reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Szukalam na Olx w Zamościu ale u nas brak i wyskoczył mi Lublin :) poprosze siostrę żeby na żywo skoczyła zobaczyć :)

p19uflw1nv024jhl.png
Ach Lublin :) pięknych 5 lat mojego życia. Mam nadzieję, że przed porodem jeszcze się uda tam zawitać..jednak to ponad 300km
Długie body i śpiochy czyli taki pajacyk ale na szelkach. :-)
Dzięki :) ale będę teraz douczona ;)
A ja dziś dostałam prezent od pani doktor. Śliczna kosmetyczkę, a w niej glukometr... przygodę z cukrzyca czas zacząć po raz trzeci...
Przykro mi :/ nie fajnie. Ze strachem myślę o krzywej bo mam spore obciążenie w historii rodzinnej.

Mój maz był w Krasnymstawie na serwisach i jak wracał to musiał sie zatrzymac bo jechać sie nie dało. Najpierw burza u mnie później tam. Wiec pewnie będzie jeszcze nie jedna bo co przestanie u mnie to za chwile znów zaczyna ;)

p19uflw1nv024jhl.png
Oby. Moja siostra mieszka niedaleko Izbicy i mówiła, że grad u niej na podwórku leży taką burzę mieli. Uwielbiam taka pogodę [emoji1]

Ach Lublin :) pięknych 5 lat mojego życia. Mam nadzieję, że przed porodem jeszcze się uda tam zawitać..jednak to ponad 300km

Dzięki :) ale będę teraz douczona ;)

Przykro mi :/ nie fajnie. Ze strachem myślę o krzywej bo mam spore obciążenie w historii rodzinnej.
Są tego plusy... Jak urodzę to dzięki diecie będę ważyć tyle co przed ciążą... A i zdrowych nawyków się nabiera. Na początek tylko dieta więc dam radę. Nie wiem czy inne Panie z cukrzycą tez mają takie odczucie, ale ja miałam wrażenie, ze i dziecko jest przyzwyczajone do równych odstępów między posiłkami bo moi budzili się z zegarkiem w reku co 2,5-3h na jedzenie....

Jestem już po wizycie. Tyle stresu i wszystko ok. Dziecko rośnie równo z terminem om pewnie przez to że się późno pokazało. Zapytałam o płeć powiedziała że wstepnie mamy dziewczynkę ,ale za 3 tyg mam mu nie mówic co widział tylko raz jeszcze zapytać. Zdjęć nie dostałam bo lekarz śpieszył się w przyjęciu pacjentek miał iśc zaraz na operację . Dziękuję za kciuki.

@Rossiczka dziękuję za liste już ją mam u siebie i będzie tylko wykreślanie jak płeć potwierdzę.

Jestem już po wizycie. Tyle stresu i wszystko ok. Dziecko rośnie równo z terminem om pewnie przez to że się późno pokazało. Zapytałam o płeć powiedziała że wstepnie mamy dziewczynkę ,ale za 3 tyg mam mu nie mówic co widział tylko raz jeszcze zapytać. Zdjęć nie dostałam bo lekarz śpieszył się w przyjęciu pacjentek miał iśc zaraz na operację . Dziękuję za kciuki.

@Rossiczka dziękuję za liste już ją mam u siebie i będzie tylko wykreślanie jak płeć potwierdzę.
No to super. Wstępnie gratuluję Córeczki [emoji1] [emoji7]

Właśnie wpisałam się w kalendarz z usg połówkowym. Uwierzycie, że już prawie połowa za nami?? Kiedy to zleciało?? Coraz bardziej mi żal, ze to tak szybko mija...

reklama
Ja mialam w ciazy zeba do wyrwania wg mojej lekarki bo mi plomba wypadla i poszlam do innego dentysty i uratowal mi zeba teraz idr konczyc kanalowe robil mi nawet zdjecie cyfrowe duzo bardziej bezpieczne niz stary rentgen. Mam jeszcze 3 do leczenia ale to takie lajtowe juz

Napisane na ALCATEL ONE TOUCH 7041D w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry