reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dopiero niedawno wyszłam z wizyty bo zamiast o 14.30 to miałam o 15.30 bo im się przeciągło.Będę miała syna już tak na 100 % :):):)Ogólnie wszystko ok.:)Napiszę wam dokładnie wszystko jak dojade do domu bo z mężem jedziemy jeszcze na zakupy
Gratulacje :-)

@reniuszek zdolniacha z Ciebie ! Ja to boję się, że pomalowalabym sobie paznokcie tak jak mój dwulatek [emoji23]

Ja u fryzjera, T z Tobiaszkiem więc mam relaks :-) W sumie tak cicho, dziwnie i nie trzeba cały czas mieć oczu dookoła głowy

Super Angella! Gratulacje!

Ja najadłam się gołąbków i coś brzuch mnie boli, nie wiem czy to żołądek czy bóle przypisane pod ciążę i nagle taka zmulona się zrobiłam.... no nic leżę i czekam aż minie ten ból...
Reniuszek Ty zdolniacho! Ja to jak Rosiczka żadnychh "ręcznych " zdolności :p ;-)

Dopiero niedawno wyszłam z wizyty bo zamiast o 14.30 to miałam o 15.30 bo im się przeciągło.Będę miała syna już tak na 100 % :):):)Ogólnie wszystko ok.:)Napiszę wam dokładnie wszystko jak dojade do domu bo z mężem jedziemy jeszcze na zakupy
Gratulacje :)

@Eraja Mam już wyniki i stabilizacja z moją tarczycą chyba nigdy nie nastąpi. Nigdy takiego niskiego TSH nie miałam, dodatkowo FT4 mam podwyższone i nie wiem czy mam się niepokoić tymi wynikami...
Miesiąc temu miałam TSH 2,830 zaś FT4 17.9, gin jak tylko zobaczył, to od razu Euthyrox z 50 na 100 podniósł, a po 4 tygodniach wyniki wyglądają następująco:
wyniki.jpg

Załączniki

• wyniki.jpg
    wyniki.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry