reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczynki ja dziś pospałam do 9.20 :) już nie pamiętam kiedy tak długo spałam, ale powiem Wam że ten remont daje strasznie w kość i to sprzątanie dziennie żeby aż tak się nie nosiło wrrrr zachciało mi się :( a teraz żałuję, a w sobotę synek wraca z koloni a ja tak bardzo bym chciała żeby było już skończone ale bardzo w to wątpię :(

Ja już po wizycie.
I uwaga uwaga :D [emoji7]
1498982265-aaaaaa.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
Ogromne gratulacje :)

@blair_90 gratulacje :)
@Millo Twój jeszcze się nie ogarnął, oj nie dziwie Ci się, że masz ochotę go palnąć.
@Rossiczka to nieźle musiał Cie wkurzyć skoro wyjeżdżasz na wieś. Czasem taka rozłąka jest wskazana. Emocje opadną i będzie łatwiej. Mam nadzieję, że sobie poukladacie, a kłótnia nie była spowodowana czymś bardzo poważnym.

Digital wszystkiego najlepszego:*
Gieer,Angella,Ankuś co Wy!On jest uparty gorzej niz osioł..poki co "gadamy" przez syna.
Blair gratulacje syneczka:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :-)
Digital spełnienia marzeń :-D
Millo ehhh mam nadzieję że jednak pójdzie po rozum do głowy i Cię przeprosi... trzymam kciuki
Rossiczka może rozłąka dobrze Wam zrobi, chłop przemyśli i przeprosi, też trzymam kciuki ;-)
Blair super ze chłopczyk -gratulacje!!!
Olka mam nadzieję że zdazycie z końcem remontu przed powrotem syna do domu!
Co do spotkania w Krakowie to tez jestem za ;-)
Ja dzisiaj pospalam do 10! :szok: byliśmy do północy na grillu Ale fajnie było. Dzisiaj powtórka tylko u innych znajomych :rofl2:
Miłego dnia życzę! :blink:

reklama
@blair_90 ! AAAAA! Jak się cieszę :D Podskoczyłabym z radości gdybym mogła :) Gratuluję Synusia. Ależ będzie Męskie Granie na Grudniówkach :D Musimy koniecznie po połówkowych zrobić listę i podliczyć bo nam sie tu niezła reprezentacja piłkarska z drugim składem zebrała :D

@maja1987 my mamy oczyszczacz z nawilżaczem. Zimą w Krakowie po prostu już sobie bez tego nie wyobrażam żyć. A latem świetnie nawilża powietrze i lepiej się śpi :) Fajnie że pas się sprawdził. Ja wczoraj rozmawiałam o tym z Mężem.

@Millo no co z tym Twoim osiołkiem? Zaparł się okrutnie! Może by Mu jaką marchewkę przed nos wystawić? ;) Hihihihi... Mój by zmiękł jakby tylko zobaczył że chcę kupić bilety do Ojca albo Matki ;) Mam to szczęście...

Już po drugiej drzemce. Padłam jak kamień. Mąż mi troszkę humor poprawił <zawstydzona> a potem dostałam pyszny kakaowy omlet z truskawkowym dżemem i bananem <3 A teraz obudziłam się z zapchanym nosem. Niepotrzebnie wyłaziłam wczoraj z domu. Rozsadza mi czaszkę. Idę psiknąć Prenalenem. Może mi odetka ;) Niedługo musimy zebrać sie do Teściów na obiadek. :)

Do góry