eklerkaa
Fanka BB :)
Ja tak samoJa mam na przedniej ale ruchy czuję codziennie. Nie mam porównania jak by to było na tylnej, ale możliwe że są poprostu stłumione Albo mój Syn jest silnym wariatem i kopie jak szalony xD hihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samoJa mam na przedniej ale ruchy czuję codziennie. Nie mam porównania jak by to było na tylnej, ale możliwe że są poprostu stłumione Albo mój Syn jest silnym wariatem i kopie jak szalony xD hihihi
Jesteś ciąża o 2 tygodnie starsza osa mnie wiec wszystko przede mną. ☺Mój z dnia na dzień coraz bardziej wariuje coraz częściej i coraz mocniej. Wczoraj jeszcze przed północą dostał czkawki i zasnelam dopiero jak mu przeszło i dostałam ostatniego kopniaka
Bedzie mieć wesoło ☺ jak w tej bajce na mini mini "trojaczki"Wiecie że w Lutowych ciężarówkach jest mama która jest w ciąży z 3jaczkami i to jednojajowe. Szok szok szok [emoji44]
......:::::::::18t. i 6d::::::::.........
Też mi się z tym skojarzyło. moje dzieciaki ogladajaBedzie mieć wesoło [emoji5] jak w tej bajce na mini mini "trojaczki"
To samo zauważyłam. Od piątku jest co raz lepiej wyczuwalny. No i jak wieczorem się słodkiego najem to też szaleje długie godziny A i ciągle dostaję z kopa, kiedy leżę na plecach. ^^ Jak odczuwasz czkawkę?Mój z dnia na dzień coraz bardziej wariuje coraz częściej i coraz mocniej. Wczoraj jeszcze przed północą dostał czkawki i zasnelam dopiero jak mu przeszło i dostałam ostatniego kopniaka
Hehe.. To nawet ja oglądam bo to sympatyczna bajka ☺Też mi się z tym skojarzyło. moje dzieciaki ogladaja
Jak chodziłam na Nst pod koniec ciąż to kazano zaznaczać ruchy dziecka ale nie czkawke... dziwne bo to tez przecież ruch i swiadczy o tym ze dziecko żyje...To samo zauważyłam. Od piątku jest co raz lepiej wyczuwalny. No i jak wieczorem się słodkiego najem to też szaleje długie godziny A i ciągle dostaję z kopa, kiedy leżę na plecach. ^^ Jak odczuwasz czkawkę?
A pod koniec ciąży będziemy miały czasami dość tych nóżek w żebrach ☺Dzisiaj zaczelam 22tydzien wlasnie późno poczułam w tej ciąży prawdziwe ruchy
Dobrze wiedzieć i to - dziękuję Ja nie miałam pojęcia jak to może być wyczuwalne ^^ Teraz mam jakąś podstawę.Takie rytmiczne podskakiwanie ciężko mi to jakoś nazwać w równych odstępach