eklerkaa
Fanka BB :)
A gdzie trzeba wejść by sobie takie coś zamówić?A ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie trzeba wejść by sobie takie coś zamówić?A ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic
Link do: BebiProgram - Przyszłość zaczyna się dziś - BebiProgramA gdzie trzeba wejść by sobie takie coś zamówić?
Ja tez juz mamDoształam przesyłkę od bebiprogram
Ja prawie miesiąc Ale i tak fajnie, że ją mam bo bardzo często te paczki się "gubią". Są nierejestrowane dlatego nie zawsze docierają do adresata. Ponoć można to zgłosić do danego producenta i wtedy próbują coś zdziałaćA ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic
Byłam dziś u innego lekarza. Dotknął tego, obejrzał z bliska i stwierdził ze moze to wyglądać jak łuszczyca ale w związku z nietypowym umiejscowienie i z tym ze odcina sie w miejscach nie opalonych to on raczej uważa ze to uczulenie na słońce@Manique nie daj sobie wmówić łuszczycy bez ówczesnych badań mikroskopowych wycinka chorej skóry.
Z łuszczyca to jest tak że nie koniecznie musi mieć podłoże genetyczne.
Sama mam łuszczyce więc jakby co służę pomocą.
A po drugie w ciąży Nie Wolno stosować leków że sterydami na łuszczyce!!!!! Tylko emolienty, naturalne oleje roślinne, dużo kwasów omega - można suplementowac... No i trzeba się zaopatrzyć w kosmetyki do codziennego użytku pod potrzeby skóry luszczycowej/atopowej.