reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Eraja gdzie kupowałaś ogrodniczki?
@Karolcia90 Gratuluje córki ;)Skarpetki słodkie ;)
@Millo Dużo zdrówka dla synka ;)
Ja dzisiaj przywiozłam od siostry 3 kartony ciuszków dla maleństwa.Na razie czekam aż mąż wróci i mi to z auta wyjmie ;)Ale niektóre są takie słodkie,że aż mi łzy stanęły w oczach jak oglądałam te ubranka z siostrą ;) Dzisiaj kupiłam taką zabawkę z melodyjką i teraz jak puszcze Mikołajowi to tak fajnie się rusza ;)

reklama
@Eraja gdzie kupowałaś ogrodniczki?
@Karolcia90 Gratuluje córki ;)Skarpetki słodkie ;)
@Millo Dużo zdrówka dla synka ;)
Ja dzisiaj przywiozłam od siostry 3 kartony ciuszków dla maleństwa.Na razie czekam aż mąż wróci i mi to z auta wyjmie ;)Ale niektóre są takie słodkie,że aż mi łzy stanęły w oczach jak oglądałam te ubranka z siostrą ;) Dzisiaj kupiłam taką zabawkę z melodyjką i teraz jak puszcze Mikołajowi to tak fajnie się rusza ;)
Na Allegro, o takie:
1499877292-aaaaaa.png

Carlar jestes niesamowita i to jak piszesz o tym wszystkim..o Lence.Jestes wspaniala:*
A jak moge zapytac..masz chociaz jakies pamiatkowe zdjecie z usg?

Angella a patrzylas na te reserved?69 zl
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@CarlaR bardzo Cię podziwiam za siłę i piękne wnętrze . Takie przy życia są na pewno smutne . Niestety też i ze smutków składa się nasze życie. Oby było ich teraz jak najmniej !
@Karolcia90 gratuluję udanej wizyty i córeczki :* skarpeteczki cudasne. Jasiu też już ma tylko ze czarne :)
@Karolcia1992 Tobie też gratuluję ! Jak fajnie że już macie polowkowe
@Rossiczka też wizytujesz dzisiaj ? Jagoda śliczne imię. Zresztą mi wszystkie botaniczne się podobają
@Oska305 Omg skąd masz tyle ciuszkow ????
@Millo zdrówka dla Leosia !
@gie_er jak tam na froncie ???
@Eraja zawsze mi humor poprawiasz .cóż za spektakularny wypad do kina :D ja jestem taki gapcio i często mi się tego typu sytuacje zdarzają :D
Fajne te ogrodniczki ! Ja chyba jakieś tanie spodnie na allegro poszukam....pomimo tego ze w spodniach nie wyglądam bo dzisiaj mierzylam ahhh :D
@Endywia kochana ściskam mocno . Mam nadzieję że teraz się relaksujesz dużo o dpoczywajac.

@Eraja dasz link? Bo ja szukam jakiś dla siebie.Jesteś z nich zadowolona? ;)
Musiałam zalogować się na laptopku. Bardzo proszę:
Link do: Ogrodniczki - Przedmioty użytkownika askas77 - Allegro.pl

W sumie to jeszcze nie wiem czy jestem zadowolona. Wpierw musi mnie w nich obejrzeć Mąż, potem muszę je wyprać i przechodzić chociaż dzień. Wtedy będę w stanie być obiektywna :) Na razie zapowiadają się zacnie. Są guziczki na nogawkach - można je sobie delikatnie podwinąć :) a na klapie na brzuch chyba jest wszyta guma, albo użyty jakiś bardziej elastyczny materiał, bo przy rozmiarze 38 zrobiło mi się jeszcze duuuużo miejsca na brzuś. No i są luźne w udach. A na tym mi najbardziej zależało. Jakoś teraz nie jestem w stanie nosić dopasowanych rzeczy. Drażnią mnie :( A przed ciążą wszystko musiało być takie slim :D Swoje wylicytowałam za 24,60 ale widziałam że czasem ludzie w ogóle nie licytują i można je kupić do 20 zł.

No, Mąż właśnie wrócił i powiedział że spoko ^^

@CarlaR bardzo Cię podziwiam za siłę i piękne wnętrze . Takie przy życia są na pewno smutne . Niestety też i ze smutków składa się nasze życie. Oby było ich teraz jak najmniej !
@Karolcia90 gratuluję udanej wizyty i córeczki :* skarpeteczki cudasne. Jasiu też już ma tylko ze czarne :)
@Rossiczka też wizytujesz dzisiaj ? Jagoda śliczne imię. Zresztą mi wszystkie botaniczne się podobają
@Eraja zawsze mi humor poprawiasz .cóż za spektakularny wypad do kina :D ja jestem taki gapcio i często mi się tego typu sytuacje zdarzają :D
Fajne te ogrodniczki ! Ja chyba jakieś tanie spodnie na allegro poszukam....pomimo tego ze w spodniach nie wyglądam bo dzisiaj mierzylam ahhh :D
@Endywia kochana ściskam mocno . Mam nadzieję że teraz się relaksujesz dużo o dpoczywajac.

Do usług :D Mój Mąż ciapa również <3 Jak wypiorę te spodnie to wrzucę je na sobie. Na razie nie odpowiada mi zapach nowości i muszę je z siebie szybko zrzucać :p

@CarlaR dołączam do podziwu za wewnętrzną siłę. Pięknie ubrałaś w słowa taką życiową tragedię.. Bardzo mi przykro, że ktokolwiek musiał przez to przechodzić . Jesteście silne dziewczyny i teraz już musi być tylko dobrze [emoji8].

Ja dziś zamówiłam krótkie ogrodniczki z C&A. Polowałam na używki, ale w końcu na wyprzedaży są po 69 zł [emoji6], a że zostały też duże rozmiary to skorzystałam (wzięłam też długie aby dobić do minimalnej kwoty zamówienia ale jeszcze się waham czy zostawię sobie obie pary [emoji12], zobaczę jak będą leżeć [emoji6]).

@reniuszek mam nadzieję, że dzisiejszy dzień poprawił Ci nastrój [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Pudło ubranek po bliźniakach mojej siostry. Trochę wyprzedaże w Pepco, Tesco i Auchan. Trochę ciuchlandy i się nazbierało. Bardzo dużo mam ciuszkow do 56 cm, na wszelki wypadek.

W Biedronce jest promocja na chusteczki Dady. A w Rossmanie na pieluszki Pampersa 43 szt za 19.78. Husteczki z Pampersa też widziałam. W Rossmanie taniej z ich aplikacją.

reklama
@CarlaR dołączam do podziwu za wewnętrzną siłę. Pięknie ubrałaś w słowa taką życiową tragedię.. Bardzo mi przykro, że ktokolwiek musiał przez to przechodzić . Jesteście silne dziewczyny i teraz już musi być tylko dobrze [emoji8].

Ja dziś zamówiłam krótkie ogrodniczki z C&A. Polowałam na używki, ale w końcu na wyprzedaży są po 69 zł [emoji6], a że zostały też duże rozmiary to skorzystałam (wzięłam też długie aby dobić do minimalnej kwoty zamówienia ale jeszcze się waham czy zostawię sobie obie pary [emoji12], zobaczę jak będą leżeć [emoji6]).

@reniuszek mam nadzieję, że dzisiejszy dzień poprawił Ci nastrój [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wam zazdroszczę tych ogrodniczek! Pokaż się nam koniecznie :-)
Mi już lepiej wiadomo zakupy poprawiają humor :-)

Do góry