reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Już po wizycie. 14,5 cm meeeega ruchliwego facecika :) Zdjęcie nie daje złudzeń co do płci maluszka :) Ciężko było ale na koniec pokazał się z przykucu w całej okazałości. Jak powiedziałam synkowi, że będzie braciszek to zobaczyłam najcudniejszy z Jego uśmiechów :) Cieszymy się bardzo :) Lekarz powiedział, że będę za jakiś czas dostawala sterydy bo dzidzia będzie musiała urodzić się max w 38 tyg ze względu na moja historię ciążowa. Narazie o tym nie myślę, jeszcze będzie czas na zmartwienia. Dziś świętujemy małego Franka, Olusia albo jeszcze nie wiem jak bedzie miał na imię ten nasz kolejny Skarb
Faktycznie pokazał w całej okazałości co kryje między nóżkami ☺

Tak, w sieciowce ;) ja bym nawet pochodzila jeszcze gdyby nie tyle stania na okienku, ktore daje mi w kosc, caly czas sie biega, kuca, siega po cos..;] no i te zarazki..ja jakos nie udawalam, ze cos mnie boli ani nic, wiec jak po L4 bym tak mowila to byloby podejrzane, chociaz ostatnio czesto mnie klulo wlasnie w brzuchu i plecach, ale nie jakos silnie, zreszta wszyscy i tak wiedza ze ide jutro na wizyte i ze kierowniczka sama sugerowala mi L4 bo nie jest w stanie mi zapewnic odpowiednich warunkow..wiec sama nie wiem co im powiedziec jutro, jak rzeczywiscie dostane..;]
A w jakiej sieciowce? Ja pracuje we "wracam do zdrowia". Ja też męczyłem sie staniem i mimo że walczylam z pracą biurową to było jej za mało. A wiesz że powinni Cię zwolnić z obowiązku pracy z zachowaniem pensji? Wiadomo że firmom lepiej jak się jest na l4 bo płacą tylko przez pierwszy miesiąc a potem ZUS a na zwolnieniu z obowiązku pracy musza płacić cały czas .

Bardziej chodzi o to, że jej się miauczenie uruchamia jak tylko musi posiedzieć 2 minuty więc jej lepiej nigdzie nie brać [emoji6]

Kupiłam dzisiaj Poli pierwsze ubranko, bo były półśpiochy w smyku 2 pak za 20 zł.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To możecie wybrać coś żeby młode dziewczyny się nie nudziły, ja się dostosuje ☺

Hej Mamuśki. U nas potwierdziło się, ze będzie parka. [emoji7][emoji7] Z Maluchami wszystko w porządku, u mnie szyjka długa i twarda. Zdjęcie dostałam tylko jednego Malucha, więc nawet nie wstawiam. I dostałam żelazo na tą moja anemię, a w związku z bolesnymi i puchnacymi nogami mam zakaz spacerów. Chodzić tylko tyle ile muszę. I jak tu wytrzymać jeszcze tyle czasu.. .

reklama
Hej Mamuśki. U nas potwierdziło się, ze będzie parka. [emoji7][emoji7] Z Maluchami wszystko w porządku, u mnie szyjka długa i twarda. Zdjęcie dostałam tylko jednego Malucha, więc nawet nie wstawiam. I dostałam żelazo na tą moja anemię, a w związku z bolesnymi i puchnacymi nogami mam zakaz spacerów. Chodzić tylko tyle ile muszę. I jak tu wytrzymać jeszcze tyle czasu.. .
Super wieści. Życzę aby morfologia po lekach się poprawiła.

Może jak pogoda będzie chłodniejsza to i nogi przestaną puvhnac

Do góry