Gwarantuje Ci ze jak będzie miało czkawke to bedziesz wiedziala ze to to na 100%. Brzuch podskakuje dokładnie tak jak byś miała sama czkawkeDobrze wiedzieć i to - dziękuję Ja nie miałam pojęcia jak to może być wyczuwalne ^^ Teraz mam jakąś podstawę.
reklama
M@gda
Moderatorka
Widziałam. Zdjęcie z usg wyglądało odlotowoWiecie że w Lutowych ciężarówkach jest mama która jest w ciąży z 3jaczkami i to jednojajowe. Szok szok szok [emoji44]
......:::::::::18t. i 6d::::::::.........
Pewnie też zostanie grudniówką
reniuszek
Love in the knick of time
Niby na wysokości pępkaGdzie jest dno macicy w 20 tyg? Mniej więcej na wysokości pępka czy wyżej?
Rossiczka
Moderatorka
To trzy tygodnie temu.miałam na wysokości pępka, teraz mam trochę nad pepkiem wiem bo czuje czasem tam ruchy.Niby na wysokości pępka
Albo się mylę, ciekawe co lekarz w środę powie
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry!
Reniuszku! Uffff dopiero zobaczyłam co sie stało!!!! Dobrze że tak się to skończyło i cieszę się z emkiem próbujecie naprawić związek.... to dobrze, bardzo dobrze!
Dzięki dziewczyny za kciuki! Wizyta dopiero wieczorem o 18.20 pewnie poślizg z godzinę albo dwie.... już nie mogę sie doczekać!
Idę na zakupy i robię obiad bo k. 13 moi mężczyźni wracają co mnie mega cieszy!!!
Oczywiście trzymam kciuki za wizytujące!
Miłego dnia!
Ankuś jestem z Wami! Będzie dobrze a Twoja psinka to silna i przepiękna suczka!
Reniuszku! Uffff dopiero zobaczyłam co sie stało!!!! Dobrze że tak się to skończyło i cieszę się z emkiem próbujecie naprawić związek.... to dobrze, bardzo dobrze!
Dzięki dziewczyny za kciuki! Wizyta dopiero wieczorem o 18.20 pewnie poślizg z godzinę albo dwie.... już nie mogę sie doczekać!
Idę na zakupy i robię obiad bo k. 13 moi mężczyźni wracają co mnie mega cieszy!!!
Oczywiście trzymam kciuki za wizytujące!
Miłego dnia!
Ankuś jestem z Wami! Będzie dobrze a Twoja psinka to silna i przepiękna suczka!
Moja córcia miała prawie codziennie w ciąży i potem jeszcze jak urodziłam ☺Nigdy czkawki dziecka jeszcze nie doświadczyłam .
Tobiasz ogólnie mało się ruszal, teraz nadrabia zaległości
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Ignaś też na początku będzie z nami. Tylko zastanawiam się co potem. Mamy 3 pokoje - córki, sypialnie i salon. Mąż chce oddać sypialnie na pokój na małego. Ja myślałam o tym, żeby razem z Aniela byl.No u nas Młoda w sypialni na początku , bo nie wyobrażam sobie takiego maleństwa daleko ode mnie. W przyszłym roku przeprowadzka więc będą oddzielne pokoje.
Mi w kąciku pomagać będą naklejki z Dekornik :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Przenosić pewnie będziemy jakoś kwiecien/maj. Tak było z Aniela 4 czy 5 miesięcy i już była w swoim pokoju, teraz chciała bym podobnie.