reklama
Rossiczka
Moderatorka
Nie wiem, ja mam w swojej diecie Od zawsze ser feta , kupuje ten mlekovity tam mleko sól i regulator kwasowości. Więc skąd trzyskladnikowy nie jest zły. A ma dużo białka i wapnia.Te sklepowe sery w typie feta nie maja nic wspólnego z prawdziwa feta. Ale też bym tego nie jadła że względu na wysoki poziom przetworzenia i niezdrowe składniki :-/
CarlaR
Fanka BB :)
Już mam robię regularnie od okolo 2 lat. Uwielbiam je@CarlaR pozazdrościłam rzęs i umówiłam się na wtorek [emoji16]. Uwielbiam mieć wyraźne oko bez jakiegokolwiek wysiłku [emoji6].
Może to ta pełnia tak wpływa [emoji6]? Te braki miejsc na oddziale [emoji6]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
JaneHeart
Nie ma znaczenia jaki typ sera jesz tylko z jakiego mleka jest wyprodukowany. Jeśli w składzie jest mleko pasteryzowane to można w ciąży. Jedynie prawdziwe sery z mleka niepasteryzowanego mogą zawierać bakterie, które mogą być szkodliwe w ciąży, ale gdzieś czytałam że w marketach nawet takich nie sprzedająA sera feta czasami nie można jeść w ciąży ? Mój ginekolog mi nie pozwolił jeść tego sera
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
CarlaR
Ja robie 2 do 1. Moja kolezanka 6do1 ale dla mnie to już za dużo. Ja swoje mam slabe krótkie jasne takze dla mnie to zbawienieWłaśnie dziewczyny jaka metoda robicie rzęsy??
Ja mam swoje bardzo długie gęste i podkręcone.... Tylko szalenie jasne :-( więc i tak zawsze maluje. Powoli to malowanie zaczyna mnie irytować....henna nie wchodzi w grę - nie znoszę henny na rzekach.
Rossiczka
Moderatorka
Wiesz co zazdroszczę Ci :-)Ja robie 2 do 1. Moja kolezanka 6do1 ale dla mnie to już za dużo. Ja swoje mam slabe krótkie jasne takze dla mnie to zbawienie
Ja kiedyś robiłam później przestałam bo mi Tobiasz za nie ciągnął [emoji23] chyba pora wrócić bo jednak zawsze ma się świetne oko :-)
CarlaR
Oj tak, wygoda. Zawsze ładnie oko wyglada. Ja to się uzaleznilam hehheWiesz co zazdroszczę Ci :-)
Ja kiedyś robiłam później przestałam bo mi Tobiasz za nie ciągnął [emoji23] chyba pora wrócić bo jednak zawsze ma się świetne oko :-)
Właśnie dopiero wyszłam, długo zeszło bo z lekarzem szłam na oddział bo tam mają dobre usg, a i samo badanie krótkie nie było... Troszkę dziwnych rzeczy wyszło ale opowiem jak dotrę do siebie bo bateria mi pada. Ogólnie dostałam luteinę + nospę i powinno przejść, a jeśli nie, to po weekendzie znów gdzieś się udać na kontrolę.
Ostatnia edycja:
Karolcia90
reklama
gie_er
Dobrze że wszystko dokładnie sprawdzili [emoji4] czekamy na więcej informacjiWlasnie dopiero wyszłam, dlugo zeszło bo z lekarzem szlam na oddział bo tam mają dobre usg a i samo badanie krótkie nie było... Troszkę dziwnych rzeczy wyszło ale opowiem jak dotrę do siebie bo bateria mi pada. Ogólnie dostałam luteine + nospe i powinno przejść a jeśli nie to po weekendzie znów gdzieś się udać na kontrolę
PS sorry za brak pl znaków ale telefon mi szaleje bo bateria pada
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom