reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ale super dzisiaj wiadomości! [emoji3] dziewczyny! Extra[emoji3] jak ja Wam zazdroszczę że poznałyście płeć!
Ja jestem teraz w mega wirze, ale koniec lipca i L4 dłużej nie będę się męczyć. Jedyne co to poza mega dużą ilością pracy, teraz wszyscy w pracy są dla mnie strasznie mili odkąd już wieści się rozeszły a koledzy jak się troszczą [emoji4] mogę się poczuć wyjątkowo.
To Ci zazdroszczę, moi koledzy to mieli wywalone... Programiści ^^ hihihihi.

Pół nocy dziś nie spałam. Olkowi chyba nie wygodnie na prawym boku, bo bolał mnie jak skurczybyk... Chyba muszę przestawić się na lewy. Mama mi się też śniła, że do mnie ze swoim facetem przyjechała i nie miałam gdzie ich położyć spać, bo nie miałam łóżka o_O Dziwne te sny mam ostatnio. Mały chyba też zaczyna śnić i stąd te wariackie noce ^^

My dziś kończymy bułki z pary. Chociaż po tych pierożkach mam ochotę wyciągnąć z zamrażarki pierogi ze świąt. Z kapustką i pieczarkiem! <3 Omniomniom... Może jutro ^^

Mieliśmy jechać w ten weekend nad jeziorko. Niestety ma być brzydka pogoda i do tego nie czuję się na siłach. Brzuszek idzie w przód i nie widzi mi się spać we dwoje na jednoosobowym łóżku tak jak to zawsze robiliśmy.

Do tego mam poranek z królikiem akrobatą. Wskoczył mi na balkonie na stolik i zrzucił sobie karton z suszoną trawą. O jak mu się ten stolik spodobał, bo odkrył że umie tam wskoczyc <3 Pyszczek wąsaty mój ukochany ^^

@bea25ta, cudownego USG :)

Miłego dnia Dziewczyny! :* :* :*

reklama
Ja jutro lecę podglądnąć czy wszystko ok po tym kłuciu i braku ruchów . Jak będzie ok to podpytam o płeć. Zapisałam się również na połówkowe na ostatnią sobote lipca.
Ja też niestety Jeszce nie znam. Wizyta za tydzień więc liczę że się uda[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Eraja u mnie też w pracy sami programiści :) ale akurat trafili mi się jacyś życiowi. Wczoraj mnie rozczulili bo podeslali zdjęcie z stand up'a z pozdrowieniami..w takich chwilach myślę sobie, że pomimo że musiałam ich czasem cisnąć to jednak chyba mnie lubią ;)

Dobrego dnia Dziewczyny!! U nas od rana grzmi więc mój pies tlukł mnie nosem od 6tej, jadę do teściów w roli opiekunki do ich dwóch psów bo dziś cały dzień mają być burze więc pewnie by się posrały biedaczki same w domu.

@Eraja u mnie też w pracy sami programiści :) ale akurat trafili mi się jacyś życiowi. Wczoraj mnie rozczulili bo podeslali zdjęcie z stand up'a z pozdrowieniami..w takich chwilach myślę sobie, że pomimo że musiałam ich czasem cisnąć to jednak chyba mnie lubią ;)

Dobrego dnia Dziewczyny!! U nas od rana grzmi więc mój pies tlukł mnie nosem od 6tej, jadę do teściów w roli opiekunki do ich dwóch psów bo dziś cały dzień mają być burze więc pewnie by się posrały biedaczki same w domu.
Cuuudnie, że czasem stereotypy się nie pokrywają :) Chociaż ja akurat należę do tych blondynek z kawałów xD Takie głupoty czasem strzelam, że Mąż pada ze śmiechu... Tak jak z tymi zerowymi urodzinami było ^^

U nas nie było burzy. Była wichura i tyle. A przydałoby się żeby trzasło porządnie, bo oddychać się nie da :( Wczoraj godzina 22 i 30 stopni o_O

Dobrze psiaki z Tobą będą miały. Najukochańsza Pani <3 :D Mój uchatek też się boi burzy. Zwija się w kąciku w kulkę i tylko patrzy żeby ktoś go głaskał. :D

Moi koledzy to DTPowcy więc też komputerowcy ale widocznie jacyś wrażliwi [emoji3]
Miłego dnia dziewczyny! Bea trzymamy kciuki! [emoji110]

