reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@doublemummy @reniuszek ja zawsze robiłam 3-4d. W takich zgrabnych kępkach [emoji6]. Nie za długie i z naturalnym podkręceniem. Sama mam rude brwi i rzęsy więc jak nie mam henna to wyglądam jakbym nie miała tam żadnych włosków [emoji12]. Henne od dobrych kilku lat stosuję, ale od kiedy miałam przedłużone rzęsy to mi łyso nawet z henną [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj cale szczescie gotowac obiadu nie musze. Mama wczoraj sie o nas zatroszczyla i mam duszonki jeszcze na dzisiaj. Za to chodzila za mna salatka grecka i soboe zrobilam na przekaske, tzn najbardziej to smaka mialam na ser, warzywa to tulko dodatek:)Zobacz załącznik 813766
Oczywiście co chwilę zagladam i czekam na dobre wiadomosci, az telefon mi sie rozladowal..
A sera feta czasami nie można jeść w ciąży ? Mój ginekolog mi nie pozwolił jeść tego sera

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Po co sałatka, ja całymi dniami same ogórki malosolne jem ha ha :D

p19uflw1nv024jhl.png
Same małosolne tak mi nie smakują jak ta sałatka.... :)

reklama
Te sklepowe sery w typie feta nie maja nic wspólnego z prawdziwa feta. Ale też bym tego nie jadła że względu na wysoki poziom przetworzenia i niezdrowe składniki :-/

Do góry