reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Ankuś moja córka waży dokładnie 435 g. Teraz zerknęłam dokładnie. Także też raczej spora ;) dziś 20+3 tc (które na sztywno zostało ustalone w 6 tyg chyba). Ale w 8 tyg wyszło licząc na dziś 20+6 tc i niemal wszystkie wyniki przy wszystkich dotychczasowych usg oscylują właśnie koło tego drugiego terminu.

:) także takie duże dziewczyny już mamy :cool2:

reklama
@DigitalGirl fajny ten fotel, chociaż na takiego giganta chyba miejsca nie znajdę :D Ten pierwszy to też raczej bardziej moja bajka, ale tutaj przecież o wygodę chodzi :D
Przeznaczyliśmy na pokój Kaliny, pomieszczenie które za starych czasów było nazywane "duży pokój" [emoji14] więc sporo się tam zmieści. Co prawda jakby nam się udało z dwójką dzieci to będą miały wspólny pokój...w krowy :D

@Ankuś moja córka waży dokładnie 435 g. Teraz zerknęłam dokładnie. Także też raczej spora ;) dziś 20+3 tc (które na sztywno zostało ustalone w 6 tyg chyba). Ale w 8 tyg wyszło licząc na dziś 20+6 tc i niemal wszystkie wyniki przy wszystkich dotychczasowych usg oscylują właśnie koło tego drugiego terminu.

to mnie zszokowałyście, bo myślałam że jutro na Usg usłyszę, że Maleństwo z 200-300 gram waży :D

Przeznaczyliśmy na pokój Kaliny, pomieszczenie które za starych czasów było nazywane "duży pokój" [emoji14] więc sporo się tam zmieści. Co prawda jakby nam się udało z dwójką dzieci to będą miały wspólny pokój...w krowy :D
Krowy mnie zaintrygowały :D
No ja to gdzieś wszystko w sypialni muszę upchnąć :D Eksmisja do "duzego pokoju" T. nie wchodzi w gre, bo by się obraził :D

reklama

U mnie też dzisiaj 20+6, a na Usg waga 440g.

Do góry