daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Ojjj Reniuszek bardzo współczuję, jedź do okulisty niech Ci ulży... Ale żeby oliwka takie dziadostwo narobiła ehhh wszedzie sama chemia :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochodne ropy naftowej są w tej oliwce :-O więc załatwione na cacy :-(Ojjj Reniuszek bardzo współczuję, jedź do okulisty niech Ci ulży... Ale żeby oliwka takie dziadostwo narobiła ehhh wszedzie sama chemia :-(
Mam nadzieję, że okulista szybko ogarnie sprawę, a Jasiowi na pewno nic nie będzie [emoji9]Pochodne ropy naftowej są w tej oliwce :-O więc załatwione na cacy :-(
Pochodne ropy naftowej są w tej oliwce :-O więc załatwione na cacy :-(
Hahaha pękłam że śmiechuKtóraś mówiła że w tym roku będzie chciała sesje świąteczna w sweterkach, wstawiam więc alternatywę dla swetrów [emoji16]Zobacz załącznik 812388
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo ja faktycznie!!! Wszytko 6! Ja mam wizytę o 17.40. Więc jeszcze trochę poczekamy aaaa no i na wizytę idę z 7 letnim synem ;-) bardzo chciał iść. Mąż będzie niestety na 2 zmianie więc będzie bo godnie reprezentować ;-)O której wizytujesz? My dopiero o 17 [emoji20] rocznicę ślubu mamy 6. Dużo u nas tych 6 w tym roku 6 rocznica, 6 lat Nadii, moje 26 tylko mąż się wyłamał bo 33, ale jak dodać, to też 6 [emoji6]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku!!! Macie Kalinke!!!!! ale bosko :-* :-*@gie_er , @eklerkaa powodzenia na wizytach
@reniuszek przerypane z tymi oczami :/ dziś trochę lepiej?
@Millo Inka? bo już mózg przeczesuje pod tym kątem
Wzruszające jest to, że nasze dzieciaczki powoli dostają imiona..rozpływam się
U nas chlopczyk miał być Eryk (germański oprawca ) lub Ernest. Będzie córeczka więc mieliśmy kłopot bo jakoś nie do końca umieliśmy się zdecydować.
Postawiliśmy na los każde wypisało po 3 typy imion, potem każde z nas miało prawo veta na jedno z imion i tym sposobem odpadła Gaja i Rita. W grze została Marylka, Adelka, Kalinka i Stasia. Wszystkie imiona trafiły do woreczka i nastąpiło losowanie i mamy KALINKĘ
Ja z reguly tez dzis tylkp mnoe wkurzaly@iwilleatyou dzięki że przypomnialas o praniu. Zbieram się ostatnio do tego i jakoś leń mnie zawsze bierze. Zastanawiam się nad kupnem suszarki do ubrań. Czy któraś z Was posiada i jakaś poleca? Myślę że to będzie super sprawa przy maluszku. U nas dzisiaj od rana słoneczko. Mam nadzieję że jutro też tak będzie bo zaplanowałam wypad nad jezioro z koleżankami i dzieciakami. A teraz czas na śniadanko [emoji3] @basiulka mnie tez ptasiory obudzily ale ja akurat to lubię [emoji2]miłego dnia dla wszysykuch
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom