Oj dziewczyny ale mi przykro ze te chłopy wasze takie okropne, bo nie powinnyscie sie denerwowac, a oni takie szopki odprawiaja,co im w głowie siedzi. Zycze żeby szybko poszli po rozum do głowy i zaczeli sie zachowywać jak trzeba
reklama
@Rossiczka ale cudownie, że dziewczynka. Gratuluję Ci bardzo, ciesze się, że spełniło się Twoje marzenie
@maja1987 jakie pierogi mniaaaam, ale bym zjadła! Uwielbiam! A jeszcze własnej roboty, marzenie. Ostatnio mój mąż robił pierogi ruskie. Farsz przepieprzył, pieróg twardy jak kamień, a jego wielkość była taka, że jednym się najadłam ale liczy sie gest i chęci.
@maja1987 jakie pierogi mniaaaam, ale bym zjadła! Uwielbiam! A jeszcze własnej roboty, marzenie. Ostatnio mój mąż robił pierogi ruskie. Farsz przepieprzył, pieróg twardy jak kamień, a jego wielkość była taka, że jednym się najadłam ale liczy sie gest i chęci.
@CarlaR gratuluję synka
@Oska305 dobrze, że dostałaś żelazo, czekamy i oby wyniki się polepszyły.
@Eraja mój piesek w trakcie burzy wychodzi na balkon, obserwować co się dzieje. Śmieszy mnie to. Wczoraj była okropna burza, wciąż błyski, a Ona wpatrzona w niebo
Co do płci ja też nie znam. Czekam na połówkowe.
Nadrabiam Was, zostało mi jeszcze 127 wiadomości do nadrobienia. Ale narobiłam zaległości
@Oska305 dobrze, że dostałaś żelazo, czekamy i oby wyniki się polepszyły.
@Eraja mój piesek w trakcie burzy wychodzi na balkon, obserwować co się dzieje. Śmieszy mnie to. Wczoraj była okropna burza, wciąż błyski, a Ona wpatrzona w niebo
Co do płci ja też nie znam. Czekam na połówkowe.
Nadrabiam Was, zostało mi jeszcze 127 wiadomości do nadrobienia. Ale narobiłam zaległości
eklerkaa
Fanka BB :)
Karolcia90
Fanka BB :)
Jeju, ta pogoda daje mi się strasznie we znaki [emoji53] o 18 byłam już tak wypompowana, że padłam spać. Trochę pogrzmiało, lunął deszcz, powietrze jakby znośniejsze, całkiem dobrze mi się spało [emoji6]. Ale obudziła mnie taka potworna zgaga! Już nie mam pomysłu co na to zaradzić [emoji53] migdały i mleko niewiele pomogły [emoji53] zastanawiam się nad wypiciem herbaty miętowej (choć zdania w internecie na temat jej wpływu na zgagę są podzielone..) i jak to mi nie pomoże to chyba pozostanie mi tylko siemię lniane z domowych sposobów. Ale nie wiem jak ja to przełknę..
Co do kłótni z facetami to mam nadzieję, że to chwilowy wyrzut hormonów im się rzucił na głowę i szybko się zreflektują co robią nie tak. I że się poprawią nie denerwując już Was do końca ciąży [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do kłótni z facetami to mam nadzieję, że to chwilowy wyrzut hormonów im się rzucił na głowę i szybko się zreflektują co robią nie tak. I że się poprawią nie denerwując już Was do końca ciąży [emoji6].
Spróbuj to siemie z miodem wypić. Albo mlekiem zalać a nie wodą. Może będzie troszkę prościej. Ja się tego tyle opiłam w swoim czasie że ten gilowaty wytwór na mnie nie robi większego wrażenia. Ale faktycznie na początku mi to cofało, hihihi ^^Jeju, ta pogoda daje mi się strasznie we znaki [emoji53] o 18 byłam już tak wypompowana, że padłam spać. Trochę pogrzmiało, lunął deszcz, powietrze jakby znośniejsze, całkiem dobrze mi się spało [emoji6]. Ale obudziła mnie taka potworna zgaga! Już nie mam pomysłu co na to zaradzić [emoji53] migdały i mleko niewiele pomogły [emoji53] zastanawiam się nad wypiciem herbaty miętowej (choć zdania w internecie na temat jej wpływu na zgagę są podzielone..) i jak to mi nie pomoże to chyba pozostanie mi tylko siemię lniane z domowych sposobów. Ale nie wiem jak ja to przełknę..
