gie_er
Fanka BB :)
Poszukaj, może Chińczycy wymyślili już dmuchane króliczki? [emoji23][emoji23][emoji23]@daruuunia3 wybacz ale ja się tak uśmiałam czytając historię o wrednym ptaku, hihihihi A Ty się biedna wyspać nie mogłaś
My wczoraj też mieliśmy debatę nad nietypowymi imonami. Jako wiedźminowi zapaleńcy jaraliśmy się jak wariaty Lambertem, Foltestem no i oczywiście Geraldem. Mówię do Męża i co będzie ganiał z długimi, rudymi włosami i przedstawiał się Gerald z Huty? xD Hahahaha, myślałam że się popłaczę ze śmiechu ^^
Ostatecznie Mąż dał mi poniekąd wolną rękę. Wybrał które Mu się podobają i wzięłam je pod uwagę mówiąc do brzuszka Wiedział, że ja już będę wiedzieć które
@eklerkaa Dla mnie Feliks to też bardziej orzeski niż karma dla kotów Słodki mały Orzeszek <3 Ładne imię. Nam niestety niezbyt dobrze brzmiało z nazwiskiem
@Millo Inka jest świetna ^^ Mi się Ida bardzo podobała Idalia <3 W ogóle na dziewczyny mieliśmy miliar pomysłów Los zdecydował że mamy małego farfocelka a nie muszelkę ^^
@karolcia ja strącałam najlżejszą wszystkie kręgle do tego stopnia że wyrwałam sobie bark ze stawu ^^ Mimo wszystko oszczędzaj się :* No i dobrej zabawy!
@reniuszek, rany... Napisz co powiedział lekarz. Jestem przerażona tym co piszesz!
@gie_er no to świętujemy w tym tygodniu Tak za wczasu bo zapomnę wszystkiego najlepszego
Mój królik ma jakąś kosmiczną huć... Wychodzi z siebie i staje obok, a na maskotkach wyżyć się nie chce -.- Tak bardzo nie chcę go kastrować ale widzę że aż nam wpada w agresję z braku króliczego bzykania! Mój biedy kruszynek
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom