reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziekuje Wam wszystkim :* No-spe bralam od razu jak to poczulam, ale I tak po 20 minutach dopiero przeszlo (pewnie zaczela dzialac) Co do objawow to wiem ze nie sa wyznacznikiem... Potrafilam to juz kilka razy na forum napisac oczywiscie komus innemu a sama panikuje jak glupia ale wiecie jak to my kobiety... zawsze panikujemy....:):):):) Tylko ze wlasnie w listopadzie ciaza przestala sie rozwijac w 5 tygodniu I wtedy przestaly mnie bolec piersi...Caly czas odpoczywalam, mialam duzo spokoju relaksowalam sie, a ten bol mnie dopadal nagle I juz spokoj odlecial....
Janeheart- Jogi chyba sprobuje!!!! Od dawna chcialam a to niepowtarzalan okazja:) no I sie przyda:)
Tylko zacznij koniecznie od cwiczen dla poczatkujacych, bo sa bardzo przyjemne i cie nie zniecheca :) mi najlepiej sie cwiczy jak jestem sama i jest cicho i rzeczywiscie moge sie skupic na oddechach i sie odprezyc :)

reklama
A ja dziś mam rozmowę z Przełożona i będę mówić o ciąży :D nie wiem czemu się stresuję...

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już mam tą rozmowę za sobą. Ale też byłam zestresowana. A Moja szefowa jak to Ona musi dodać Swoje pare groszy i się oczywiście nasłuchałam, że ciąża to nie choroba i ,że Ona pracowała do 8miesiaca. Wredne babsko[emoji12] [emoji12] [emoji12] A Ja jestem już na zwolnieniu bo jestem po stymulacji i lekarz woli dmuchać na zimne.

Wiem, wiem dzis po poludniu juz moze sprobuje... zawsze o tym myslalam tylko nigdy sie nie zdecydowalam a ciaza to super okazja:) Cos znajde jakbym miala problem- bede pisac;)

Ja już mam tą rozmowę za sobą. Ale też byłam zestresowana. A Moja szefowa jak to Ona musi dodać Swoje pare groszy i się oczywiście nasłuchałam, że ciąża to nie choroba i ,że Ona pracowała do 8miesiaca. Wredne babsko[emoji12] [emoji12] [emoji12] A Ja jestem już na zwolnieniu bo jestem po stymulacji i lekarz woli dmuchać na zimne.
Też bym chciała już na zwolnienie [emoji14]

NIe daj sie wrednemu babsku!!! Cale szczescie ze rozmowe masz za soba. NIektorzy zapominaja ze kazda ciaza jest inna. Moja siostra z pierwszym dzieckiem nie czula ze jest w ciazy pracowala do tygodnia przed terminem, brzuszek jej delikatnie urosl I to wszystko...a przy drugiej- lezala od 9 tygodnia. NIe nawidze okreslenia ze ciaza to nie choroba. Dla niektorych faktycznie nia nie jest a dla innych jest nawet gorsza niz choroba:)

Też bym chciała już na zwolnienie [emoji14]

Hmm Ja Ci powiem tak, Ja jestem już tydzień na zwolnieniu i już świra dostaję. Nic Mi się nie chce. W kółko tylko wyszukuje objawy u siebie. Jak są słabsze to zaraz stres i w ogóle. Także nie wiem czy to zwolnienie to jak dla Mnie taki dobry pomysł. Nie mogę się na niczym skupić. Normalnie w wolnym czasie robię na drutach albo szydełkuję bądź też czytam książki. A teraz nic Mi się nie chce [emoji20] [emoji20] [emoji20]

Hmm Ja Ci powiem tak, Ja jestem już tydzień na zwolnieniu i już świra dostaję. Nic Mi się nie chce. W kółko tylko wyszukuje objawy u siebie. Jak są słabsze to zaraz stres i w ogóle. Także nie wiem czy to zwolnienie to jak dla Mnie taki dobry pomysł. Nie mogę się na niczym skupić. Normalnie w wolnym czasie robię na drutach albo szydełkuję bądź też czytam książki. A teraz nic Mi się nie chce [emoji20] [emoji20] [emoji20]
Może i racja chociaż mi się za to strasznie pracować nie chce i ciągle bym spała a tu terminy gonią i wszyscy mnie ścigają [emoji14]

1491549421-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry