reklama
gie_er
Fanka BB :)
Tutaj masz zdjęcia śpiochów kupionych w Auchan 6 lat temu [emoji4]Dziewczyny w Auchan po 6 zl. Napisane jest, ze 100% bawełna. Wyprzedazowe, więc pewnie długo nie będą
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Angella210
gie_er
Ciężko stwierdzić [emoji20] mam nadzieję, że nie skończy się szpitalem.Dziewczyny znowu nerka zaczyna mnie pobolewać[emoji22][emoji22][emoji22]Jest gorzej, gdy leżę. Myślicie, że to Maluchy mogą gdzieś naciskać?? Ja nie chce znowu do szpitala [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
eklerkaa
Samochód robi już tak od 3 miesięcy, nawet jak w szpitalu byłam, szedł do pracy na 2 zmianę, dzieci zawiozl do mojej mamy , okazało się gdy pojechał do pracy ze jego maszyna nie działa i mógł jechać do domu o czym mi nie podział tylko odrazu do domu i samochód robił..... Przyszedł do mnie o 19 do szpitala ja zdziwiona co on tu robi powiedział co robił i też się wkurzylam że nawet nie zadzwonił nie wybrał dzieci wszytko teraz dla tego auta robi.... !!! Rzygam już tym.. Chcę święty spokój
......:::::::::16t. i 2d::::::::.........
gie_er
Daj dzieciom spray niech one mu pomogą malować [emoji6]Samochód robi już tak od 3 miesięcy, nawet jak w szpitalu byłam, szedł do pracy na 2 zmianę, dzieci zawiozl do mojej mamy , okazało się gdy pojechał do pracy ze jego maszyna nie działa i mógł jechać do domu o czym mi nie podział tylko odrazu do domu i samochód robił..... Przyszedł do mnie o 19 do szpitala ja zdziwiona co on tu robi powiedział co robił i też się wkurzylam że nawet nie zadzwonił nie wybrał dzieci wszytko teraz dla tego auta robi.... !!! Rzygam już tym.. Chcę święty spokój
Wow, jak nowe[emoji50] We wtorek będę w Lublinie i muszę sobie w takim razie jeszcze kupić kilka. Spodenki ze stópkami też były, po 7 zl.Tutaj masz zdjęcia śpiochów kupionych w Auchan 6 lat temu [emoji4]
Zobacz załącznik 812755Zobacz załącznik 812756
CarlaR
Bardzo prawdopodobne ze to wlasnie Maluszki. Ja mam tak z udem prawym. Jak się Synek ułoży nieodpowiednio dl mnie to ledwo chodze tak mi drętwieje, widocznie uciska mnie gdzieś w jakis nerw???Dziewczyny znowu nerka zaczyna mnie pobolewać[emoji22][emoji22][emoji22]Jest gorzej, gdy leżę. Myślicie, że to Maluchy mogą gdzieś naciskać?? Ja nie chce znowu do szpitala [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
reklama