reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Doształam przesyłkę od bebiprogram ;)
1499171083-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Ja tez juz mam :)

A ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic :dry:
Ja prawie miesiąc :) Ale i tak fajnie, że ją mam bo bardzo często te paczki się "gubią". Są nierejestrowane dlatego nie zawsze docierają do adresata. Ponoć można to zgłosić do danego producenta i wtedy próbują coś zdziałać ;)

Witam Was dziewczynki :) ja padam, codziennie mi łzy same lecą bo ten remont łazienki się przedłuża i non stop coś nie tak :( i wiem na bank że do soboty nie skończymy na powrót syna z koloni :( nawet połowa kafli nie jest położona ;( ;( a to sprzątanie dzienne mnie do białej gorączki doprowadza

Już jakiś czas temu dostałam taka paczuszkę od bebiprogram :) i z tego co pamiętam to szybko doszła do mnie.

Przy pierwszym porodzie też byłam w sali jednoosobowej i byłam z niej bardzo zadowolona , miałam własną łazienkę z wc, dwa łóżka do wyboru (wyższe i niższe), tv i teraz mam nadzieje że też w niej będę, chodź z tego co wiem to oddział jest po kapitalnym remoncie :)

Za tydzień mam drugie badanie prenatalne i już się doczekać nie mogę, może w końcu dowiem się czy będzie Lenka czy Leoś ( na chwilę obecna hi hi ) bo inne imiona jakie mi się podobają to ani mojemu synkowi ani mężowi się nie podobają i na odwrót :p . Jak poznam płeć to chyba zacznę szaleć na wyprzedażach chodź wiem, że podostaje od znajomych i brata

Pozdrawiam wszystkie chorutkie, wizytujące i cała resztę kobitek
Miłego popołudnia życzę, ja idę zabrać się za obiad bo za chwilka mężuś w domku będzie :)

Powiem wam dziewczyny ze pierwszy raz jest mi tak ciężko kiedy mój mąż wyjechał ; ( jakoś sobie miejsca nie mogę znaleźć ..

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@Manique nie daj sobie wmówić łuszczycy bez ówczesnych badań mikroskopowych wycinka chorej skóry.
Z łuszczyca to jest tak że nie koniecznie musi mieć podłoże genetyczne.
Sama mam łuszczyce więc jakby co służę pomocą.

A po drugie w ciąży Nie Wolno stosować leków że sterydami na łuszczyce!!!!! Tylko emolienty, naturalne oleje roślinne, dużo kwasów omega - można suplementowac... No i trzeba się zaopatrzyć w kosmetyki do codziennego użytku pod potrzeby skóry luszczycowej/atopowej.
Byłam dziś u innego lekarza. Dotknął tego, obejrzał z bliska i stwierdził ze moze to wyglądać jak łuszczyca ale w związku z nietypowym umiejscowienie i z tym ze odcina sie w miejscach nie opalonych to on raczej uważa ze to uczulenie na słońce

reklama
Odbijam sobie smutki. Mój pierwszy raz z hybryda. Resztę zrobię jak skórki naprawie bo tragedia :-D
Poleciałam po całości przedłużanie o ombre hahahahaha
DSC_0005_20170704075412246_20170704080036811.jpg

Załączniki

• DSC_0005_20170704075412246_20170704080036811.jpg
    DSC_0005_20170704075412246_20170704080036811.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 285
Do góry