reklama
DigitalGirl
Moderatorka
Jakoś ostatnio trafiamy w te same rozterki i zakupy a propos olx to zajrzyj najpierw na amazon uk. Ceny za nowe są podobne jak za te używane w bardzo dobrym stanie, przesyłka do Polski jest.A ja od wczoraj szukam kosza mojżesza na olx.... i tak naprawdę błądzę jak goryl we mgle. Sama nie wiem czy lepszy z funkcja kołyski czy nie etc.
Co do bujaka czy bez..też się wacham. Chyba sklaniam się ku kołyskowemu stelażowi.
gie_er
Fanka BB :)
Im mniej wiesz tym lepiej śpisz [emoji23][emoji23][emoji23]Dziękuję za kciuki trzymajcie mocno, ja również trzymam kciuki za wszystkie dzis wizytujace A dla reszty udanego słonecznego dnia ps.nie mam pojęcia o krzywej cukrowej..nigdy tego nie robiłam mam nadzieję że dam radę bo źle czuje się po cukrze na pusty żołądek...ale jak to się mówi....cukier krzepi
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Jakoś ostatnio trafiamy w te same rozterki i zakupy a propos olx to zajrzyj najpierw na amazon uk. Ceny za nowe są podobne jak za te używane w bardzo dobrym stanie, przesyłka do Polski jest.
Co do bujaka czy bez..też się wacham. Chyba sklaniam się ku kołyskowemu stelażowi.
Dziękuję Ci Kochana :* ja głupiatek nawet bym na amazona nie wpadła Zaraz lecę oglądać
A co do rzeczy używanych to w PL sobie właściciele jak coś sprzedają takie ceny wymyślają, że często dołoży się 100 i ma się nowy. Teraz np moja kuzynka na stałe wyjeżdża z rodzina do Australii, to że nawet się nie zapytała czy coś chce po jej synku dla Tobiasza to jej sprawa, natomiast sprzedaje fajne tipi napisałam do niej ze chętnie bym kupiła, a moja mama by odebrała, to mi rzuciła taka cene jaka na allegro kup teraz wstawiła, w chwili obecnej jest licytacja w której nikt nie bierze udziału. Ludzie są dzicy
My od szefów dostaniemy takie, z Amazona UK właśnie. Tylko nie wiem jak jest z wysyłką do Polski. Link do: Full Set Natural Palm Moses Basket With Mattress, Cover and Rocking Stand: Amazon.co.uk: Baby
Witaj i się rozgość[emoji7] . Też oczekuję bliźniąt, ale w Polsce. Znasz już płeć. Jaka masz ciążę? Ja 2o2k, będzie parka[emoji7] .Witam przyszłe mamyJestem tu pierwszy raz. Tez mam termin na grudzień 2017 i będę mama bliźniaków jest może jakaś mama,która mieszka w Szwecji ?pozdrawiam
reniuszek
Love in the knick of time
Dziewczeta kciuki mocno zacisniete przynieście same radosne wieści !
@Oska305 bardzo współczuję. Jeśli chodzi P naturę nigdy nic nie wiemy. Mam nadzieję, że wszystko szybko się ustatkuje !
@Rossiczka Ja generalnie nie jestem za bujaniem. Wszystkie kolyski dyskwalifikuje.
Ja dzisiaj planuję leżeć i tyle.
Nie uwierzycie jak Jasiek się rozskakal ...kopie aż widać :O
@Oska305 bardzo współczuję. Jeśli chodzi P naturę nigdy nic nie wiemy. Mam nadzieję, że wszystko szybko się ustatkuje !
@Rossiczka Ja generalnie nie jestem za bujaniem. Wszystkie kolyski dyskwalifikuje.
Ja dzisiaj planuję leżeć i tyle.
Nie uwierzycie jak Jasiek się rozskakal ...kopie aż widać :O
Hej. Parka to Super !Tak,wczoraj się dowiedzieliśmy z mężem,że będą dwie dziewczynkiWitaj i się rozgość[emoji7] . Też oczekuję bliźniąt, ale w Polsce. Znasz już płeć. Jaka masz ciążę? Ja 2o2k, będzie parka[emoji7] .
Moja ciąża to dwuowodniowa dwukosmowkowa.
reklama
Rossiczka
Moderatorka
@reniuszek Tobiasz nigdy się nie lubił bujać, do tej pory nie lubi huśtawki. A moge zapytac dlaczego bujanie dyskwalfikujesz ?