Pewnie ze tak... A co to ma być... zw byłby tylko przy przyjemności- przy dziele stworzenia a potem to umywa rączki? Nie ma tak dobrze. Niech czuje ból jak mu kosci w ręce łamie przy skorczach ☺Mój tez ma szpitalne przeżycia bardzo ciężkie ale nie jest na krew jakos szczególnie wrażliwy. Podjelismy decyzje, ze rodzimy razem żebym mogła chociażby bolu go "zabić" ;D wiem, ze będzie mi łatwiej psychicznie i fizycznie mając go obok w zasięgu ręki, wzroku. A i będzie komu masowac plecy przy krzyżowych
reklama
W ta stronę to podobno rzadziej popelniaja błąd niż odwrotnie... ale kto wie? ☺Mam jakieś dziwne wrażenie ze się okaże w środę że Franek stal sie Marcelina
mrsMalec
Fanka BB :)
Hej dziewczyny . Ja dziś mam jakiś gorszy dzień . Do godziny 13 tak mnir okropnie dół pleców bolał ze nie mogłam ani się dziec ani leżeć chodzenie pomagało na chwile . Ale jakoś powoli przeszło od godziny 14 spałam do teraz . Słabe ciśnienie? hm niewiem . Dziś zaczęłam 20 tc ciesze się jak dziecko i tak się stesknilam za widokiem córki na usg ze normalna wizytę przełożyłam sobie z następnego piątku na ten czwartek i to zaraz z rana
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
gie_er
Dziewczyny, która z Was bierze acard? Lekarz mnie trochę nastraszył tym, że się nie powinno w ciąży, bo może powodować wady wrodzone u dziecka, a ja biorę tą dużą dawkę i się teraz boję, że przez to młodej coś mogło się stać. Zasugerował, żeby może ginekolog zmienił na heparynę, skoro już się uparła żeby brać, ale nie wiem czy już nie za późno teraz:-\
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę. Dostałam żeby uniknąć mikrozakrzepicy u Młodego i mam odstawić dopiero 2 tyg przed porodem.Dziewczyny, która z Was bierze acard? Lekarz mnie trochę nastraszył tym, że się nie powinno w ciąży, bo może powodować wady wrodzone u dziecka, a ja biorę tą dużą dawkę i się teraz boję, że przez to młodej coś mogło się stać. Zasugerował, żeby może ginekolog zmienił na heparynę, skoro już się uparła żeby brać, ale nie wiem czy już nie za późno teraz:-\
A no i dziecię mam zdrów jak rybkaDziewczyny, która z Was bierze acard? Lekarz mnie trochę nastraszył tym, że się nie powinno w ciąży, bo może powodować wady wrodzone u dziecka, a ja biorę tą dużą dawkę i się teraz boję, że przez to młodej coś mogło się stać. Zasugerował, żeby może ginekolog zmienił na heparynę, skoro już się uparła żeby brać, ale nie wiem czy już nie za późno teraz:-\
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
...siedze na poczekalni i zaczyna mi serducho mocniej bić, na dodatek jest poślizg..... ahhh zwariuje!
reniuszek
Love in the knick of time
Będzie dobre kochana jak coś pisz do nas !! Ah nie mogę się doczekać kolejnych fantastycznych wieści :*...siedze na poczekalni i zaczyna mi serducho mocniej bić, na dodatek jest poślizg..... ahhh zwariuje!
reklama
gie_er
Darunia spokojnie wdech wydech, wszystko na pewno jest w porządku [emoji4]...siedze na poczekalni i zaczyna mi serducho mocniej bić, na dodatek jest poślizg..... ahhh zwariuje!