Biedna... mam nadzieje ze sie zregeneruje i za te dwa tygodnie bedzie dążyła juz tylko do tego żeby usprawnić łapkęRoksi nie ma dzisiaj operacji, bo ma bardzo złe wyniki wątroby. Dostała leki osłonowe i za dwa tygodnie operacja. Przed operacją jeszcze musi mieć powtórzone badania krwi. Także słabo. Trzeba ją oszczędzać bardzo przez te dwa tygodnie.
reklama
reniuszek
Love in the knick of time
Budulca. Niech się regeneruje i odpoczywa dużo :*Roksi nie ma dzisiaj operacji, bo ma bardzo złe wyniki wątroby. Dostała leki osłonowe i za dwa tygodnie operacja. Przed operacją jeszcze musi mieć powtórzone badania krwi. Także słabo. Trzeba ją oszczędzać bardzo przez te dwa tygodnie.
gie_er
Fanka BB :)
Miała być Wrześniówką 2017, teraz los jej wynagrodził x3 [emoji4]Dziękuję. Jesteś wspaniała [emoji5]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia90
@daruuunia3 @M@gda miłych wizyt i podglądania maluszków [emoji16].
@Ankuś dziewczyny zamknęły forum i tam na pewno napisała dokładnie, ale ostatnio ktoś o nią spytał i któraś z dziewczyn napisała, że straciła dzieciątko. Mam ich wątek w "obserwowanych" i akurat mi się pokazał ten wpis. Może nie chciała, aby było to na otwartym wątku i został ten post skasowany..
@Ankuś trzymam kciuki za Roksi [emoji6] aby szybko poprawiły jej się wyniki
Ja na razie jestem w pierwszej ciąży [emoji6], ale wybiegając w przyszłość to bym chciała, żeby dzieciaki do jakiegoś 12 roku życia miały wspólny pokój. Mamy poddasze do zagospodarowania, więc na początek może być to jeden duży pokój, a kiedyś rozdzielimy je po prostu na 2 mniejsze pokoiki.. A teraz pewnie dopóki będę karmić to będzie z nami w sypialni, potem przenosiny do pokoiku obok [emoji6].
Muszę iść na lutowe mamy obejrzeć zdjęcie z usg trojaczków [emoji16] nigdy nie widziałam [emoji16]. Ale szczęścia na raz [emoji16]. Będę trzymać za nich kciuki, bo to na pewno będzie trudna ciąża..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ankuś dziewczyny zamknęły forum i tam na pewno napisała dokładnie, ale ostatnio ktoś o nią spytał i któraś z dziewczyn napisała, że straciła dzieciątko. Mam ich wątek w "obserwowanych" i akurat mi się pokazał ten wpis. Może nie chciała, aby było to na otwartym wątku i został ten post skasowany..
@Ankuś trzymam kciuki za Roksi [emoji6] aby szybko poprawiły jej się wyniki
Ja na razie jestem w pierwszej ciąży [emoji6], ale wybiegając w przyszłość to bym chciała, żeby dzieciaki do jakiegoś 12 roku życia miały wspólny pokój. Mamy poddasze do zagospodarowania, więc na początek może być to jeden duży pokój, a kiedyś rozdzielimy je po prostu na 2 mniejsze pokoiki.. A teraz pewnie dopóki będę karmić to będzie z nami w sypialni, potem przenosiny do pokoiku obok [emoji6].
Muszę iść na lutowe mamy obejrzeć zdjęcie z usg trojaczków [emoji16] nigdy nie widziałam [emoji16]. Ale szczęścia na raz [emoji16]. Będę trzymać za nich kciuki, bo to na pewno będzie trudna ciąża..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno czesto jest tak ze po poronieniu jest ciąża blizniaczaMiała być Wrześniówką 2017, teraz los jej wynagrodził x3 [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to wy już wszystkie ruchy czujecie???? mnie sie niby wydawało pare razy ze mnie cos smyrneło aleoyeraz to już nie wiem sama. A od kilku dni zero i już nie wiem czy sie powinnam martwić bo w sumie jutro to mam 17t6d dzis
Angella210
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Wczoraj kupiliśmy łóżko do sypialni i w końcu się nie wierciłam jak szalona.Ja już prawie codziennie czuje ruchy dziecka,ale nie są jeszcze tak intensywne żeby mój mąż je wyczuł.Łożysko mam przodujące i jestem ciekawa co mi powie mój lekarz na ten temat w piątek.
Wczoraj kupiliśmy łóżko do sypialni i w końcu się nie wierciłam jak szalona.Ja już prawie codziennie czuje ruchy dziecka,ale nie są jeszcze tak intensywne żeby mój mąż je wyczuł.Łożysko mam przodujące i jestem ciekawa co mi powie mój lekarz na ten temat w piątek.
zielona26
To u nas tak sama sytuacja. Łucja 7 lat lada moment, ma swój pokój. My mamy sypialnię i jest salon. W brzuchu siedzi Synio. Też nie wiem jak to będzie. Nie mam ochoty oddawać naszej sypialni ale też nie bardzo widzę Dzieci z taką różnicą wieku ( i płci ) razem. Wiem, wiem czasem jest tak że trójka się wychowuje w jednym pokoju ale... Czas pokaże. Pierwszy rok,Mały na pewno będzie z nami. A potem pewnie się okaże, że my wypadamy z tego pokoju albo zmieniamy miejsce zamieszkaniaIgnaś też na początku będzie z nami. Tylko zastanawiam się co potem. Mamy 3 pokoje - córki, sypialnie i salon. Mąż chce oddać sypialnie na pokój na małego. Ja myślałam o tym, żeby razem z Aniela byl.
Przenosić pewnie będziemy jakoś kwiecien/maj. Tak było z Aniela 4 czy 5 miesięcy i już była w swoim pokoju, teraz chciała bym podobnie.
Nie martw się... ja juz dziś tez o tym pisałam. 3 ciąża, 20 tydzień a z ruchami słabiutko.. możesz sie martwic jak tak bedzie w 22 tygodniuKurcze to wy już wszystkie ruchy czujecie???? mnie sie niby wydawało pare razy ze mnie cos smyrneło aleoyeraz to już nie wiem sama. A od kilku dni zero i już nie wiem czy sie powinnam martwić bo w sumie jutro to mam 17t6d dzis
reklama
@Ankuś no to teraz jeszcze więcej miłości się suni przyda. Także tulę Kurcze, szkoda tych wyników. Tak by się już regenrowała. W każdym bądź razie lepiej w te stronę. Przynajmniej nie będzie powikłań kiedy już wątroba się naprostuje. :*
@Manique ja dziś zrobiłam dokładnie tyle samo xD Też nie mogę wstać. Wiesz, ja po cichu liczyłam na bliźniaki. No ale się nie udało. Mimo to cieszę się że zaczynamy 20 tydz i wszystko idzie w dobrym kierunku
@basiulka w Twoim tygodniu to coś mnie tam czasem smyrnęło z raz, dwa razy w tygodniu. Także spokojnie Jeszcze się rozbryka :*
@Manique ja dziś zrobiłam dokładnie tyle samo xD Też nie mogę wstać. Wiesz, ja po cichu liczyłam na bliźniaki. No ale się nie udało. Mimo to cieszę się że zaczynamy 20 tydz i wszystko idzie w dobrym kierunku
@basiulka w Twoim tygodniu to coś mnie tam czasem smyrnęło z raz, dwa razy w tygodniu. Także spokojnie Jeszcze się rozbryka :*