reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Ankuś moja córka waży dokładnie 435 g. Teraz zerknęłam dokładnie. Także też raczej spora ;) dziś 20+3 tc (które na sztywno zostało ustalone w 6 tyg chyba). Ale w 8 tyg wyszło licząc na dziś 20+6 tc i niemal wszystkie wyniki przy wszystkich dotychczasowych usg oscylują właśnie koło tego drugiego terminu.

:) także takie duże dziewczyny już mamy :cool2:

reklama
@DigitalGirl fajny ten fotel, chociaż na takiego giganta chyba miejsca nie znajdę :D Ten pierwszy to też raczej bardziej moja bajka, ale tutaj przecież o wygodę chodzi :D
Przeznaczyliśmy na pokój Kaliny, pomieszczenie które za starych czasów było nazywane "duży pokój" [emoji14] więc sporo się tam zmieści. Co prawda jakby nam się udało z dwójką dzieci to będą miały wspólny pokój...w krowy :D

@Ankuś moja córka waży dokładnie 435 g. Teraz zerknęłam dokładnie. Także też raczej spora ;) dziś 20+3 tc (które na sztywno zostało ustalone w 6 tyg chyba). Ale w 8 tyg wyszło licząc na dziś 20+6 tc i niemal wszystkie wyniki przy wszystkich dotychczasowych usg oscylują właśnie koło tego drugiego terminu.

to mnie zszokowałyście, bo myślałam że jutro na Usg usłyszę, że Maleństwo z 200-300 gram waży :D

Przeznaczyliśmy na pokój Kaliny, pomieszczenie które za starych czasów było nazywane "duży pokój" [emoji14] więc sporo się tam zmieści. Co prawda jakby nam się udało z dwójką dzieci to będą miały wspólny pokój...w krowy :D
Krowy mnie zaintrygowały :D
No ja to gdzieś wszystko w sypialni muszę upchnąć :D Eksmisja do "duzego pokoju" T. nie wchodzi w gre, bo by się obraził :D

reklama

U mnie też dzisiaj 20+6, a na Usg waga 440g.

Do góry