reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

u mnie się zrobiło ciężkie powietrze... Muszę iść po dzieci do przedszkola a najchętniej wtuliłabym głowę w podusię i poszła spać... ale kryzys...

reklama
Te sklepowe sery w typie feta nie maja nic wspólnego z prawdziwa feta. Ale też bym tego nie jadła że względu na wysoki poziom przetworzenia i niezdrowe składniki :-/
Nie wiem, ja mam w swojej diecie Od zawsze ser feta , kupuje ten mlekovity tam mleko sól i regulator kwasowości. Więc skąd trzyskladnikowy nie jest zły. A ma dużo białka i wapnia.

A sera feta czasami nie można jeść w ciąży ? Mój ginekolog mi nie pozwolił jeść tego sera

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma znaczenia jaki typ sera jesz tylko z jakiego mleka jest wyprodukowany. Jeśli w składzie jest mleko pasteryzowane to można w ciąży. Jedynie prawdziwe sery z mleka niepasteryzowanego mogą zawierać bakterie, które mogą być szkodliwe w ciąży, ale gdzieś czytałam że w marketach nawet takich nie sprzedają ;)

yuudhqvkh0cpri5e.png

Właśnie dziewczyny jaka metoda robicie rzęsy??
Ja mam swoje bardzo długie gęste i podkręcone.... Tylko szalenie jasne :-( więc i tak zawsze maluje. Powoli to malowanie zaczyna mnie irytować....henna nie wchodzi w grę - nie znoszę henny na rzekach.
Ja robie 2 do 1. Moja kolezanka 6do1 ale dla mnie to już za dużo. Ja swoje mam slabe krótkie jasne takze dla mnie to zbawienie :)

Ja robie 2 do 1. Moja kolezanka 6do1 ale dla mnie to już za dużo. Ja swoje mam slabe krótkie jasne takze dla mnie to zbawienie :)
Wiesz co zazdroszczę Ci :-)
Ja kiedyś robiłam później przestałam bo mi Tobiasz za nie ciągnął [emoji23] chyba pora wrócić bo jednak zawsze ma się świetne oko :-)

Właśnie dopiero wyszłam, długo zeszło bo z lekarzem szłam na oddział bo tam mają dobre usg, a i samo badanie krótkie nie było... Troszkę dziwnych rzeczy wyszło ale opowiem jak dotrę do siebie bo bateria mi pada. Ogólnie dostałam luteinę + nospę i powinno przejść, a jeśli nie, to po weekendzie znów gdzieś się udać na kontrolę.

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie dopiero wyszłam, dlugo zeszło bo z lekarzem szlam na oddział bo tam mają dobre usg a i samo badanie krótkie nie było... Troszkę dziwnych rzeczy wyszło ale opowiem jak dotrę do siebie bo bateria mi pada. Ogólnie dostałam luteine + nospe i powinno przejść a jeśli nie to po weekendzie znów gdzieś się udać na kontrolę
PS sorry za brak pl znaków ale telefon mi szaleje bo bateria pada
Dobrze że wszystko dokładnie sprawdzili [emoji4] czekamy na więcej informacji

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry