reklama
gie_er
Fanka BB :)
Super [emoji4] więc z czystym sercem możesz kontynuować zakupowe szaleństwo [emoji4]Kolejny lekarz mowi ze bedzie dziewczyna jjuz duza jest. 280g!! Szyjka sie wydluzyla i jest w normie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Taaaak :dSuper [emoji4] więc z czystym sercem możesz kontynuować zakupowe szaleństwo [emoji4]
Karolcia90
Nie liczyłabym na to niestety.. Ja zamawiam zawsze w internetowej i odbieram u nich w głównej siedzibie. I mają tam też aptekę i ceny są wyższe niż w internecie [emoji6]. Zdarzają się promocje, ale nie jest to to samo co przez neta..Otwierają mi aptekę Gemini, ciekawe czy ceny będą jak online
@daruuunia3 @M@gda super że po wizytach wszystko ok [emoji16][emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Otwierają mi aptekę Gemini, ciekawe czy ceny będą jak online
U mnie w Gemini zawsze taniej jest zamówić online i odebrać w aptece niż kupić w aptece
reniuszek
Love in the knick of time
Kolejny lekarz mowi ze bedzie dziewczyna jjuz duza jest. 280g!! Szyjka sie wydluzyla i jest w normie.
swietnie Madziu !! gratulacje :*
jak dluga masz szyjke ?
Rossiczka
Moderatorka
W gdańsku stacjonarnie ceny są inne, dużo gorszeOtwierają mi aptekę Gemini, ciekawe czy ceny będą jak online
Rossiczka
Moderatorka
Myślę, że będzie ok. Mi w ciazy z Tobiaszem w 25 tygodniu mój pies 27 kg na brzuch skoczył i nic nie było złego. Nasze Maluszki są całkiem dobrze chronione . Spokojnie, będzie dobrze :*Mój kot 5 kg właśnie frunąc przez pokój skoczył mi na macicę i to z tej strony gdzie jest Pola [emoji20] mam nadzieję, że nic się nie stanie...
reklama
Angella210
@mrsMalec A pokażesz jaką zamówiłaś?
@daruuunia3 Ale super ujęcie stópki Dobrze,ze wszystko jest ok
@M@gda Super wiadomość Ale Ci zazdroszczę córy
Ja na kolacje zrobiłam racuchy z bananami co dziewczyny tak polecały i rzeczywiście pychaaa.... ;_)
@daruuunia3 Ale super ujęcie stópki Dobrze,ze wszystko jest ok
@M@gda Super wiadomość Ale Ci zazdroszczę córy
Ja na kolacje zrobiłam racuchy z bananami co dziewczyny tak polecały i rzeczywiście pychaaa.... ;_)