reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Doształam przesyłkę od bebiprogram ;)
1499171083-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Ja tez juz mam :)

A ile czekałyście na te przesyłkę z bebi programu? Ja już jakiś czas temu wysłałam i nic :dry:
Ja prawie miesiąc :) Ale i tak fajnie, że ją mam bo bardzo często te paczki się "gubią". Są nierejestrowane dlatego nie zawsze docierają do adresata. Ponoć można to zgłosić do danego producenta i wtedy próbują coś zdziałać ;)

Witam Was dziewczynki :) ja padam, codziennie mi łzy same lecą bo ten remont łazienki się przedłuża i non stop coś nie tak :( i wiem na bank że do soboty nie skończymy na powrót syna z koloni :( nawet połowa kafli nie jest położona ;( ;( a to sprzątanie dzienne mnie do białej gorączki doprowadza

Już jakiś czas temu dostałam taka paczuszkę od bebiprogram :) i z tego co pamiętam to szybko doszła do mnie.

Przy pierwszym porodzie też byłam w sali jednoosobowej i byłam z niej bardzo zadowolona , miałam własną łazienkę z wc, dwa łóżka do wyboru (wyższe i niższe), tv i teraz mam nadzieje że też w niej będę, chodź z tego co wiem to oddział jest po kapitalnym remoncie :)

Za tydzień mam drugie badanie prenatalne i już się doczekać nie mogę, może w końcu dowiem się czy będzie Lenka czy Leoś ( na chwilę obecna hi hi ) bo inne imiona jakie mi się podobają to ani mojemu synkowi ani mężowi się nie podobają i na odwrót :p . Jak poznam płeć to chyba zacznę szaleć na wyprzedażach chodź wiem, że podostaje od znajomych i brata

Pozdrawiam wszystkie chorutkie, wizytujące i cała resztę kobitek
Miłego popołudnia życzę, ja idę zabrać się za obiad bo za chwilka mężuś w domku będzie :)

Powiem wam dziewczyny ze pierwszy raz jest mi tak ciężko kiedy mój mąż wyjechał ; ( jakoś sobie miejsca nie mogę znaleźć ..

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@Manique nie daj sobie wmówić łuszczycy bez ówczesnych badań mikroskopowych wycinka chorej skóry.
Z łuszczyca to jest tak że nie koniecznie musi mieć podłoże genetyczne.
Sama mam łuszczyce więc jakby co służę pomocą.

A po drugie w ciąży Nie Wolno stosować leków że sterydami na łuszczyce!!!!! Tylko emolienty, naturalne oleje roślinne, dużo kwasów omega - można suplementowac... No i trzeba się zaopatrzyć w kosmetyki do codziennego użytku pod potrzeby skóry luszczycowej/atopowej.
Byłam dziś u innego lekarza. Dotknął tego, obejrzał z bliska i stwierdził ze moze to wyglądać jak łuszczyca ale w związku z nietypowym umiejscowienie i z tym ze odcina sie w miejscach nie opalonych to on raczej uważa ze to uczulenie na słońce

reklama
Odbijam sobie smutki. Mój pierwszy raz z hybryda. Resztę zrobię jak skórki naprawie bo tragedia :-D
Poleciałam po całości przedłużanie o ombre hahahahaha
DSC_0005_20170704075412246_20170704080036811.jpg

Załączniki

• DSC_0005_20170704075412246_20170704080036811.jpg
    DSC_0005_20170704075412246_20170704080036811.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 279
Do góry