reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@Millo, mnie jak zaczęło łamać to miałam 36.8. Z tym że u mnie to już mega wysoka temperatura, bo zazwyczaj przy chorobie wpadam w osłabienie do 35.4 ^^ Także mną się nie sugeruj - jestem dziwna :D No i tak jak pisała Endywia przecholowałam z tym czosnkiem ostatnio tak spanikowałam na choróbsko ^^ Żołądek cierpiał mi z dobre 3 dni ;)

@MagMag, super że już w porządku :)

@iwilleatyou a czemu w kalendarzu nie wpisana? Tak byś nam uciekła ;) W takim razie czekamy na zdjęcia z 3d <3

@DigitalGirl, nie stresuj się bedzie git :* Niebawem Twoja godzina <3

Rany przeżyłam incepcję normalnie xD Śnię, że zaczęłyśmy pokolei rodzić i że się obudziłam żeby Wam to napisać na forum... A potem faktycznie się obudziłam xD Dawno tak nie wpadłam :D Biorę się dziś za ciasto ale tak się mega cykam że zepsuję xD Jest trudneeee ale jak zobaczyłam przepis to nie mogłam się oprzeć :D Na każdym kroku coś się może popsuć, hihihi ^^ Jak wyjdzie to wrzucę fotkę, a poziomy patrząc od dołu to:
kruchy spód, galaretka z malinami, krem śmietanowy, beza z migdałami <3 <3 <3 MNIOM! :D

Hej dziewczyny powodzenia na wizytach N pewno jest wszystko dobrze :)) ! Kciuki mam już zaciśnięte za @DigitalGirl

@Eraja ja równie poproszę o przepis !!
@Millo Kochana dużo zdrówka :*

Dzisiaj robie dzień lenia po wczorajszym maratonie w sprzątaniu. Jedynie obiad i plac zabaw z Maksem.
Mieszkamy na takim odludziu w tym lesie Maksa mi najbardziej szkoda, ciagle musimy dojeżdżać specjalnie sie umawiać żeby tylko mógł się się kimś pobawić :(

Dzień nie rozpoczęty rzygiem, dniem straconym :) 20t5d..ja pierdziele a końca wymiotów nie widać.
Plan dnia jest taki...przeżyć do połówkowych, nie paść przy badaniu, a potem sruuu na weekend na mazury :D oby Kalinowe wieści były dobre.
@panda88, @Lake882 udanych wizyt Dziewczyny @Ankuś 3mam mocno kciuki za Twoje połówkowe!!!
A ja za Twoje :) denerwujesz się? Ja niestety tak.

reklama
Do góry