reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Rossiczka ja tam lubię swoje imię Ania ;) ładne je
@Oska305 brawo!!! tak ma być <3

Wiecie co? Byłam na spacerze z dziećmi i przechodziłam koło kina coś mnie skusilo by kupić dwa bilety na poniedziałek na Spider-Man ; Homecoming nowego z serii MARVELA (my uwielbiamy marvela);) idę z mężem na randkę !!!!!!!! ;) a potem do restauracji też już stolik zajęłam, dzwoniłam. Mąż jeszcze nic nie wie jest na 2 zmianie. ;) dzieci do babci, nią też już rozmawiałam ;)

......:::::::::18t. i 4d::::::::.........
Ja dziś byłam z Ł :) Moim zdaniem Spider Man dobrze odegrany. Młody, roztrzepany nastolatek - no idealnie się to wpasowało ;) Zendaya mnie trochę irytowała. Ale ja Jej po prostu nie lubię [emoji14]

Plan jest mistrzowski ;) Trzeba czasem gdzieś z Mężem uciec. My wreszcie wyrwaliśmy się na spacer do parku. Chyba z 5 lat tego nie robilismy o_O

reklama
1500141273-aaaaaa.jpeg

Ja juz jem [emoji16][emoji526][emoji513]

yuudhqvkh0cpri5e.png

Ja dziś byłam z Ł :) Moim zdaniem Spider Man dobrze odegrany. Młody, roztrzepany nastolatek - no idealnie się to wpasowało ;) Zendaya mnie trochę irytowała. Ale ja Jej po prostu nie lubię [emoji14]

Plan jest mistrzowski ;) Trzeba czasem gdzieś z Mężem uciec. My wreszcie wyrwaliśmy się na spacer do parku. Chyba z 5 lat tego nie robilismy o_O
Widzę że lubicie te same klimaty ;) ja się już nie mogę doczekać i chyba szybko raczej nie wrócimy! my też nie byłyśmy nigdzie razem już naprrawde długo, chyba na tamtych wakacjach wyszliśmy gdzieś na drinka dobrego ;) jej nie będę miała w co się ubrać, czuje się jak za dawnych lat kiedy się jeszcze stroilo na każde spotkanie. ;)

......:::::::::18t. i 4d::::::::.........

Wczoraj dzień radości, dzisiaj dzień smutku. Mój psiak Roksi, ma zerwane więzadła krzyżowe. W poniedziałek będzie miała operacje. Ja jestem załamana :(

@JaneHeart No nie...takie pyszności !Sama bym zjadła..mniam !
Ja przed chwilą kłóciłam się z moim mężem o zakup nowego łóżka...aż się popłakałam i potem śmiałam,a on do mnie no jeszcze sobie tupni to ja na to jak wpadłam w ryk i śmiech ;)Jaki on miał ubaw z tego. Stanęło na moim i jutro jedziemy się rozejrzeć ;)
@Ankuś Mam nadzieje,że będzie dobrze.Trzymaj się.;*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry