mrsMalec
Fanka BB :)
Ja jakoś lepiej się czuje jak ciuszki dla małej są wyprasowane bo w dotyku są takie milszeDołączam do grona niewyspanych [emoji52].. U mnie to niestety wina głupiego czasu pracy mojego męża i 4 razy w miesiącu muszę wstawać o 2:45 by odebrać go z pracy.. Jak wyjeżdża z Gdańska to jakoś bezpieczniej się czuję mając pod ręką samochód i przez to zarywam noce..
@Zinc to udanych koncertów życzę [emoji6]
@tusiaczzek1988 udanej wizyty [emoji6].
U mnie laktator byłby w celu uzbierania zapasu pokarmu, prawdopodobnie u nas to mąż zostanie na tacierzyńskim, ja nie będę chodzić do pracy codziennie, ale te 2 razy w tygodniu na 3-4h pewnie będzie konieczne. Ale zapewne wszystko wyjdzie w praniu [emoji6].
@maja1987 to chyba te hormony bo na mnie ostatnio też marudzenie działa jak płachta na byka! Mąż wszędzie widzi problem i oczywiście zamiast coś zrobić by to zmienić to tylko stęka i marudzi, a moje pomysły oczywiście są zawsze nie dobre.. Dodatkowo mam takiego współpracownika co przychodzi do mnie sobie ponarzekać na swoje nieudane życie i następnym razem chyba go wyproszę z biura bo mi tylko humor psuje, jakby mnie interesowało co ostatnio powiedziała jego żona [emoji52]..
Szkołę rodzenia rozważałam pod względem psychicznego przygotowania do porodu (męża również), bo opieka nad dzieckiem nie jest dla mnie zagadką, jak miałam 14 lat urodziła mi się siostra [emoji6] i to ja ją kąpałam pierwszy raz w domu [emoji16].
@mrsMalec no właśnie zaskoczyła mnie ta chęć prasowania już teraz [emoji6]. Ja używki pewnie wypiorę od razu. Tak jak @Rossiczka pisała wcześniej, w jakimś proszku antybakteryjnym (możecie polecić jakiś konkretny? Oraz w ogóle jakiś do dziecięcych ubranek [emoji6]?). Ale prasowanie podwójne nie przyszło by mi do głowy [emoji16], ogólnie nie lubię prasować i jak nie muszę to tego nie robię [emoji16].
@Rossiczka dobrze, że cytologia została w normie [emoji6] , a ta plamka to pewnie tylko jakieś naczynko. Odpoczywaj [emoji6]
@Mikado93 w takim razie odpoczywaj, ale jak tylko będzie Ci się brzuch tak nadal spinał to leć do lekarza.
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom