ja też ostatnio sobie uświadomiłam, że to tak szybko zleciało, aż dziwnie tak jakoś ze świadomością, że ledwo co testy i bety były, a tu już zaraz połowaWłaśnie wpisałam się w kalendarz z usg połówkowym. Uwierzycie, że już prawie połowa za nami?? Kiedy to zleciało?? Coraz bardziej mi żal, ze to tak szybko mija...
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Reniuszku bardzo Ci współczuję, mówia ze nieszczęscia chodza parami, najpierw oczy teraz ząb, oby szybko Ci przeszło!!!!
Beata super że na wizycie wszystko ok!!!!
Ja byłam dzisiaj u endokrynologa na kontroli, TSH w normie wynik 1,3 czyli super, dalej zażywać mam letrox75 i kojena kontrola 31 sierpnia.
U nas jest też tak gorąco, że nic mi się nie chce... mogłoby popadać ;-)
Beata super że na wizycie wszystko ok!!!!
Ja byłam dzisiaj u endokrynologa na kontroli, TSH w normie wynik 1,3 czyli super, dalej zażywać mam letrox75 i kojena kontrola 31 sierpnia.
U nas jest też tak gorąco, że nic mi się nie chce... mogłoby popadać ;-)
@bea25ta gratuluję prawdopodobnie Córeczki Koniecznie daj znać za 3 tyg czy prognozy się potwierdziły. Tak mało mamy tu dziewczynek
U mnie wciąż słabo, ale objawy na szczęście zelżały. Idę zaraz do kuchni zrobić krem brokułowy, bo te kupne to wszystkie z serem pleśniowym... Niby pasteryzowany i w nikłych ilościach ale i tak się cykam to jeść.
Burzy jak nie było tak nie ma. Co prawda słonko zniknęło i zrobiło się szaro ale mimo to deszczu brak.
W ogóle co ja dziś zrobiłam! Wyszłam z Rossmana z koszykiem zawieszonym na łokciu i poszłam do piekarni xD Sierota... Niedługo własnego mózgu zapomnę [emoji14]
U mnie wciąż słabo, ale objawy na szczęście zelżały. Idę zaraz do kuchni zrobić krem brokułowy, bo te kupne to wszystkie z serem pleśniowym... Niby pasteryzowany i w nikłych ilościach ale i tak się cykam to jeść.
Burzy jak nie było tak nie ma. Co prawda słonko zniknęło i zrobiło się szaro ale mimo to deszczu brak.
W ogóle co ja dziś zrobiłam! Wyszłam z Rossmana z koszykiem zawieszonym na łokciu i poszłam do piekarni xD Sierota... Niedługo własnego mózgu zapomnę [emoji14]
Angella210
Fanka BB :)
@Rossiczka Dzięki za listę z wyprawką Na pewno skorzystam
@Oska305 Na prawdę ten czas leci Jak widzę wizyty w sierpniu to zaraz październik i moment już grudzień I nasze pierwsze maleństwo będzie z nami.Aż zaczynam się trochę bać czy dam rade.Jak to będzie z kąpielą itp.
U nas była taka mała burza ale nadal jest duszno.
@Oska305 Na prawdę ten czas leci Jak widzę wizyty w sierpniu to zaraz październik i moment już grudzień I nasze pierwsze maleństwo będzie z nami.Aż zaczynam się trochę bać czy dam rade.Jak to będzie z kąpielą itp.
U nas była taka mała burza ale nadal jest duszno.
reniuszek
Love in the knick of time
Kochana i pozytywnie zakręcona@bea25ta gratuluję prawdopodobnie Córeczki Koniecznie daj znać za 3 tyg czy prognozy się potwierdziły. Tak mało mamy tu dziewczynek
Krem brokulowy mniam mniam koniecznie wrzuć przepis :*
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Właśnie czytałam co u nich ;-) leci ten czas ;-)Tak. Czas leci. Jest już wątek marcowych mam.. I tam pierwsze bety robią i przyrosty bety. Dopiero co to tu była o tym mowa
Rossiczka
Moderatorka
Ja dzisiaj tortille z salsa z grillowanego ananasa z kurczakiem robiłam ;-) ale się objadlam, jak ja kocham takie żarcie. Kiedyś w innym wcieleniu byłam Meksykanka :-)
Sery pleśniowe jem, zwłaszcza gorgonzole. Poza tym jak ser jest roztopiony czyli powyżej 60 stopni miał obróbkę to jest w pełni bezpieczny, a zupę się przecież gotuje :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Sery pleśniowe jem, zwłaszcza gorgonzole. Poza tym jak ser jest roztopiony czyli powyżej 60 stopni miał obróbkę to jest w pełni bezpieczny, a zupę się przecież gotuje :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolcia1992
Zaangażowana w BB
Przepraszam ze dziś nie dodalam kalendarza ale zwyczajnie od rana mam urwanie glowy .Mąż stwierdzil ze zmienimy meble zamiast mebloscianki ktora mamy kupimy szafę rozsuwana i komode.Wystawilam te meble i czekalam az sie trafi kupiec tylko nie wiedzialam ze tak ekspresowo pójdzie za 30 minut pani odbiera meble i musialam w koncu zrobic pozadki przy okazji opróżniania mebli padam.Ile czlowiek nie potrzebnych rzeczy chomikuje to az,mnie to przerazilo.A jutro jedziemy wybrac meble Padam i oczywiscie wszystko prawie sama robilam bo mąż w pracy .Gratulacje udanych wizyt i jutro obiecuje poprawe ogarne kalendarz
reklama
Sadze iż zdołamy Ci wybaczyćPrzepraszam ze dziś nie dodalam kalendarza ale zwyczajnie od rana mam urwanie glowy .Mąż stwierdzil ze zmienimy meble zamiast mebloscianki ktora mamy kupimy szafę rozsuwana i komode.Wystawilam te meble i czekalam az sie trafi kupiec tylko nie wiedzialam ze tak ekspresowo pójdzie za 30 minut pani odbiera meble i musialam w koncu zrobic pozadki przy okazji opróżniania mebli padam.Ile czlowiek nie potrzebnych rzeczy chomikuje to az,mnie to przerazilo.A jutro jedziemy wybrac meble Padam i oczywiscie wszystko prawie sama robilam bo mąż w pracy .Gratulacje udanych wizyt i jutro obiecuje poprawe ogarne kalendarz