reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
GratulacjeJuż po wizycie. 14,5 cm meeeega ruchliwego facecika Zdjęcie nie daje złudzeń co do płci maluszka Ciężko było ale na koniec pokazał się z przykucu w całej okazałości. Jak powiedziałam synkowi, że będzie braciszek to zobaczyłam najcudniejszy z Jego uśmiechów Cieszymy się bardzo Lekarz powiedział, że będę za jakiś czas dostawala sterydy bo dzidzia będzie musiała urodzić się max w 38 tyg ze względu na moja historię ciążowa. Narazie o tym nie myślę, jeszcze będzie czas na zmartwienia. Dziś świętujemy małego Franka, Olusia albo jeszcze nie wiem jak bedzie miał na imię ten nasz kolejny Skarb
No powiem Ci, że co do płci wątpliwości brak[emoji8] Gratuluję Synka [emoji7] [emoji9]Już po wizycie. 14,5 cm meeeega ruchliwego facecika Zdjęcie nie daje złudzeń co do płci maluszka Ciężko było ale na koniec pokazał się z przykucu w całej okazałości. Jak powiedziałam synkowi, że będzie braciszek to zobaczyłam najcudniejszy z Jego uśmiechów Cieszymy się bardzo Lekarz powiedział, że będę za jakiś czas dostawala sterydy bo dzidzia będzie musiała urodzić się max w 38 tyg ze względu na moja historię ciążowa. Narazie o tym nie myślę, jeszcze będzie czas na zmartwienia. Dziś świętujemy małego Franka, Olusia albo jeszcze nie wiem jak bedzie miał na imię ten nasz kolejny Skarb
@M@gda z tego co mi się kojarzy jest na zagranicznym wyjeździe (bodajże półwysep Iberyjski) odzywa się od czasu do czasu ale wiadomo, chwilowo nie ma aż tyle czasu na forumDziewczyny a co się dzieje z M@gda??? Pisalam że nie jestem na bieżąco a chciałabym wiedzieć...
PS. Mogłam coś pokręcić, jeśli tak, to niech ktoś mnie poprawi
@CarlaR , @Rossiczka , @Oska305 gratulacje cudnych wieści o dzieciątkach
@maja1987 mmm uważaj bo zaraz smaka narobisz połowie grupy na pierogi wyglądają smakowicie
CarlaR
Fanka BB :)
Ooooo Boziuuuu, aż mi ślinka cieknie na widok tych skwareczek OMGGGGG. Może i ja jutro się wezmę ... ale ja w życiu nie robiłam sama pierogów...Efekt koncowyZobacz załącznik 812639 wyszly pycha, wyrobilam sie dopiero na kolacje, bo pojechalam z mlodym nad rzeczke.
Teraz mam chwilę na szybka kapiel i dalej musze lepic na jutrzejszy obiad i obiecalam tez troche mamie, po 2tyg pogodzilysmy sie, tzn nie wracalysmy do tematu klotni, ale ja swoje i tak zapamietam..
CarlaR
@M@gda z tego co mi się kojarzy jest na zagranicznym wyjeździe (bodajże półwysep Iberyjski) odzywa się od czasu do czasu ale wiadomo, chwilowo nie ma aż tyle czasu na forum
PS. Mogłam coś pokręcić, jeśli tak, to niech ktoś mnie poprawi
A ok bo bałam się że coś się stało. Ufff
reniuszek
Love in the knick of time
Dziewczyny gratuluję :-)
@Rossiczka jednak dziewczynka! Gratuluję :-)
@CarlaR super kochana! To będziemy miały dwóch chłopaków w tym samym wieku :-)
Bardzo duży Twój Synek, uroczo! Mój lekarz niestety nie zmierzył Jasia i nie wiem jaki długi jest :-(.
Pocieszajace jest to, że na usg poczułam ruchy. Widziałam na ekranie i czułam pod głowica, w końcu :-)))
@Rossiczka jednak dziewczynka! Gratuluję :-)
@CarlaR super kochana! To będziemy miały dwóch chłopaków w tym samym wieku :-)
Bardzo duży Twój Synek, uroczo! Mój lekarz niestety nie zmierzył Jasia i nie wiem jaki długi jest :-(.
Pocieszajace jest to, że na usg poczułam ruchy. Widziałam na ekranie i czułam pod głowica, w końcu :-)))
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
No to jutro muszę zjeść pierogi. Tak pysznie wyglądają [emoji7]Efekt koncowyZobacz załącznik 812639 wyszly pycha, wyrobilam sie dopiero na kolacje, bo pojechalam z mlodym nad rzeczke.
Teraz mam chwilę na szybka kapiel i dalej musze lepic na jutrzejszy obiad i obiecalam tez troche mamie, po 2tyg pogodzilysmy sie, tzn nie wracalysmy do tematu klotni, ale ja swoje i tak zapamietam..
gie_er
Tak[emoji4] i to często bo młoda przez 4 mc ukrywała po każdym posiłku [emoji4]No to mnie podniosłaś na duchu, bo trochę się obawiałam o ich jakość. A prałaś je normalnie w pralce?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
pierożki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!