reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Szukalam na Olx w Zamościu ale u nas brak i wyskoczył mi Lublin :) poprosze siostrę żeby na żywo skoczyła zobaczyć :)

p19uflw1nv024jhl.png
Ach Lublin :) pięknych 5 lat mojego życia. Mam nadzieję, że przed porodem jeszcze się uda tam zawitać..jednak to ponad 300km
Długie body i śpiochy czyli taki pajacyk ale na szelkach. :-)
Dzięki :) ale będę teraz douczona ;)
A ja dziś dostałam prezent od pani doktor. Śliczna kosmetyczkę, a w niej glukometr... przygodę z cukrzyca czas zacząć po raz trzeci...
Przykro mi :/ nie fajnie. Ze strachem myślę o krzywej bo mam spore obciążenie w historii rodzinnej.

Mój maz był w Krasnymstawie na serwisach i jak wracał to musiał sie zatrzymac bo jechać sie nie dało. Najpierw burza u mnie później tam. Wiec pewnie będzie jeszcze nie jedna bo co przestanie u mnie to za chwile znów zaczyna ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Oby. Moja siostra mieszka niedaleko Izbicy i mówiła, że grad u niej na podwórku leży taką burzę mieli. Uwielbiam taka pogodę [emoji1]

Ach Lublin :) pięknych 5 lat mojego życia. Mam nadzieję, że przed porodem jeszcze się uda tam zawitać..jednak to ponad 300km

Dzięki :) ale będę teraz douczona ;)

Przykro mi :/ nie fajnie. Ze strachem myślę o krzywej bo mam spore obciążenie w historii rodzinnej.
Są tego plusy... Jak urodzę to dzięki diecie będę ważyć tyle co przed ciążą... A i zdrowych nawyków się nabiera. Na początek tylko dieta więc dam radę. Nie wiem czy inne Panie z cukrzycą tez mają takie odczucie, ale ja miałam wrażenie, ze i dziecko jest przyzwyczajone do równych odstępów między posiłkami bo moi budzili się z zegarkiem w reku co 2,5-3h na jedzenie....

Jestem już po wizycie. Tyle stresu i wszystko ok. Dziecko rośnie równo z terminem om pewnie przez to że się późno pokazało. Zapytałam o płeć powiedziała że wstepnie mamy dziewczynkę ,ale za 3 tyg mam mu nie mówic co widział tylko raz jeszcze zapytać. Zdjęć nie dostałam bo lekarz śpieszył się w przyjęciu pacjentek miał iśc zaraz na operację . Dziękuję za kciuki.

@Rossiczka dziękuję za liste już ją mam u siebie i będzie tylko wykreślanie jak płeć potwierdzę.

Jestem już po wizycie. Tyle stresu i wszystko ok. Dziecko rośnie równo z terminem om pewnie przez to że się późno pokazało. Zapytałam o płeć powiedziała że wstepnie mamy dziewczynkę ,ale za 3 tyg mam mu nie mówic co widział tylko raz jeszcze zapytać. Zdjęć nie dostałam bo lekarz śpieszył się w przyjęciu pacjentek miał iśc zaraz na operację . Dziękuję za kciuki.

@Rossiczka dziękuję za liste już ją mam u siebie i będzie tylko wykreślanie jak płeć potwierdzę.
No to super. Wstępnie gratuluję Córeczki [emoji1] [emoji7]

Właśnie wpisałam się w kalendarz z usg połówkowym. Uwierzycie, że już prawie połowa za nami?? Kiedy to zleciało?? Coraz bardziej mi żal, ze to tak szybko mija...

reklama
Ja mialam w ciazy zeba do wyrwania wg mojej lekarki bo mi plomba wypadla i poszlam do innego dentysty i uratowal mi zeba teraz idr konczyc kanalowe robil mi nawet zdjecie cyfrowe duzo bardziej bezpieczne niz stary rentgen. Mam jeszcze 3 do leczenia ale to takie lajtowe juz

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry