reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@panda88 @Lake882 udanych wizyt [emoji6]
@DigitalGirl @Ankuś kciuki za połówkowe [emoji16]!
@iwilleatyou to czekamy na zdjęcia od Ciebie [emoji16].

@Millo dużo zdrowia. Dobrze, że mąż mógł wziąć wolne i możesz odpoczywać.
@daruuunia3 również dużo zdrowia [emoji6]. Czyli coraz bliżej końca wykończeniówki [emoji16].

@MagMag ale mimo wszystko w domu jeszcze sobie poodpoczywaj [emoji6]. Dobrze, że wyniki wyszły ok [emoji6].

@M@gda mam nadzieję, że choroba w końcu odpuści. Ale ja to bez przeziębienia pocę się dużo bardziej niż zwykle, plus mam uderzenia gorąca czasem [emoji6].

W pracy za oknem mam jakiś 10 robotników, ocieplają kamienicę obok.. Z zamkniętym oknem się chyba ugotuję, ale jak mam siedzieć kilka godzin słuchając ich darcia się to wyjdę z pracy strasznie umęczona psychicznie.. Miałam siedzieć do 16, ale chyba wyrwę się w międzyczasie do warsztatu na wymianę oleju, aby od nich odpocząć..

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, niech ten piątek piątunio będzie dla was szczęśliwy!!!
@Ankuś @DigitalGirl - pięknych cudnych widoków!!! Potwierdzenia płci, jeśli jeszcze nie znacie i koniecznie się chwalcie!!! Będziemy czekać :)
@panda88 @Lake882 - udanych wizyt!!! :)
Dziękuję, jeszcze nie znam i mam nadzieję, że dziewczynka, chociaż każdy wmawia mi chłopaka.

Dzień dobry :-)
Kciuki mocno zaciśnięte za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko, ja też się ratuje jak mogę, na razie w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie :-( na razie domowe sposoby na to - oby pomogły.
Byłam już w laboratorium, wraca a tu na mnie czeka pyszne śniadanko zrobione przez mamusie ;-) Super!
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele!

@reniuszek ja ostatnio wyczailam
Ooo jesteśmy na podobnym etapie, bo ja dzisiaj zamawiam panele i drzwi :)

@reniuszek przepis wrzucony na od kuchni ;) Odpoczywaj, wielce sobie na to zasłużyłaś Mróweczko :*

Ja to dziś oszaleję z moją głową. Od 6 chodzi mi po myślach jedna piosenka. W kółko i w kółko... No to ją sobie puściłam i leci tak w pętli ^^ Chyba sobie ją Olo zażyczył bo teraz mnie co chwilę w brzuchu coś pobolewa - chyba tańcuje :D

@Ankuś mi wszyscy też wmawiali chłopaka [emoji6] a jest dziewczynka [emoji16][emoji16]. Także trzymam kciuki byś poznała dziś płeć [emoji6].

@DigitalGirl @ Ankuś kciuki za Was z całych sił zaciśnięte. Czekam na piękne foty i dobre informacje :-) ściskam, nie denerwujcie się, będzie dobrze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana :) ja będę miała dzisiaj 4d, albo 3d ma dwie opcje, więc zobaczymy które włączy. Mam nadzieję poznać płeć i modlę się, żeby wszystko było dobrze, aby dzidzia zdrowa. Boję się strasznie. A mój mąż cieszy się jak głupi.

Ostatnia edycja:
@Ankuś mi wszyscy też wmawiali chłopaka [emoji6] a jest dziewczynka [emoji16][emoji16]. Także trzymam kciuki byś poznała dziś płeć [emoji6].

Nie wyjdę z gabinetu puki nie poznam płci :) sąsiadka mojej bratowej trzyma ciuszki dla mnie, za grosze chce sprzedać. Tylko dla dziewczynki, a że ciuszki podobno wypasione, to nie chciałabym jej blokować.

@Ankuś bo chłopy takie są :D U mnie też jest tak co wizytę, ja się stresuje, a T szczęśliwy. Chociaż na genetycznym go nastraszyłam, bo nie zaprosiłam go do środka, a miałbyc (bawił się z biegającym po klinice Tobiaszkiem więc nie było sensu ich ściągać) więc jak wyszłam był blady bo sądził że coś nie tak skoro go nie zawołałam.

@Eraja w sobotę będe robić, bo w neidzielę mamy gości więc akurat fajna okazja :D Chociaż po wizycie mojego Taty powinnam natychmiastowo przejśc na dietę :D

Dzień dobry!
Kciuki trzymam za wizytujące!!!
Millo zdrówka bidulko! Ja też się ratuje jak mogę , w gardle drapie i trochę kaszle kurczę może przejdzie. Na razie domowymi sposobami walczę....
Wróciłam z laboratorium i w domu czekało na mnie pyszne śniadanko zrobione przez mamusie :-)
Aha wczoraj zamówiłam już drzwi i panele do domu- Super!
@@Reniuszek ja ostatnio wyczaiłam super obraz w Agata Meble- duża panorama Paryża czarno biało a wieża Eiffla obsypana kamyczkami (podobnymi do Swarowskich) tak pięknie sie mieniła, zaraz poszukam zdjęcia bo mam w telefonie gdzieś ;-)
Kochana zdrówka !!! Obraz znam doskonale, wspolpracowalam z Agatami i mam obcykany cały ich asortyment :D

reklama
Do góry