Przyłączam sie do życzeńDziewczyny, niech ten piątek piątunio będzie dla was szczęśliwy!!!
@Ankuś @DigitalGirl - pięknych cudnych widoków!!! Potwierdzenia płci, jeśli jeszcze nie znacie i koniecznie się chwalcie!!! Będziemy czekać
@panda88 @Lake882 - udanych wizyt!!!
reklama
@panda88, @Lake882, @DigitalGirl, @Ankuś, @iwilleatyou Powodzenia dziś i czekamy na dobre wieści oraz zdjęcia maluszków
Coś wieczorem się nie najlepiej czułam więc teraz idę nadrabiać co tam pisałyście wieczorem i dziś rano. Życzę wszystkim udanego dnia.
Coś wieczorem się nie najlepiej czułam więc teraz idę nadrabiać co tam pisałyście wieczorem i dziś rano. Życzę wszystkim udanego dnia.
@Millo, mnie jak zaczęło łamać to miałam 36.8. Z tym że u mnie to już mega wysoka temperatura, bo zazwyczaj przy chorobie wpadam w osłabienie do 35.4 ^^ Także mną się nie sugeruj - jestem dziwna No i tak jak pisała Endywia przecholowałam z tym czosnkiem ostatnio tak spanikowałam na choróbsko ^^ Żołądek cierpiał mi z dobre 3 dni
@MagMag, super że już w porządku
@iwilleatyou a czemu w kalendarzu nie wpisana? Tak byś nam uciekła W takim razie czekamy na zdjęcia z 3d <3
@DigitalGirl, nie stresuj się bedzie git :* Niebawem Twoja godzina <3
Rany przeżyłam incepcję normalnie xD Śnię, że zaczęłyśmy pokolei rodzić i że się obudziłam żeby Wam to napisać na forum... A potem faktycznie się obudziłam xD Dawno tak nie wpadłam Biorę się dziś za ciasto ale tak się mega cykam że zepsuję xD Jest trudneeee ale jak zobaczyłam przepis to nie mogłam się oprzeć Na każdym kroku coś się może popsuć, hihihi ^^ Jak wyjdzie to wrzucę fotkę, a poziomy patrząc od dołu to:
kruchy spód, galaretka z malinami, krem śmietanowy, beza z migdałami <3 <3 <3 MNIOM!
@MagMag, super że już w porządku
@iwilleatyou a czemu w kalendarzu nie wpisana? Tak byś nam uciekła W takim razie czekamy na zdjęcia z 3d <3
@DigitalGirl, nie stresuj się bedzie git :* Niebawem Twoja godzina <3
Rany przeżyłam incepcję normalnie xD Śnię, że zaczęłyśmy pokolei rodzić i że się obudziłam żeby Wam to napisać na forum... A potem faktycznie się obudziłam xD Dawno tak nie wpadłam Biorę się dziś za ciasto ale tak się mega cykam że zepsuję xD Jest trudneeee ale jak zobaczyłam przepis to nie mogłam się oprzeć Na każdym kroku coś się może popsuć, hihihi ^^ Jak wyjdzie to wrzucę fotkę, a poziomy patrząc od dołu to:
kruchy spód, galaretka z malinami, krem śmietanowy, beza z migdałami <3 <3 <3 MNIOM!
reniuszek
Love in the knick of time
Hej dziewczyny powodzenia na wizytach N pewno jest wszystko dobrze ) ! Kciuki mam już zaciśnięte za @DigitalGirl
@Eraja ja równie poproszę o przepis !!
@Millo Kochana dużo zdrówka :*
Dzisiaj robie dzień lenia po wczorajszym maratonie w sprzątaniu. Jedynie obiad i plac zabaw z Maksem.
Mieszkamy na takim odludziu w tym lesie Maksa mi najbardziej szkoda, ciagle musimy dojeżdżać specjalnie sie umawiać żeby tylko mógł się się kimś pobawić
@Eraja ja równie poproszę o przepis !!
@Millo Kochana dużo zdrówka :*
Dzisiaj robie dzień lenia po wczorajszym maratonie w sprzątaniu. Jedynie obiad i plac zabaw z Maksem.
Mieszkamy na takim odludziu w tym lesie Maksa mi najbardziej szkoda, ciagle musimy dojeżdżać specjalnie sie umawiać żeby tylko mógł się się kimś pobawić
A ja za Twoje denerwujesz się? Ja niestety tak.Dzień nie rozpoczęty rzygiem, dniem straconym 20t5d..ja pierdziele a końca wymiotów nie widać.
Plan dnia jest taki...przeżyć do połówkowych, nie paść przy badaniu, a potem sruuu na weekend na mazury oby Kalinowe wieści były dobre.
@panda88, @Lake882 udanych wizyt Dziewczyny @Ankuś 3mam mocno kciuki za Twoje połówkowe!!!
Karolina271
Początkująca w BB
Dziewczyny udanych wizyt ja mam w poniedziałek zobaczymy co tam w brzuszku się dzieje
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Monia12390
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny. Dzisiaj znalazłam to forum także jestem nowa życzę powodzenia i zaraz zabieram się za czytanie!
Oo doczytałam, że jesteś właśnie na USG. Trzymam kciuki!Miałam mieć na 15.20 ale wczoraj lekarz zadzwonił i poprosił o przełożenie na 10.40, dla nas to nawet lepiej. Choć o tak zapewne o wyznaczonej godzinie nie wyjdziemy już mam staczke przedw wizytą...stres straszny.
reklama
M@gda
Moderatorka
Witaj,Cześć dziewczyny. Dzisiaj znalazłam to forum także jestem nowa życzę powodzenia i zaraz zabieram się za czytanie!
Jeśli będziesz grudnióweczką, to zapraszamy.