reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny mąż do mnie dzwonił załamany. W miejscowości, w której pracujemy w UK była powódź. Cały parter naszego hotelu zdewastowany, cała wieś zniszczona. Dwie osoby ratowali helikopterami. Zawaliło nam auto gratami z garażu, który runął. Dziś ma sprawdzić z co z samochodem. Jestem tak zdołowana, że już bardziej nie trzeba. Mąż razem z szefami wczoraj do północy sprzątali. Szefów dom to masakra. Z jednej strony wiem, że teraz mąż może zjedzie wcześniej. A z drugiej.. . To nasz drugi dom i miejsce pracy. Wszystkie plany na razie poszły się jeb... Żal mi tych ludzi stamtąd.. .
Bardzo to przykre... Szkoda, że tak się stało...

Ale może jak wszystko się uspokoi, to straty będą mniejsze niż sądzicie?? I będzie lepiej niż się teraz wydaje... Nie mniej jednak, smutno :(

@Oska305 straszne informacje, mam nadzieję że wszystko jakoś się poukłada i będzie dobrze . Niestety na wiele rzeczy wpływu nie mamy

@doublemummy myślałam że to tylko ja na wizytach ciśnienie mam ze 160 z ekscytacji/nerwów :/ przez to muszę dzienniczek ciśnień prowadzić

Ja jakoś narazie spokojna jestem, chociaż do 18.00 dużo czasu. Wcinam loda jest spoko:D Dziękuję za kciuki, tez trzymam za pozostałe Dziewczyny

@Eraja ja w pierwszej ciąży 3 podejścia musiałam robić bo dwa lądowały na podłodze, cytryna nic nie dała. Dzisiaj T. powiedziałam, że najgorsze w tej wizycie ze dostane skierowanie na krzywa, na co on "O Boże". Doskonale pamięta co się działo. Ja jeszcze przez cały dzień osłabiona byłam bo mi cukry po dwóch godzinach w okolicy 50 wyszedł jak się okazało

Hejka:*
Kurde nie mialam jak od 3 dni do Was zaglądnąc,bo cos mi net szwankuje w tel:/Mam nadzieje ze nikogo w szpitalu juz nie ma:*

Ale dzis wizytujacych:)Samych cudownych wiesci Dziewczyny:*

U nas wkoncu piekna pogoda,jupii!:)

Oska och masakra z tą powodzia i stratami:(Wspolczuje szefostwu i oby z autem nie bylo zle!

Ide nadrabiac choc troche:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez juz dostane na glukozę i wspominam poprzednią strasznie. Maz musi wolne brać na ten dzień bo albo padne albo będę rzygac :D

p19uflw1nv024jhl.png
U mnie też musi ale ze względu na Tobiasza, mnie zawiozą i odbiorą. Ale potem jest mi tak słabo, ze dalej ktoś dzieckiem musi się zająć.

1500449945-aaaaaa.jpeg

Dzień dobry ;) my dzień zaczynamy tak :) córka fikolki w brzuszku stroi;) pies mnie przytula ;) i kuchenne rewolucje na ekranie :) dziś się czuje super nie to co w poprzednich dniach ;) brzuszek rośnie z dnia na dzień ;) śniadanko zjedzone :) jutro wizyta nie mogę się doczekać aż zobaczę moje maleństwo :)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję za kciuki trzymajcie mocno:), ja również trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujace:) A dla reszty udanego słonecznego dnia:-) :) ps.nie mam pojęcia o krzywej cukrowej..nigdy tego nie robiłam mam nadzieję że dam radę bo źle czuje się po cukrze na pusty żołądek...ale jak to się mówi....cukier krzepi;)

Do góry