Fajnie czytać, że już coraz więcej z nas zna płeć :)
@Rossiczka Gratuluję córeczki! Ja w tej ciąży w sumie trochę liczyłam na chłopca, ale dziewczynkę też bym chciała mieć :) a że planuję 2 dzieci to drugie już nie będzie miało wyboru :D
Ja już w Niemczech. Podróż była dość monotonna, ale dobrze ją zniosłam :) dzisiaj wszyscy już poszli do pracy a ja zostałam sama w mieszkaniu i myślę czym tu się zająć :D wieczorem mamy gdzieś się wybrać. Za to wczoraj chyba poczułam pierwszego porządniejszego kopniaka! Ogólnie te ruchy u mnie nie są jeszcze jakieś super wyczuwalne, bardziej domyślanie się, ale wczoraj to jak nic był kopniak! [emoji1]
A jeśli znacie dziewczyny jakieś fajne niemieckie firmy to proszę o rekomendację, bo na pewno w trakcie pobytu będę musiała kupić nowy podkład, tusz do rzęs i szorty :D

yuudhqvkh0cpri5e.png

Carlar Gratulacje Synka:*
Rossiczka Gratulacje Dziewczynki :))
Oska super ze wszystko cudownie i ze parka zostala parka:))Takie szczescie ze az sie opisac nie da:))

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!:)

Wczoraj zdechnąc szlo na dworze i w domu taki skwar.
Do tego poklocilismy sie z malzem przed wczoraj i sie nie odzywamy do siebie i spi na podlodze w 2 pokoju.I dobrze Mu tak!Wrrrr

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@pieszczoszka1988 taki poród to marzenie.

@Rossiczka córeczka!!!! Cudownie.!!!!!! Pamiętam miałam takie same uczucie jak dowiedziałam się że będę miała kolejna córkę mają już strasznego syna, też próbowałam się nie nastawiac by potem nie być zawiedzionym a potem mega szczęście było <3 gratulacju

@CarlaR drugi syn <3 super! Super że wszytko w porządku i że już taki duży!! a Dzieczynka następnym razem wam się trafi ;) Gratulacje

@Oska305 wspaniałe wiesci!! Suepr że potwierdziła sis parka. wstaw zdjęcie jednego malucha chociaż ;-) popatrzmy. A body jakie śliczne. !!!

U nas w nocy była taka burza że schowałam się pod kołdrę, a strzelalo tak że okna pozamykalam...... A wiecie co najgorsze? Że dwa prania miałam wywieszone, które na wieczór nie chciało mi się już zbierać bo i tak noc "miała być upalna" ;)

......:::::::::16t. i 2d::::::::.........

Ja wczoraj miałam taki zalatany i stresujacy dzień, że strasznie mało zjadłam. Prawie nic. Dzisiaj o 4 obudziłam się z takim bólem głowy, zlana zimnym potem i głodna. Wiedziałam że to odcukrzenie, bo mi jako dziecku hipoglikemie poranną stwierdzono.
Więc o 4 szybko śniadanie i sok. Na szczęście teraz już lepiej, ale i tak herbata z cukrem teraz grana.
Czasem jestem sama na siebie zła, że stara a głupia.....

@JaneHeart ja kiedyś (jak jeszcze w PL nie było) w Niemczech czy Włoszech kupowałam kosmetyki Kiko. Uwielbiam je :-) teraz na szczęście mam na miejscu
Mi się marzy trójka dzieciaków, więc może dlatego tak tym razem na płeć się nie nastawialam ;-)

@Millo ja nie umiem zasnąć niepogodzona, często np o 3 budzę T. wściekła że jak on mógł zasnąć jak jesteśmy pokloceni, wtedy w nocy się godzimy. Życzę szybkiego rozwiązania konfliktu

Co do listy wyprawkowej mam nadzieję w tym tygodniu zrobić, chociaż powiem szczerze że wyprawka dla zimorodka trochę mnie przeraża ;-)

Udanych wizyt i miłego dnia

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaa i wiecie co najważniejsze, wczoraj gdy mąż wrócił z 3 zmiany i już się położył, masowal mnie po brzuchy tak delikatnie i poczułam ruchy. Szybko dotknęłam ręką w tym miejscu Czułam nawet pod ręką że coś tam jest i jak glizda kopie Mi w paluszki <3 matko aż mi dreszcze po całym ciele przeszły, mąż też to wyczuł.

......:::::::::16t. i 2d::::::::.........

Do góry