To Ci zazdroszczę, moi koledzy to mieli wywalone... Programiści ^^ hihihihi.Ale super dzisiaj wiadomości! [emoji3] dziewczyny! Extra[emoji3] jak ja Wam zazdroszczę że poznałyście płeć!
Ja jestem teraz w mega wirze, ale koniec lipca i L4 dłużej nie będę się męczyć. Jedyne co to poza mega dużą ilością pracy, teraz wszyscy w pracy są dla mnie strasznie mili odkąd już wieści się rozeszły a koledzy jak się troszczą [emoji4] mogę się poczuć wyjątkowo.
Pół nocy dziś nie spałam. Olkowi chyba nie wygodnie na prawym boku, bo bolał mnie jak skurczybyk... Chyba muszę przestawić się na lewy. Mama mi się też śniła, że do mnie ze swoim facetem przyjechała i nie miałam gdzie ich położyć spać, bo nie miałam łóżka Dziwne te sny mam ostatnio. Mały chyba też zaczyna śnić i stąd te wariackie noce ^^
My dziś kończymy bułki z pary. Chociaż po tych pierożkach mam ochotę wyciągnąć z zamrażarki pierogi ze świąt. Z kapustką i pieczarkiem! <3 Omniomniom... Może jutro ^^
Mieliśmy jechać w ten weekend nad jeziorko. Niestety ma być brzydka pogoda i do tego nie czuję się na siłach. Brzuszek idzie w przód i nie widzi mi się spać we dwoje na jednoosobowym łóżku tak jak to zawsze robiliśmy.
Do tego mam poranek z królikiem akrobatą. Wskoczył mi na balkonie na stolik i zrzucił sobie karton z suszoną trawą. O jak mu się ten stolik spodobał, bo odkrył że umie tam wskoczyc <3 Pyszczek wąsaty mój ukochany ^^
@bea25ta, cudownego USG
Miłego dnia Dziewczyny! :* :* :*