reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@CarlaR pozazdrościłam rzęs i umówiłam się na wtorek [emoji16]. Uwielbiam mieć wyraźne oko bez jakiegokolwiek wysiłku [emoji6].

Może to ta pełnia tak wpływa [emoji6]? Te braki miejsc na oddziale [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na razie dłuższy przestój bo dziewczyna w 34tc przyszła z bólami, okazało się że łożysko przoduje, a do tego ma 2cm rozwarcia więc kolejka przede mną się wydłuża... No ale w takiej sytuacji wiadomo, nic nie zrobię

@Rossiczka jak sytuacja? Doszłam do wniosku, że jestem jakaś nienormalna, jak nie mam problemu to go sobie sama wymyślę. Powiedziała mi wczoraj, że to nic złego, że Pola taka pozwijana w brzuchu, bo na tym etapie tak może być, ale nie, ja już zaczynam wymyślać :-\:-\:-\:-\ grrr

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Rossiczka @Mikado93 oby jak najszybciej przeszły wam te krwawienia i czekamy na informację z rozwoju sytuacji. Mam nadzieję, że to jakieś drobnostki! :) Super Rossiczka, że potrafisz zachować taki spokój i racjonalne myślenie :)
Ogólnie coś chyba wisi w powietrzu, bo mnie w nocy zaczeły tak strasznie plecy boleć że aż się kilka razy budziłam w nocy. Dzisiaj też bolą. Jakby taki przykurcz trochę, ale brzuch miękki i żadnych plamień a mały się rusza i troszkę na głos reaguje już. W poniedziałek wizyta więc mam nadzieję, że nie będę musiała interweniować wcześniej.

yuudhqvkh0cpri5e.png
Odpoczywaj teraz kochana, może gdzies się przeforsowalas :-*

Na razie dłuższy przestój bo dziewczyna w 34tc przyszła z bólami, okazało się że łożysko przoduje, a do tego ma 2cm rozwarcia więc kolejka przede mną się wydłuża... No ale w takiej sytuacji wiadomo, nic nie zrobię
Na spokojnie poczekaj :-) daj nam znać oczywiście :*

@CarlaR pozazdrościłam rzęs i umówiłam się na wtorek [emoji16]. Uwielbiam mieć wyraźne oko bez jakiegokolwiek wysiłku [emoji6].

Może to ta pełnia tak wpływa [emoji6]? Te braki miejsc na oddziale [emoji6]

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie dziewczyny jaka metoda robicie rzęsy??
Ja mam swoje bardzo długie gęste i podkręcone.... Tylko szalenie jasne :-( więc i tak zawsze maluje. Powoli to malowanie zaczyna mnie irytować....henna nie wchodzi w grę - nie znoszę henny na rzekach.

Ja też muszę na rzęsy się zapisać :D

@JaneHeart to nie jest tak, że zachowuje luz. Tylko mnie do tego trochę sytuacja zmusza. Mój maz dzisiaj w robocie ma wizytacja 3 członków zarządu całej międzynarodowej grupy i chodzi z nimi od 9 ze spotkania na spotkanie. Gdyby się "paliło" to byłby w domu w 20 minut, ale nie chce mu robic pożaru w robocie jak to były dwie różowe plamki wielkości opuszka. Sama na IP z Tobiaszkiem nie chce jechac. Gdy miałam dużo mocniejsze w sumie nawet to krwawieniem nazwałam, chociaż lekarz na IP powiedział, że jak podpaski nie musiałam używać to to tylko plamienia było tylko mocniejsze, to jechałam od razu z Tobiaszem taxi nawet nie czekałam (maz wtedy w delegacji był). Ja niestety nie mam z kim Młodego zostawić, przyjaciele albo w pracy, albo na wakacjach, moja rodzina w Gda, na T. matkę nigdy liczyć nie mogłam... Po prostu w razie co prosciej mi do kliniki podjechać, gdzie Pani w rejestracji zajmie se Tobiaszkiem a lekarz powie co i jak. Niz pchać się do szpitala.

@gie_er odpukać spokojnie, żadnych plamień , bóli. Odpoczywam

Oczywiscie maż do mnie dzwoni co godzine jak tam, powiedziałam że skoro jego praca zawsze powoduje, że musze być zaradna, to chociaż ja wykorzystaalm jego posadę i poszalałam na Zalando, a T. zaczął się śmiać że dobrze że go uprzedziłam to na konto zaglądać nie będzie :D

Ja też muszę na rzęsy się zapisać :D

@JaneHeart to nie jest tak, że zachowuje luz. Tylko mnie do tego trochę sytuacja zmusza. Mój maz dzisiaj w robocie ma wizytacja 3 członków zarządu całej międzynarodowej grupy i chodzi z nimi od 9 ze spotkania na spotkanie. Gdyby się "paliło" to byłby w domu w 20 minut, ale nie chce mu robic pożaru w robocie jak to były dwie różowe plamki wielkości opuszka. Sama na IP z Tobiaszkiem nie chce jechac. Gdy miałam dużo mocniejsze w sumie nawet to krwawieniem nazwałam, chociaż lekarz na IP powiedział, że jak podpaski nie musiałam używać to to tylko plamienia było tylko mocniejsze, to jechałam od razu z Tobiaszem taxi nawet nie czekałam (maz wtedy w delegacji był). Ja niestety nie mam z kim Młodego zostawić, przyjaciele albo w pracy, albo na wakacjach, moja rodzina w Gda, na T. matkę nigdy liczyć nie mogłam... Po prostu w razie co prosciej mi do kliniki podjechać, gdzie Pani w rejestracji zajmie se Tobiaszkiem a lekarz powie co i jak. Niz pchać się do szpitala.

@gie_er odpukać spokojnie, żadnych plamień , bóli. Odpoczywam

Oczywiscie maż do mnie dzwoni co godzine jak tam, powiedziałam że skoro jego praca zawsze powoduje, że musze być zaradna, to chociaż ja wykorzystaalm jego posadę i poszalałam na Zalando, a T. zaczął się śmiać że dobrze że go uprzedziłam to na konto zaglądać nie będzie :D
Zawsze trzeba jakieś plusy znaleźć. A zalando zawsze pomaga[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@reniuszku ja robiłam zawsze uzupelnienie 2 do 1 czy jakoś tak :-) takimi cieniutkimi rzesami więc miałam naprawdę kocie oko

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry