reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Już się nie mogłam doczekać tej wizyty, miesiąc bąbelka nie widziałam, ciekawe czy dalej będzie dziewczynka tak jak było poprzednio.... ojjjjjj normalnie zwariuje wdech i wydech, wdech i wydech!

reklama
Ja chcę by mąż był ze mną przy porodzie, ale siłą go tam nie zaciągnę jeśli stwierdzi, że jednak nie da rady. Póki co przyjmuje to jako odgórnie narzucony obowiązek, choć wie, że może się ewentualnie wycofać.. Ale cały czas mu powtarzam, że razem robiliśmy razem urodzimy [emoji6]. Może być też tak, że będzie w pracy gdzieś w trasie, w takim wypadku chyba będę ciągnąć ze sobą mamę ma porodówkę..
Marzy mi się poród w innej pozycji niż leżąca, ale nadal nie podjęłam decyzji co ze szkołą rodzenia, a zaraz się okaże, że czasu nam zabraknie na jej zrobienie.. I nie wiem czy jakaś Położna na dyżurze będzie chciała nas przeprowadzić przez taki poród jako takich totalnych laików bez wstępu w postaci szkoły rodzenia..

@daruuunia3 mam nadzieję, że już w trakcie wizyty [emoji6] i że nie musisz się już niepotrzebnie stresować [emoji16]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, która z Was bierze acard? Lekarz mnie trochę nastraszył tym, że się nie powinno w ciąży, bo może powodować wady wrodzone u dziecka, a ja biorę tą dużą dawkę i się teraz boję, że przez to młodej coś mogło się stać. Zasugerował, żeby może ginekolog zmienił na heparynę, skoro już się uparła żeby brać, ale nie wiem czy już nie za późno teraz:-\

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biorę, z polecenia lekarza. Powiem Ci że wszystko może coś powodować..np nospa niskie napięcie miesniowe u dzieciaczka ale kurde...jak coś się dzieje to pakują w Ciebie kroplowkami i 3 razy dziennie tabletkami. To jest po prostu system zysków i strat. Pomimo tego że to wiem, jak mnie boli brzuch biorę doraźnie nospe i tyle.
A co do acardu...pierwsze słyszę.

received_1358630367556096.jpeg
Nasza mała stópka ;-)
Chłopaki mi dopiero wrócili! Idę się cieszyć nimi ;-)

Załączniki

• received_1358630367556096.jpeg
    received_1358630367556096.jpeg
    110,6 KB · Wyświetleń: 373
reklama
Do góry