reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@panda88 @Lake882 udanych wizyt [emoji6]
@DigitalGirl @Ankuś kciuki za połówkowe [emoji16]!
@iwilleatyou to czekamy na zdjęcia od Ciebie [emoji16].

@Millo dużo zdrowia. Dobrze, że mąż mógł wziąć wolne i możesz odpoczywać.
@daruuunia3 również dużo zdrowia [emoji6]. Czyli coraz bliżej końca wykończeniówki [emoji16].

@MagMag ale mimo wszystko w domu jeszcze sobie poodpoczywaj [emoji6]. Dobrze, że wyniki wyszły ok [emoji6].

@M@gda mam nadzieję, że choroba w końcu odpuści. Ale ja to bez przeziębienia pocę się dużo bardziej niż zwykle, plus mam uderzenia gorąca czasem [emoji6].

W pracy za oknem mam jakiś 10 robotników, ocieplają kamienicę obok.. Z zamkniętym oknem się chyba ugotuję, ale jak mam siedzieć kilka godzin słuchając ich darcia się to wyjdę z pracy strasznie umęczona psychicznie.. Miałam siedzieć do 16, ale chyba wyrwę się w międzyczasie do warsztatu na wymianę oleju, aby od nich odpocząć..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, niech ten piątek piątunio będzie dla was szczęśliwy!!!
@Ankuś @DigitalGirl - pięknych cudnych widoków!!! Potwierdzenia płci, jeśli jeszcze nie znacie i koniecznie się chwalcie!!! Będziemy czekać :)
@panda88 @Lake882 - udanych wizyt!!! :)
Dziękuję, jeszcze nie znam i mam nadzieję, że dziewczynka, chociaż każdy wmawia mi chłopaka.

Dzień dobry :-)
Kciuki mocno zaciśnięte za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko, ja też się ratuje jak mogę, na razie w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie :-( na razie domowe sposoby na to - oby pomogły.
Byłam już w laboratorium, wraca a tu na mnie czeka pyszne śniadanko zrobione przez mamusie ;-) Super!
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele!

@reniuszek ja ostatnio wyczailam
Ooo jesteśmy na podobnym etapie, bo ja dzisiaj zamawiam panele i drzwi :)

@reniuszek przepis wrzucony na od kuchni ;) Odpoczywaj, wielce sobie na to zasłużyłaś Mróweczko :*

Ja to dziś oszaleję z moją głową. Od 6 chodzi mi po myślach jedna piosenka. W kółko i w kółko... No to ją sobie puściłam i leci tak w pętli ^^ Chyba sobie ją Olo zażyczył bo teraz mnie co chwilę w brzuchu coś pobolewa - chyba tańcuje :D

@Ankuś mi wszyscy też wmawiali chłopaka [emoji6] a jest dziewczynka [emoji16][emoji16]. Także trzymam kciuki byś poznała dziś płeć [emoji6].

@DigitalGirl @ Ankuś kciuki za Was z całych sił zaciśnięte. Czekam na piękne foty i dobre informacje :-) ściskam, nie denerwujcie się, będzie dobrze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana :) ja będę miała dzisiaj 4d, albo 3d ma dwie opcje, więc zobaczymy które włączy. Mam nadzieję poznać płeć i modlę się, żeby wszystko było dobrze, aby dzidzia zdrowa. Boję się strasznie. A mój mąż cieszy się jak głupi.

Ostatnia edycja:
@Ankuś mi wszyscy też wmawiali chłopaka [emoji6] a jest dziewczynka [emoji16][emoji16]. Także trzymam kciuki byś poznała dziś płeć [emoji6].

Nie wyjdę z gabinetu puki nie poznam płci :) sąsiadka mojej bratowej trzyma ciuszki dla mnie, za grosze chce sprzedać. Tylko dla dziewczynki, a że ciuszki podobno wypasione, to nie chciałabym jej blokować.

@Ankuś bo chłopy takie są :D U mnie też jest tak co wizytę, ja się stresuje, a T szczęśliwy. Chociaż na genetycznym go nastraszyłam, bo nie zaprosiłam go do środka, a miałbyc (bawił się z biegającym po klinice Tobiaszkiem więc nie było sensu ich ściągać) więc jak wyszłam był blady bo sądził że coś nie tak skoro go nie zawołałam.

@Eraja w sobotę będe robić, bo w neidzielę mamy gości więc akurat fajna okazja :D Chociaż po wizycie mojego Taty powinnam natychmiastowo przejśc na dietę :D

Dzień dobry!
Kciuki trzymam za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko! Ja też się ratuje jak mogę , w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie. Na razie domowymi sposobami walczę....
Wróciłam z laboratorium i w domu czekało na mnie pyszne śniadanko zrobione przez mamusie :-)
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele do domu- Super!
@@Reniuszek ja ostatnio wyczaiłam super obraz w Agata Meble- duża panorama Paryża czarno biało a wieża Eiffla obsypana kamyczkami (podobnymi do Swarowskich) tak pięknie sie mieniła, zaraz poszukam zdjęcia bo mam w telefonie gdzieś ;-)
Kochana zdrówka !!! Obraz znam doskonale, wspolpracowalam z Agatami i mam obcykany cały ich asortyment :D

reklama
Do góry