reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

A ja od wczoraj szukam kosza mojżesza na olx.... i tak naprawdę błądzę jak goryl we mgle. Sama nie wiem czy lepszy z funkcja kołyski czy nie etc.

reklama
A ja od wczoraj szukam kosza mojżesza na olx.... i tak naprawdę błądzę jak goryl we mgle. Sama nie wiem czy lepszy z funkcja kołyski czy nie etc.
Jakoś ostatnio trafiamy w te same rozterki i zakupy ;) a propos olx to zajrzyj najpierw na amazon uk. Ceny za nowe są podobne jak za te używane w bardzo dobrym stanie, przesyłka do Polski jest.
Co do bujaka czy bez..też się wacham. Chyba sklaniam się ku kołyskowemu stelażowi.

Dziękuję za kciuki trzymajcie mocno:), ja również trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujace:) A dla reszty udanego słonecznego dnia:-) :) ps.nie mam pojęcia o krzywej cukrowej..nigdy tego nie robiłam mam nadzieję że dam radę bo źle czuje się po cukrze na pusty żołądek...ale jak to się mówi....cukier krzepi;)
Im mniej wiesz tym lepiej śpisz [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jakoś ostatnio trafiamy w te same rozterki i zakupy ;) a propos olx to zajrzyj najpierw na amazon uk. Ceny za nowe są podobne jak za te używane w bardzo dobrym stanie, przesyłka do Polski jest.
Co do bujaka czy bez..też się wacham. Chyba sklaniam się ku kołyskowemu stelażowi.

Dziękuję Ci Kochana :* ja głupiatek nawet bym na amazona nie wpadła :D Zaraz lecę oglądać

A co do rzeczy używanych to w PL sobie właściciele jak coś sprzedają takie ceny wymyślają, że często dołoży się 100 i ma się nowy. Teraz np moja kuzynka na stałe wyjeżdża z rodzina do Australii, to że nawet się nie zapytała czy coś chce po jej synku dla Tobiasza to jej sprawa, natomiast sprzedaje fajne tipi napisałam do niej ze chętnie bym kupiła, a moja mama by odebrała, to mi rzuciła taka cene jaka na allegro kup teraz wstawiła, w chwili obecnej jest licytacja w której nikt nie bierze udziału. Ludzie są dzicy

Witam przyszłe mamy:)Jestem tu pierwszy raz. Tez mam termin na grudzień 2017 i będę mama bliźniaków :) jest może jakaś mama,która mieszka w Szwecji ?:)pozdrawiam

Witam przyszłe mamy:)Jestem tu pierwszy raz. Tez mam termin na grudzień 2017 i będę mama bliźniaków :) jest może jakaś mama,która mieszka w Szwecji ?:)pozdrawiam
Witaj i się rozgość[emoji7] . Też oczekuję bliźniąt, ale w Polsce. Znasz już płeć. Jaka masz ciążę? Ja 2o2k, będzie parka[emoji7] .

Dziewczeta kciuki mocno zacisniete :) przynieście same radosne wieści !

@Oska305 bardzo współczuję. Jeśli chodzi P naturę nigdy nic nie wiemy. Mam nadzieję, że wszystko szybko się ustatkuje !

@Rossiczka Ja generalnie nie jestem za bujaniem. Wszystkie kolyski dyskwalifikuje.

Ja dzisiaj planuję leżeć i tyle.
Nie uwierzycie jak Jasiek się rozskakal ...kopie aż widać :O

reklama
Do góry