reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja np nie lubię kaftanikow :D nie umiem powiedzieć dlaczego ale nie luubie :D

p19uflw1nv024jhl.png

Też nie przepadam za kaftanikamk. Wolę body na to śpiochy rozpinane w kroku.
Pamietam że to był moj ulubiony zestaw jeśli chodzi o wygodę...

Cześć dziewczyny. Oczywiście wizytujacym powodzenia.
Mi jak wczoraj lekarz dał zielone światło na załatwianie spraw stomatologicznych tak zaczęło się moje piekło....
Ząb, który został Zaczęty kanalowo dostał mega stanu zapalnego. Dzisiaj wylądowałam z ogromnym bólem u innego stomatologa.... Znieczulenie jedni drugie obok bolącego zęba... Myślałam że urwe facetowi głowę z bólu... :-( niestety po prawie godzinie walki o znieczulenie stan zapalny trzyma i dostałam antybiotyk. Ginekolog pozwolił więc czekam aż zadziała. Jestem załamana tymi ciągłymi pierdolami komplikacjami a przede wszystkim tym że biorę dodatkowe leki a martwię się o Jasia przy każdym najdrobniejszym piernieciu...doslownie :-(

@Millo kochana :* doskonale Cię rozumiem. Jestem zdania że lepiej sobie ulżyć mówiąc wszystko co na sercu leży. Później na spokojnie można to obgadać wyjaśnić sobie otworzyć się że swoimi bólami do partnera.

Ja niestety z moim m mam o tyle ciężko że jesteśmy z dwóch różnych planet. Wyprowadzalam się nie raz. Ostatni pobyt u mamy spowodował że trochę zmiękl ale na jak długo??

Życzę powodzenia. Mam nadzieję że odpokutuje na twardej podłodze bez obiadu :-)

Resztę nadrobię później przepraszam ale brak mi sił. Raz że wczorajszą wizyta była taka luźna i nic w sumie nie wiem a dwa komplikacje ciągle i stres z powodu brania leków :-(

Biedna.. bardzo Ci wspolczuje. ALe dziewczyny maja racje - mi zawsze ginekolog powtarza, ze lepiej wziac to lekarstwo niz meczeyc siebie, a przy okazji dziecko. Nie miej do siebie pretensji. Najwazniejsze, zebys sie lepiej poczula.. Na bol to moze przykladaj sibie chlodny recznik - da Ci odrobine ulgi. Trzymam kciuki, zeby szybko przeszlo i zeby zabek sie goil dobrze! :*

U mnie upal okropny a wiatr za to szaleje cudowny. Widzę, że nagania chmurę do mnie, bardzo bym sie cieszyła :D znalazłam kosz Mojżesza na stojaku kołysce w stanie idealnym za 230zl, to chyba dobra cena ?;)

p19uflw1nv024jhl.png
O Tyyyy bardzo dobra cena :) gdzie szukasz?
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Jesteście bezcenne :*

@Rossiczka Slicznosci znalazłaś. Uwielbiam takie motywy

Mi znieczulenie zeszło i powiem Wam że coś strasznego :-(
Biedulek ;( jakby się udało zasnać to by było super, ale wiem jak to z bólem zęba.

Kochana a o tym zestawie wygodnym co piszesz..to krótkie body pod spód i pajac na wierzch? Pewie będziesz się śmiała, ale ja na prawdę średnio doświadczona w tych tematach ;)

O Tyyyy bardzo dobra cena :) gdzie szukasz?

Biedulek ;( jakby się udało zasnać to by było super, ale wiem jak to z bólem zęba.

Kochana a o tym zestawie wygodnym co piszesz..to krótkie body pod spód i pajac na wierzch? Pewie będziesz się śmiała, ale ja na prawdę średnio doświadczona w tych tematach ;)
Długie body i śpiochy czyli taki pajacyk ale na szelkach. :-)

A ja dziś dostałam prezent od pani doktor. Śliczna kosmetyczkę, a w niej glukometr... przygodę z cukrzyca czas zacząć po raz trzeci...

Załączniki

• P_20170629_132701_1.jpg
    P_20170629_132701_1.jpg
    513,7 KB · Wyświetleń: 85
Ale burza u nas przeszła, taka z gradem, ale za krótko. Trochę za mało tego deszczu. A psy siedzą skulone obok mnie przestraszone. Zaraz otwieram wszystkie okna i będę wierzyć. Mój jest teraz dom zupełnie jak piekarnik.

reklama
Do góry