej liście miejsc do zobaczenia.

reklama
@reniuszek Tobiasz nigdy się nie lubił bujać, do tej pory nie lubi huśtawki. A moge zapytac dlaczego bujanie dyskwalfikujesz ? :D
Dla mnie to zbędne, więc kolysek nie będzie. Zawsze starałam sie o odpowiednią atmosferę i bliskosc z Maksiem ....taka magię dzięki której był spokojny i spał. Nie wyobrażam sobie inaczej. Delikatne kolysanie i tak dziecko ma zapewnione kiedy jest noszone na rękach czy jeździ w wózku...więc dla mnie dodatkowe kolebanie jest zbędne.

Do góry