Rossiczka
Moderatorka
Cześć Dziewczyny :-)
Tak czytam te posty o sprzeczkach. No i muszę zostać adwokatem diabła, czyli mężczyzn . Dla Nich ta sytuacja też jest stresująca, lęk , odpowiedzialność, pewnie też dochodzą pieniądze. Ja patrząc po sobie, też łatwa do życia nie jestem. Płaczę z byle powodu, wiecznie niezadowolona. Mój świat kręci się wokół ciąży, a mojego T. nie. On wciąż ma pracę, wyzwania, rzeczy które chce robić, hobby. Oczywiście czasem chciałabym aby jak mąż np @Ankuś sam z siebie przyjechał chociaż z bodziakiem, np znam ho na tyle, że wiem iż taki nie jest.
Więc może czasem warto też zapytać ich co czują, jak czują się w tej sytuacji, czy czegoś się boją itd.
To tylko takie tam moje przemyślenia, po nieprzespanej nocy :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak czytam te posty o sprzeczkach. No i muszę zostać adwokatem diabła, czyli mężczyzn . Dla Nich ta sytuacja też jest stresująca, lęk , odpowiedzialność, pewnie też dochodzą pieniądze. Ja patrząc po sobie, też łatwa do życia nie jestem. Płaczę z byle powodu, wiecznie niezadowolona. Mój świat kręci się wokół ciąży, a mojego T. nie. On wciąż ma pracę, wyzwania, rzeczy które chce robić, hobby. Oczywiście czasem chciałabym aby jak mąż np @Ankuś sam z siebie przyjechał chociaż z bodziakiem, np znam ho na tyle, że wiem iż taki nie jest.
Więc może czasem warto też zapytać ich co czują, jak czują się w tej sytuacji, czy czegoś się boją itd.
To tylko takie tam moje przemyślenia, po nieprzespanej nocy :-)
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Nie ma za co :-) Z tymi ubrankami to dobrze chociaż trochę mieć na start tych 62, bo nigdy nie wiadomo jak dziecko szybko urośnie, lub jak długie będzie po porodzie.Rossiczka dziękuję za listę! [emoji4] dla mnie to kompletnie czarna magia na razie... Jestem w szoku, że aż tyle tego potrzeba mieć już na początku [emoji33]
Dołączam do dziewczyn które są właśnie po kłótni że swoją drugą połową... [emoji20] u nas to on ma wybuchowy charakter. Mam wrażenie że ostatnio wszystkim go denerwuję, a dzisiaj to już wybuchł na maksa... Zaczęło się oczywiście od jakiejś pierdoły a potem już się nie mógł powstrzymać i mi tyle nawrzucał w złości, że szkoda gadać, jakbym była najgorszą egoistką, a moim zdaniem absolutnie tak nie jest. Jak wpada w taki stan złości to nic nie mogę zrobić. Pojechał wkurwiony do pracowni (bo mamy swoją pracownię artystyczną) a ja przepłakałam chyba z 2h. Wcześniej zamówiłam nam pizzę, w rezultacie zjadłam sama 2 kawałki.
Załamka z tymi chłopami... Dostają jakiegoś świra w czasie ciąży!... Już od niejednej koleżanki słyszałam, że to jeden z najtrudniejszych okresów dla związku. A przecież powinno być dokładnie odwrotnie...
To i tak taka lista, gdzie zakładam pranie co dwa dni ;-) ja jednak wychodzę z założenia że dziecko tak szybko rośnie, że lepiej prać częściej, bo te rzeczy i tak jak nowe wyglądają gdy dzieciak z nich wyrasta. Poza tym jak czegoś zabraknie zawsze można chłopa do sklepu wysłać, czy kupić przez Internet. Wtedy już się wie, czego konkretnie potrzebujemy