reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Zamówiłam sobie poduszkę dla kobiet w ciąży może odciąży mi trochę plecy bo mi najwygodniej tylko na lewym boku . Ale plecy okropnie bolą :(

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też strasznie bolą, a poduszka nie pomaga. Zastanawiam się nad jakimiś ćwiczeniami rozciągającymi. Ale jak ból przejdzie, bo dzisiaj mecze się cały dzień.

reklama
Mojemu to trzeba linki dac. Chciałam od dawna superstary adidasa i miałam sobie kupic, ale stwierdziłam że dam jemu aby miał prezent z głowy, bo potem się będzie mnie pytał co chce i tylko denerwować mnie będzie, a wygodne buty teraz jak znalazł :D
To czekał 5 dni z zamówieniem, że mój rozmiar został wyprzedany. Jak w ryk a On do mnie, że mam się uspokoić bo dziecku jeszcze krzywdę zrobię....

Ja mam komodę z przewijakiem ale to najgorszy mebel świata. Po prostu tragedia. Wiec teraz postanowiłam, że będzie nowa. Tobiasz dostanie wreście szafę. A tamta może na olx wystawie za symboliczne 50 złotych może komuś się przyda. Chociaż od początku były z nia przeboje, była reklamacja pierwszej, a druga niby lepsza ale koszmar :)
Ja jeszcze tym razem powiedziałam że muszę mieć fotel do karmienia, bo inaczej plecy mi siądą, a zaparłam się że tym razem mi się uda :D łóżeczko mamy :)
Nie wiem jeszcze czy meble w sypialni będę wymieniać, to w ostateczności :p:p:p Najpierw pokoik Tobiaszka, potem kącik dla Młodej :D
Rossiczka a jaki będziesz miała Przewijak? Ja myślałam o takim nakładanym na łóżeczko. Do pokoiku dziecięcego na pewno u mnie wjedzie łóżeczko, szafa z szufladami, fotel do karmienia, lampka, no i zobaczymy co z ozdobami. Chciałabym jakieś ładne rolety, zasłony, sama nie wiem. Fajnie przystrojone łóżeczko, jakieś obrazki, to będzie najfajniejsza cześć :)

I pokaż od razu komodę, która się totalnie nie sprawdziła [emoji6] żebyśmy wiedziały, że ewentualnie taki zakup trzeba 3 razy przemyśleć [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Gratuluję wczorajszych wizyt. @Magda będziesz miała swoją malutka dziewczyneczkę[emoji7]
A u mnie d... biorę codziennie żelazo i tabletki z buraka czerwonego, a mój wynik leci na łeb na szyję. Jest już 10,5. No cholera jasna! Dobrze, ze jutro wizyta to zapytam co dalej.

Dziewczyny powodzenia na wizytach-mocne kciuki :)
Ja zamówiłam meble z Jyska szafę i komode podwójna to narazie wydatki sobie dzielę bo mój Łukasz ma teraz tyle wydatków ze ja póki co płacę..meble cale białe nie brałam dzieciecych

@mrsMalec A pokażesz jaką zamówiłaś?
@daruuunia3 Ale super ujęcie stópki ;)Dobrze,ze wszystko jest ok ;)
@M@gda Super wiadomość ;)Ale Ci zazdroszczę córy ;)
Ja na kolacje zrobiłam racuchy z bananami co dziewczyny tak polecały i rzeczywiście pychaaa.... ;_)
O taką ;)
1500353276-aaaaaa.jpeg

@Rossiczka @reniuszek jestem tego samego zdania!! Pięknie to ujęłas. Ja sobie też poród nie wyobrażam bez męża. Jedyna osoba której ufam i wiem że pilnuje nad wszystkim ;) i masz rację to wielka chwilą też dla faceta. Ale przedwszytkim trzeba tego chcieć, bo jak nie chce to nie ma sensu ciągnąć faceta mimo jego woli bo źle się potem to kończy.

@misianka może pójdziesz gdzieś prywatnie i uspokoja Cie myśli. ? czy będzie tak czy siak będziesz przynajmniej wiedziała ;)

@mrsMalec gratulacje 20 tyg ;)

@daruuunia3 super wieści!!
Piękna stópka

@M@gda to już Dzieczynka zostanie na bank ;) raczej nic pomiędzy nogami Cie juz nie zaskoczy! Będzie piękna Żywia

My wróciliśmy z kina, spaceru i z restauracji było super, przydało nam się to.. Film też był super! ;)
A to my, kazał pozdrowić ;)
1500321316-aaaaaa.jpeg

......:::::::::18t. i 6d::::::::.........
Dzięki kochana ;)

reklama
Aa ja z rana o 6 pojechałam na IP . Nie czułam małej wczoraj cały dzień tak jak bym w ciąży nie była .. normalnie koszmar . Brzuch mnie bolał . I mówię wkoncu ze musze jechać bo się martwię a to jeszcze gorzej wpływa na mojego bobasa . Ale wszystko jest wporządku . Za dużo ruchu trochę miałam i to dlatego. Musze odpocząć . To już 4 raz jak mi mówią ze będzie dziewczynka . Lekarz taki nie miły .. z jego miny wynikało jak by łaskę robił ze mi to usg zrobił . Ale cóż taka służba zdrowia w szpitalu u nas . Całe Szczęście Że Tu Nie Rodze .. A Zdjęcie Tylko Takie dostalam I To Jeszcze Nie Z Moim Nazwiskiem . Jeszcze zanim pokazal jak bije serduszko mówi ze faktycznie nie rusza się a ja juz łzy mi lecą a ona porostu spala sobie z kciukiem w buzi ;)
1500353570-aaaaaa.jpeg

Do góry