Monia12390
Zaangażowana w BB
Super!! GratulujeKolejny lekarz mowi ze bedzie dziewczyna jjuz duza jest. 280g!! Szyjka sie wydluzyla i jest w normie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!! GratulujeKolejny lekarz mowi ze bedzie dziewczyna jjuz duza jest. 280g!! Szyjka sie wydluzyla i jest w normie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji4] myślę, że po wizycie u ginekologa trochę wyluzuję, bo na razie jeszcze po tym krwawieniu panikuje i co chwilę chodzę sprawdzać czy na pewno jest czysto [emoji6]Myślę, że będzie ok. Mi w ciazy z Tobiaszem w 25 tygodniu mój pies 27 kg na brzuch skoczył i nic nie było złego. Nasze Maluszki są całkiem dobrze chronione . Spokojnie, będzie dobrze :*
znam to, ja tak mam po każdym plamieniu . Trzymaj sięDziękuję [emoji4] myślę, że po wizycie u ginekologa trochę wyluzuję, bo na razie jeszcze po tym krwawieniu panikuje i co chwilę chodzę sprawdzać czy na pewno jest czysto [emoji6]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje u nich 38 a stacjonarnie 62-70 :/Będę zamawiać i odbierać moje witaminy u nich 37zl a nie 42
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt
Ja przez @reniuszek pół dnia spędziłam na stronach z meblami Pod pretekstem szukania mebli dla Tobiaszka, szukam rzeczy do kącika dla Młodej. Inaczej T. by za wariatkę mnie wziął
Jeszcze oczywiście Gapa zapomniał mi prezentu na urodziny zamówić, chociaż dokładnie powiedziałam mu co chcę itp, tak się popłakałam że miałam problem się uspokoić. Czasem mam ochotę go czymś walnąć....
Dobrze zrozumialas. Ja do każdego porodu podchodziłam optymistycznie... po sn szybciej do siebie doszłam i wcale aż tak bardzo nie bolało. A kiedy miałaś cc? Ja sie nawet nad tym nie zastanawiałam. Za każdym razem chciałam naturalnie i tyle
I to jest właśnie dziwna sytuacja Ostatnio miałam 9.06 za wcześniejsze. Dosłownie tydzień po dostarczeniu
Moj em dorwal ostatnio liste wyprawkowa o ktore uwaga uwaga sam mnie poprosil! i jak zobaczyl na liscie komode nowe zaslony regaly na sciane to zwatpil
Ale co tam ! najwazniejsze, ze my mamy frajde !
A co sobie wybralas, ze taka reakcja ??
Ja jak ostalam od em elektryczna golarke ( chcialam depilator z chlodzeniem i masazerem )to tez myslalam, ze go rozniose, ale nic sie nie odezwalam - szkoda mi sie go zrobilo . Po katach plakalam ze nie stac go na gest by zafundowac mi cos super odjechanego .....