Karolina271
Początkująca w BB
Witam mam na imię Karolina, spodziewam się 2 synka już 12 grudnia Czy mogę do was dołączyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak mam od paru dni. Robię tylko to co muszę a potem wracam do łóżka na lewy bok.Mnie dzis cos boli brzuszek chyba to macica jak leże ale tylko na lewym boku to jest oki ale jak zaczynam siedziec albo chodzic to masakra. Nie wiem co z tym zrobic..
O mamo.... Byłam pewna ze moje dziecko miało właśnie czkawke !!! Ale przeczytałam na necie że jeszcze nie to... Ze niby mały, tzn. Nie znalazłam dokładnych informacje ale widziałam jak ktoś skomentował. Dosłownie identycznie jak czkawka. !!! Jest na górze koło pępka plecami i mogę wyczuć go doskonale, dotykalam dwoma paluszkami i tak "czkawka" trwała ok 1,5 minuty.
......:::::::::18t. i 2d::::::::.........
Ja tak mam hehe ostatnio pytalam o to lekarza bo naczytalam sie ze szyjka sie skraca a on sie zasmial jak zmierzyl moja szyjke ktora ma prawie 6 cmAle naskrobałyscie.Zaraz bede nadrabiac tylko obiad zjem i przejdzie mi bol glowy..
Mam pytanko tylko nie wiem jak to opisac.Macie czasem tak jakby przeszywal Was prąd/kłucie w cipce? kurde lezalam teraz i ani sie ulozyc ani nic bo takie dziwne cos mnie przeszywalo i trwalo sekunde i tak jakis czas
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom