reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@reniuszek <tuli> To prawda, ból zęba jest najokrutniejszy... Nie martw się tymi lekami i znieczuleniami. To generuje Ci dodatkowy stres, który dobry nie jest. Lekarz ma Cię pod opieką i trzeba się go słuchać. Ja tak robię bo inaczej bym zwariowała ze stresu ^^
Będzie dobrze :* :* :* Odpoczywaj ile możesz :)

reklama
Odebrałam badania na szczęście z anemii wyszłam uff ale za to znów mnie dopadła jakaś infekcja dróg moczowych ehh to już cos czuje że jutro znów wyjdę z dużą receptą od lekarza.
Połaziłam dziś po sklepach i sobie kupiłam spódnice długą i fajne spodnie dresowe nie mówiąc o koszulkach mężowi też tam cos kupiłam mam tylko nadzieje że nie będzie wybrzydzał bo on gorszy od baby jest. Podeszłam jeszcze do 5-10-15 i maluszkowi kupiłam pajacyka i spodnie bo fajna obniżkę mają bo już smyka to okupiłam w to co mogłam ale powiem wam że już nic nie kupię dokąd płci nie poznam.

@zielona26 u mnie szarość to też króluje nad wszystkim :D Więc możemy sobie piątkę przybić. Mnie teraz właśnie ruszyło na zakupy, jak znam płeć. Chociaż narazie moje żądze postaram się okiełznać :D

Ale jak widzę takie coś, to po prostu wiem, że muszę to mieć :D
81180_C2778_A_Tao-WorkingFormat_1200x1200.jpg

@blair_90 sytuacja Twojej córki przypomniała mi jak w podobnym chyba wieku bo 5 lat, do kościoła tak się wsytroiłam i skakałam sobie radośnie, aż tyłek świecił :D tata miał ze mnie taki ubaw, że do tej pory to wspominamy
Piękne tylko z doświadczenia mowie ze lepiej jak jest odpinane po 2 nogawkach. Takie utrudniają przewijanie. Ale kolor i wzór śliczne

@zielona26 u mnie szarość to też króluje nad wszystkim :D Więc możemy sobie piątkę przybić. Mnie teraz właśnie ruszyło na zakupy, jak znam płeć. Chociaż narazie moje żądze postaram się okiełznać :D

@blair_90 sytuacja Twojej córki przypomniała mi jak w podobnym chyba wieku bo 5 lat, do kościoła tak się wsytroiłam i skakałam sobie radośnie, aż tyłek świecił :D tata miał ze mnie taki ubaw, że do tej pory to wspominamy
Gdzie znalazłaś talię cudo? [emoji7]

U mnie właśnie burza. I dzwonił mój A. i mówi, że drzewo spadło obok samochodu tak, że nie może się dostać do środka. I oby nie spadło na samochód. Teraz czeka aż minie deszcz i będzie próbował odjechać.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Urocze !

Mi tam nie przeszkadzało rozpinanie na jednej. Nie czulam zbytniej różnicy czy na jednej czy na dwóch :D no chyba, że juz nie pamiętam jak to było bo może być i tak :D ale jak patrzę na zdjęcia to miałam większość na jednej rozpinane :D

p19uflw1nv024jhl.png
Ja mialam wrażenie ze po pierwsze bardzo sie rozchodzily przy zapieciu z boku a po drugie łatwiej było ściągnąć śpiochy z nóżek, podwinac do góry i zmienić pieluche jak byli rozpinane na 2 nóżkach. Ale to moze tylko moje odczucie

Mi tam nie przeszkadzało rozpinanie na jednej. Nie czulam zbytniej różnicy czy na jednej czy na dwóch :D no chyba, że juz nie pamiętam jak to było bo może być i tak :D ale jak patrzę na zdjęcia to miałam większość na jednej rozpinane :D

p19uflw1nv024jhl.png
Mi też nie przeszkadzało. Te z rozpinanymi dwoma nogawkami i tak rozpinalam jedynie z jednej strony. Niestety w kroku często same się rozpinaly, ale to dlatego że Tobiasz zawsze miał długie nogi

U nas dziś w nocy była meeega burza, pierwszy raz taka od nie wiem kiedy. Dziś upał niemilosierny, siedzimy w domu.bo na dworzu to można się zmęczyć. Kochany mąż kupil mi wiatrak na pilota wiec siedzę i się chłodzę:) Byłam rano na mieście, ledwo wróciłam do domu, jest zdecydowanie na parno jak dla mnie. Co do ciuszkow nadal trzymam się tego, że nie kupuję nic do porodu, ale ja już wiem na 100% że będzie chlopaczek to mnie trochę korci;) Mam dobrze pod tym względem że to mój drugi synek wiec ciuchów już mam tylko muszę od Izy zwieźć bo dałam Jej dla Kalinki. Z drugiej strony tyle piękności w tych sklepach że na bank nakupie cudnosci nowych <3 narazie jeszcze walczę ze sobą, hehe :)

Ja mialam wrażenie ze po pierwsze bardzo sie rozchodzily przy zapieciu z boku a po drugie łatwiej było ściągnąć śpiochy z nóżek, podwinac do góry i zmienić pieluche jak byli rozpinane na 2 nóżkach. Ale to moze tylko moje odczucie
Bardzo możliwe że masz rację :-) zresztą każdy ma jakieś tam preferencje, jedni body kopertowe wolą inni rozpinane przy szyi, a Jeszce inni na zakladki.
Tak samo z pajacami, spiochami i innymi.
Fajnie że jest taki wybór :-)

@blair90 w moim ukochanym tape a l'oeil

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Jesteście bezcenne :*

@Rossiczka Slicznosci znalazłaś. Uwielbiam takie motywy

Mi znieczulenie zeszło i powiem Wam że coś strasznego :-(

Do góry