reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Wyprzedażowe z Tesco, po całe 4 zł [emoji1]
1498758349-aaaaaa.jpeg

reklama
@eklerkaa, kurcze ja nie wiem co te chłopy mają w głowach. Zamiast pomóc swojej ciężarnej to on zlewa.... No tak mi przykro :( <tuli>

Widzę, że dziś jakiś szczyt kłótni jest. Echś, wierzę że każdej z Was po kolei się poukłada. Musi, bo nie może być inaczej :* :* :*

@Oska305, faktycznie poczekaj chwilkę. Może to tymczasowe? Ułóż się tak żeby było Ci wygodnie i przez chwilę się nie ruszaj. Ja dziś przesadziłam z czosnkiem i teraz boli mnie żołądek. Więc też leżę tak żebym nie czuła bólu i się nie ruszam. Chyba, że na siku ;)

A właśnie jeśli chodzi o siku to już zapomniałam co to przespana noc. Na zmianę budzi mnie albo głód albo pełny pęcherz. A jeszcze Malutka leży nisko na pęcherzu i jest porażka. Tobinek jest dużo wyżej. Sara już daje się matce we znaki, bo o ten nacisk na nerki też ja wlasnie podejrzewam, a co będzie później?? [emoji6][emoji6]

@eklerkaa kochana! Odpoczynek na pewno Ci się przyda. Korzystaj z tego, że jesteś u Mamy. Staraj się odpocząć, uspokoić myśli. Ale poważna rozmowa na pewno Was nie ominie. Trzymaj się :*

@Oska305 może faktycznie odczekaj, połóż się wygodnie i zobacz jak się rozwinie sytuacja. Ja mam dość często takie uczucie dyskomfortu w plecach, ale myślę, że to właśnie uciskanie na nerw. A te świąteczne bodziaki masz przecudowne! Też bym chciała takie :(

@eklerkaa kochana! Odpoczynek na pewno Ci się przyda. Korzystaj z tego, że jesteś u Mamy. Staraj się odpocząć, uspokoić myśli. Ale poważna rozmowa na pewno Was nie ominie. Trzymaj się :*

@Oska305 może faktycznie odczekaj, połóż się wygodnie i zobacz jak się rozwinie sytuacja. Ja mam dość często takie uczucie dyskomfortu w plecach, ale myślę, że to właśnie uciskanie na nerw. A te świąteczne bodziaki masz przecudowne! Też bym chciała takie :(
Te bodziaki wygrzebałam w Tesco w takim koszu z przecenionymi ubrankami. Sprawdź, może będą i u Ciebie. Ale podejrzewam, że bliżej grudnia i w Auchan się coś znajdzie niedrogiego. Ogólnie ja najpierw sprawdzam w Auchan lub wyprzedaże w Tesco lub ciuchlandy. Gdy widzę te ceny w normalnych sklepach to strach. A jeszcze przy podwójnych wydatkach to już przekracza moje możliwości.

Muszę i ja się wybrać na zakupy w końcu, nic nie mam.... Dla dziecka ;/ ale to dopiero przy wypłacie, koniec miesiąca to marnie z kasą

......:::::::::16t. i 2d::::::::.........

Oska - Sara pokazuje charakterek ;). Fajne polowanie, zazdroszcze lubie takie okazje. U mnie w aucie poważna usterka i jestem uziemniona ehh na plus to wyjdzie bo kasiury tracic nie będę. Zaczne szaleństwo za 3 tyg kiedy potwierdzi płeć.

To taka moja lista :)
pewnie coś tam się pozmienia :D
Rossiczka dziękuję za listę! [emoji4] dla mnie to kompletnie czarna magia na razie... Jestem w szoku, że aż tyle tego potrzeba mieć już na początku [emoji33]

Dołączam do dziewczyn które są właśnie po kłótni że swoją drugą połową... [emoji20] u nas to on ma wybuchowy charakter. Mam wrażenie że ostatnio wszystkim go denerwuję, a dzisiaj to już wybuchł na maksa... Zaczęło się oczywiście od jakiejś pierdoły a potem już się nie mógł powstrzymać i mi tyle nawrzucał w złości, że szkoda gadać, jakbym była najgorszą egoistką, a moim zdaniem absolutnie tak nie jest. Jak wpada w taki stan złości to nic nie mogę zrobić. Pojechał wkurwiony do pracowni (bo mamy swoją pracownię artystyczną) a ja przepłakałam chyba z 2h. Wcześniej zamówiłam nam pizzę, w rezultacie zjadłam sama 2 kawałki.
Załamka z tymi chłopami... Dostają jakiegoś świra w czasie ciąży!... Już od niejednej koleżanki słyszałam, że to jeden z najtrudniejszych okresów dla związku. A przecież powinno być dokładnie odwrotnie...

reklama
Do góry